Yeni bir ilişkiye başlamak.
Var olan ilişkiyi bitirmek.
Yorum Olarak Yazacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim için ilişkimin olması zordur yani sevgili edinmek aşkı bulmak bunlar zordur. çünkü hayatımda daha önce hiç yaşamadım. var olan ilişkiyi bitirmek kolaydır çünkü zaten durduk yere bitirmek ilişkiyi bitirebilmem için öyle bir hata yapmış olması lazım ki onu affetmeyeyim ya da ona karşı olan sevgim direk bitsin. yani benim için ilişkiyi bitirmek yeni bir ilişkimin olmasından daha kolay.
Hayatıma insan dahil etmekte, insan çıkarmaya göre daha fazla zorlandığım için ilişkiye başlamak daha zor.
Tabii ilişki bitirmek de benim değil de karşı tarafın tek taraflı isteği olursa aynı şekilde zor olur; çünkü kendim istemeden bitirmek zorunda kaldığım insan ilişkileri aklıma takılır ve yük olur bana.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Var olan iliskiyi bitirmek zulüm ban
Cevap
3Cevap
Bitirmek daha zor yaşatacağım üzüntü düşünmesi bile zor. Çile çekilen bir ilişkiyi sonlandırmak değilse tabi.
Yorumunuz için teşekkür ederim 😇
Güzel soru..
yerine göre ikiside zor ama sanirim var olani bitirmek.. daha can alici.. o adimi atmak vazgecmek oldukca zor!
Yorumunuz için teşekkür ederim 😇
bazı şeyleri affetmek, ayrılmaktanda zorduk, ki ayrılmak, yeni bir ilişkiye başlamaktan çok daha zordur
Şu an icin yeni bir iliskiye baslamak derim
Bitmesi gereken bir ilişkiyi bitiririm zorlanmam.
Benim için zor olan yenisine başlamak.
Aslında ikisi ama benim için bitirmek biraz zor o da kalbimin saflığından ve sevdiğim kim olursa olsun kaybetmekten çok korkuyorum
Yeni bir ilişkiye başlamak zor
Yeni bir ilişkiye başlamak.
İlk seçenek.
İlk seçenek.
ilişkiyi bitirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?