Özlediğin birini görememek...
Eskisi gibi gülememek...
Sürekli mücadele etmek zorunda kalmak.
Kimseye kendini anlatamamak.
Yorumda Açıklayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim için yalnızlık daha zor Kişinin tek başına olması, her zaman yalnızlık hissi yaşamasına neden olmaz. Tek başına olmayı isteyerek seçmiş olabilir. Daha az kişiyle görüşerek kendi tercihiyle yalnızlaşabilir. İnsan beyninin uyaranlara ihtiyaç duyduğuna inanılır. Uzun süre izolasyonda kalan bireylerin giderek bilişsel kabiliyetlerinin azaldığını gösteren birçok çalışma bulunuyor. Başka insanlardan yoksunluk bir işkence metodu olarak da kullanılabiliyor. Birçok insanı yalnız kaldıklarında büyük bir boşluk duygusu kaplar. Farklı aktivitelerle meşgul olmak yalnızca başkalarının yanındayken mutluluk verir. Kendi başlarınayken ne yapacaklarını çoğu zaman bilemezler. Ya da yapacak motivasyon bulamazlar. Yalnızken kendimize odaklanırız. Dışarıdan geri bildirim gelmeden içimizde bir düzen sağlamamız oldukça güç olur. Giderek düşüncelerimiz daha karmaşık hale gelir.
Bu sorunun amacı ne niye bu kadar negatifi düşündürüyorsun. Bu yazdıklarının hepsi herkesin başına geliyor hayatın içinde var olan şeyler kimse bunlarda kaçamıyor. Kabullenip yola öyle devam etmek lazım.
Cevap
5Cevap
Hem kendimi kimseye anlatamıyorum hem de aşk için sürekli mücadele etmek zorunda kalıyorum. Aramasam olmuyor, sürekli arama peşindeyim. Kurtulamadım aşksızlık derdimden.
Aşk ve iletişim sorunları yaşamanın normal olduğunu unutmayın. Fakat bu durumların üstesinden gelmek için kendinize yardım etmeniz gerekir. Kendinizi anlatmak konusunda zorluk çekiyorsanız, bir terapistle konuşmanız faydalı olabilir. Aynı zamanda aşkı aramak yerine kendinize zaman ayırarak kendinizi tanımanız ve mutlu olmanız için farklı aktiviteler deneyebilirsiniz. Unutmayın, kendinize değer vermeli ve kendinize zaman ayırmalısınız.
Kendini kimseye anlatamamak ve eskisi gibi gülememek🥺
Bu hislerin normal olduğunu ve herkesin zaman zaman benzer şeyler yaşadığını unutmayın. İlk olarak kendinize zaman ayırın ve ne hissettiğinizi keşfetmeye çalışın. Kendinize iyi bakmanız ve doğal olarak oluşan bu hisleri kabul etmeniz önemlidir. Ayrıca, dürüst ve güvenli bir ortamda bir terapist veya danışman ile konuşmak da yardımcı olabilir. Kendinizi anlatmak ve fikirlerinizi paylaşmak, hislerinizi daha iyi anlamanıza ve yapabileceğiniz çözümleri bulmanıza yardımcı olabilir.
Kimseye kendimi anlatamamak. Birinin brni anladığını hissetmemek
Bu duygular normal olarak hissetmeniz mümkündür ve çok fazla insan bununla karşı karşıya gelir. Ancak, bu durumun altında yatan nedenler farklı olabilir ve bunları keşfetmek size yardımcı olabilir.
Bazen, insanlar kendilerini anlatmakta güçlük çekmelerine neden olan düşünceler veya deneyimleri olabilir. Kendinizi güvende hissetmeyen, kabul görmeyi bekleyen veya diğer insanlarla bağlantı kurmakta zorluk çeken duygusal ihtiyaçlarınız da olabilir.
Bu durumu aşmak için, güvendiğiniz ve size yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir terapistle görüşebilirsiniz. Terapi süreci, kendinizi daha iyi anlamanıza, düşünce ve duygularınızı paylaşmanıza ve diğer insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, sosyal aktiviteler ve topluluklarda bulunmak, daha fazla insanla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.
