İlk Bahar
Yaz
Son bahar
Kış
Her zaman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her mevsimin pekiştirdiği duygular farklıdır aslında. benim nazarımda beni en duygusallaştıran mevsim her zaman kış olmuştur. Mevsimleri kısaca açmak istiyorum :)
İlk Bahar : Yazın habercisidir ve yazın doğan güneş, etrafın canlılığı insana bir enerji katar, duygusal anlamda en heyecanlı hissettiğim mevsim olmuştur.
Yaz : Maraton başladı, yapabileceğin aktiviteler, insan kalabalığı, sabahın sıcaklığı ve akşamın esinti beklentisi bana enerji verir. Kendisi en canlı hissettiğim mevsimdir.
Son Bahar : Kışın habercisi, kara bulutların anlık ziyaretçisi. Huzurlu hissederim kendimi, zaman döngüsünün ne kadar hızlı olduğunu hatırlatır bana. Bir sene daha bitmeye yüz tutmuştur. Bu mevsimde durgunlaşır ve en sakin hissettiğim mevsimdir.
Kış : Benim mevsimim, doğanın ne kadar acımasız olduğunu, bir o kadar da şefkatli olduğunu harmanlı şekilde gösterir. Tüm duygularımı mantığımla harmanlamamı sağlar. En duygusal mevsimimdir çünkü insanoğlunun asırlardır aslında en çaresiz kaldığı mevsimdir.
Kış mevsimi diyebilirim çünkü ardahan'da yaşıyorum Kasım ayından sonra güneş çıkmıyor çıksada hava soğuk uzun bir dönem
buda psikolojimi bozuyor ilkbahar ve yaz aylarını hiçbişeye değişmem
Yazın 🙄 o sıcak hava benim tüm sinir sistemimle, duygularımla oynuyor
Kesinlikle ben de aşırı sıcak hava sevmiyorum 🙄
Sonbahar
Rica ederim kanka :)
Cevap
4Cevap
Barışım sen söyle ben duygusal bir adam mıyım 🤣
Onu bilmiyorum abi ama adamın dibisin 🤣
Her ne kadar çok sevsem de kendisini, sonbahar da ayrı bir duygusallık bürünüyor ister istemez.
Kesinlikle kış :( özellikle ders çalışacağım zamanlar sıcak yatağımdan çıkmak beni üzmüştür her zaman :D
Sonbahar da değişik bir duygusallık çöküyor üstüme :D
Sonbahar da ağaçlar yaprak dökerken bende hüzünlerimi dökerim sonbahar duygu mevsimim 👀🦋
Kış zamanı hissediyorum bu havalar beni bozuyor
Sonbaharda daha melankolik hissederim kendimi
Kış mevsiminde genelde kasvetli hava tüm enerjimi alıyor😒
Valla bilmiom 😂
:D
Sanırım hiçbir mevsimde.
Genellikle duygusuzum knks.
Her mevsimin her gecesi desem abartmış olmam
Sonbahar
Sonbaharda
Sonbahar
Kış vallai