Merhabalar Herkese 🌸

Bir ortamda durduk yere sizi bozan birine karşı tavrınız ne olur? Duymazdan mı gelirsiniz, karşılık mı verirsiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

Bir ortamda durduk yere sizi bozan birine karşı tavrınız ne olur? Duymazdan mı gelirsiniz, karşılık mı verirsiniz?
Eğer bu tepkiyi arkadaşımdan ya da tanıdığım birisinden alıyorsam açıkçası herkesin içinde onu belli etmem tabii ki sonrasında onun hesabını sorarım ama bunu yapan kişi benim umurumda olmayan hiçbir değeri olmayan tanımadığım birisi ise işte o zaman güzel güzel laflar sokarım haddini bilmeyene haddini bildiririm
Doğru diyorsun, arkadaşla insan içinde gerilmeye gerek yok.
Tamamen ruh halime bağlı. Gergin bir anımda bunu bana yapan insana üzülürüm. Zira ağzımı açtığım da beni bozmaya kalktığına bin pişman olur. Normalde beni bozan insana karşı suskun kalır yeri geldiğinde ise intikamımı çok güzel bir şekilde alırım
Ben sadece küçümseyici bir bakış atıyorum yetiyor 😂
O en güzeli 😂
He ya zaten anlayana sivri sinek da anlamayana davul zurna az
Duruma ve yerine göre değişir. Genelde gözlerinin içine bakarım, durumdan zevk alıyor ya da tapkimi anlamadıysa gözlerinin içine bakmaya devam ederek ince ve unutamayacağı sözlerle cevap veririm. Kalabalık bir ortamsa herkesin duyabileceği bir sesle olur...
@DorothyBabe Teşekkürler 😊🍀💚
Cevap
15Cevap
Ben bu tarz insanları hiç umursamıyorum aslında kimseyi umursamıyorum. yani bir insan beni bozamaz zaten genel olarak hak ettiği cevabı verirdim ve o insanı bir daha umursamaz ya da konuşmazdım.
çünkü bu tarz insanlar etrafımızda çok var maalesef en iyisi umursamamak oluyor bu tarz insanları.
mesela bir mekana girdiğimiz zaman durduk yere modumuzu düşürüyorlar ya da laf atıyorlar aynı zamanda kıskançlık belirtisi gibi oluyor.
Zaten amaçları da sinir etmek. Umursamamak en güzel cevap oluyor, uğraşıp aşağıya çekildikleriyle kalıyorlar
Kesinlikle aynen öyle.
Ortam, konu ve kimin bozduğunu bağlı bir durum.
Benim için önemsiz biriyse, ortamın tadını kaçırır onu çok fena bozarım. Yakın bir arkadaşımsa tebessüm eder sessiz kalırım. Yalnız olunca konusunu açarım.
En son bir arkadaş ortamında yakın arkadaşım beni bozmuştu. Beklemediğim bir tepkiydi. Yalnız kalınca konusunu açtım, irdeledim. Özür dilemişti.
İyi yapmışsın konuşarak. İçine dert olacağına açıkça sormak her zaman daha iyi.
Susarsam ş****sizim. Buyursun gelsinler, cevaplarım hepsine şimdiden hazır evelAllah, sıkıntı yok, haydi!
Hodri meydan diyorsunn
Kesinlikle 👍😎
Git önce o bozuk karakterini düzelt sonra bozmaya çalış diyorum
Güzel cevap, yazayım kenara bunu
Saol tutum 😅
Of ablaam yaa
Kalabalık bir ortamsa sesimi çıkartmam çünkü hedefi zaten beni bozup kendini daha üstün göstermektir. Birde mağdur ezilmiş rolü falan oynar dayanamam😂 başbaşa kalınca güzelce uyarır bir daha muhattap olmam
Ay evet evet bir de cevap verip terslesen kendini mağdur gösterecek. Amaç o zaten dediğin gibi.
Yılanlara karşı koru kendini aşkom
Yaptığı şeye karşı hiç oralı olmam, yaptığı şey karşılık bulamayarak havada kalır.
Hem amacına ulaşamamış olur hem daha fazla sinirlenir böylesi beni keyiflendirir.
Cidden daha çok sinirleniyorlar
Bir şey demem sabırlıyım ben ortamın huzursuz olmasına karşıyım kibar sorunsuz takılırım ama devam ederse zorlarsa onunda o ortamında içine ederim
Bana da birisi bunu yapmıştı. Kibar kibar takılıyorum laf atıp duruyordu en son kesti yapmayı sufjsjd
Anladı herhalde karşılık geleceğini
Sakince uyarıyorum
Ahfhajxhwhs baya sakin
İyi günümdeysem önemsemem ama kötü günümdeysem canını çıkarana kadar karşılığını veririm.
Hak ediyorlar bir de insanların morali yüksek mi değil mi hiç önemsemeden yapıyorlar bunu
İlk tepki vermem ama devam edecek olursa bende onu bozarım hdhdh
Devam eden de sonuna kadar hak ediyor tepkiyi
Bir yerden sonra duymazdan gelirim ya da kendimi savunurum sonra yapmıyorlar genelde
Arsız değilse yapmaz evet
Bu duruma göre değişiyor!
Sevdiğim biriyse.. Soru sorarım!
Nedemek istediğini
Bunu sürekli yapan ve gıcık oldugum biriyse
Laf sokarım 🫣
Durduk yere bir de 😏😀Ben de aynı şekilde karşılık veririm
Susarim mesafe veririm köşeye çeker konuşurum
Ben de onu bozarım
Karlılığını vermeye çalışırım.
Aldırmam çünkü bozulmam.
Umursamam diyorsun
Evet
Önce bir sakin olurum ama ben hedefiysem sürekli bozuyorsa ben de onunla uğraşırım korksun bence
Umursamam aa Yugi hayat çok yorucu gerçekten
Yugi de nedir
Durduk yereyse cevabını alır valla
Bazen hadlerini bildirmek gerekiyor
Bende bozuyorum asla altta kalmam. Bunu teyzem bile yaptı saygısızlıkta olsa bende onu bozdum
Bende onları bozarım kalakalırlar
Onlara pek yüz vermem
Hiçbir şey normal sessiz kalıyorum
yüzüne bakmam tatlım
Karşılık veririm.
ortamdan kalkıp giderim
O kadar mıı
Karsılık veririm ve biraz sert olur
Daha beter bozuyorum
uzak duruyorum
Ben de onu bozuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?