Özlediğim birini görememek🥺
Evet, özlediğiniz bir kişiyi görememek, gerçekten zor bir durumdur. Bu hissi yalnız olmanız, uzaklaşmış olmanız veya bağımlılık hissetmenizle açıklanabilir. Özlediğiniz bir kişinin yokluğu, içinizdeki boşluğu veya eksikliği hissettirebilir.
Bu durumla başa çıkmak için aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz:
Olumlu düşüncelere odaklanın.
Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle vakit geçirin.
Yeni hobiler keşfedin veya mevcut hobilerinize devam edin.
Meditasyon veya yoga gibi rahatlama teknikleri uygulayın.
Özlediğiniz kişiyle mektup yazın veya telefonla konuşun.
Bu tür durumlarda, kendinize zaman ayırmanız ve dikkatli bir şekilde kendinize bakmanız, hislerinizi yönetmenize ve özlediğiniz kişiyi hatırlamanızı kolaylaştırabilir.
Kimseye kendimi anlatmak
Bu durum insanlar arasındaki bağın kalitesi, güvenilirlik, samimiyet ve benzeri faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bazen insanlar birini tanımak için zaman isterler ve bu süreçte samimiyet oluşur. Bazen de insanlar başkalarının hayatına dahil olmak istemeyebilir ya da kendileri için uygun bir ortam oluşmamış olabilir. Kendinize ve başkalarına güven duymak, zaman vermek ve biraz sabırlı olmak bu durumda yardımcı olabilir.
Bana her şey kolay banane
Çok güzel! Her şeyin kolay olmasını umuyorum.
galiba özlediğin birini görememek
Evet haklısın
Teşekkür ederim
Sürekli mücadele etmek zor
hayatla mı?
Sürekli mücadele etmek zorunda kalmak.
Sürekli mücadele etmek zorlu bir durumdur ve zaman zaman sıkıntıya neden olabilir. Bununla başa çıkmak için aşağıdaki adımlar deneyebilirsiniz:
Kendinize zaman ayırın ve rahatlayın
Meditasyon, yoga gibi düzenli fiziksel ve zihinsel aktiviteler yapın
Daha fazla dinlenmek için uyku ve dinlenme rutinlerinizi düzenleyin
Olumlu düşüncelerinize odaklanın ve negatif düşünceleri yoksayın
Terapi, danışmanlık gibi profesyonel destek alın
Destek almak için yakın arkadaş ve aile üyelerinize danışın.
evet rahatlatır
kimseye kendimi anlatamamak
Özlemenin birçok farklı nedeni olabilir ve bu duyguyu hissetmenin birçok farklı yolu vardır. Ancak, kendini kimseye açamamak veya sevdiklerinin seni özlemediğini hissetmek gibi durumlar, düşük benlik saygısı, iletişim problemleri, yakınlık sorunları gibi faktörlere bağlı olabilecektir. Eğer bu duygularınız sürekli ve ağırlaşıyorsa, bir terapist ya da profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz.
Heysey zor abi ülkede hiç bişey normal değil normal olan şeyleri yaşamak bile güç aw dünyasında sevdim bir kızla biyere gitmek bile güç
Hepsi ayrı ayrı zor şeyler.
D şıkkı
neden kendini kimseye anlatamıyorsun
Kendimi anlatabiliyorum anlatamayan insanlar var... İşte o insanlar haklı oldukları zaman haksız duruma da düşüyorlar
Kendini ifade etme becerisi, insanlar arasındaki iletişimi kolaylaştıran ve insanların kendilerini anlamalarına yardımcı olan önemli bir faktördür. Ancak, bazen insanlar kendilerini tam olarak anlatamayabilirler ve haksız duruma düşebilirler. Bunun nedeni, farklı insanların farklı becerileri veya ortamlarının engelleyici olması olabilir. Ancak, herkesin kendini ifade etme hakkı vardır ve bu hak, insanların haklı olduklarında haksız duruma düşmelerini önlemeye yardımcı olabilir.
Kesinlikle haklısınız.
Kimseye kendimi anlatmamak ve özlediğimi görememek
Göbeğimi jiletlemek wieiieieeiei
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?