Kişilik & Karakter En sevdiğiniz meyve kokuus hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben muz ve şeftali konusunu çok seviyorum bideeee çilek. Az önce şeftali yedim de elime kokusu sinmiş elimi hiç yikayasim gelmiyor. Bu soru da ordan aklıma geldi :) Güncellemeler+1 yıl Kokusu * En sevdiğiniz meyve kokuus hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Nerde buldun bu mevsimde şeftaliyi 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Portakal 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gavın 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. kavun 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı. Portakal ve şeftali 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Elimi koklamak istermisin Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Bakayım eline Yorumla Soran +1 yıl Bak ıslak islak hala Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Tövbe est 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Seflati biraz fazla suluydu Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Bunun gerçek bir şeftali olduğuna emin miyiz 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet tabiki şeftalinin hasi hemde 😂 Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Bursa’da mı yaşıyorsun :) Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Sodalı şeftali çok güzel kokuyor sodadaki karbondioksit kokuyu bir güzel dışarı vuruyor ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nerde buldun bu mevsimde şeftaliyi
Portakal
Gavın
kavun
Portakal ve şeftali
Elimi koklamak istermisin
Bakayım eline
Bak ıslak islak hala
Tövbe est 😂
😂😂😂
Seflati biraz fazla suluydu
Bunun gerçek bir şeftali olduğuna emin miyiz 😅
Evet tabiki şeftalinin hasi hemde 😂
Bursa’da mı yaşıyorsun :)
Sodalı şeftali çok güzel kokuyor sodadaki karbondioksit kokuyu bir güzel dışarı vuruyor ki