Kişilik & Karakter 1 ay En sevdiğiniz meyve kokuus hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben muz ve şeftali konusunu çok seviyorum bideeee çilek. Az önce şeftali yedim de elime kokusu sinmiş elimi hiç yikayasim gelmiyor. Bu soru da ordan aklıma geldi :) Güncellemeler1 ay Kokusu * En sevdiğiniz meyve kokuus hangisi? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Nerde buldun bu mevsimde şeftaliyi 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Portakal 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gavın 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 31 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Portakal ve şeftali 0 10 Yorumla Soran 1 ay Elimi koklamak istermisin Yorumla Bayhiiçkimse 1 ay Bakayım eline Yorumla Soran 1 ay Bak ıslak islak hala Yorumla Bayhiiçkimse 1 ay Tövbe est 😂 Yorumla Soran 1 ay 😂😂😂 Yorumla Soran 1 ay Seflati biraz fazla suluydu Yorumla Bayhiiçkimse 1 ay Bunun gerçek bir şeftali olduğuna emin miyiz 😅 Yorumla Soran 1 ay Evet tabiki şeftalinin hasi hemde 😂 Yorumla Bayhiiçkimse 1 ay Bursa’da mı yaşıyorsun :) Yorumla Bayhiiçkimse 1 ay Sodalı şeftali çok güzel kokuyor sodadaki karbondioksit kokuyu bir güzel dışarı vuruyor ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nerde buldun bu mevsimde şeftaliyi
Portakal
Gavın
kavun
Portakal ve şeftali
Elimi koklamak istermisin
Bakayım eline
Bak ıslak islak hala
Tövbe est 😂
😂😂😂
Seflati biraz fazla suluydu
Bunun gerçek bir şeftali olduğuna emin miyiz 😅
Evet tabiki şeftalinin hasi hemde 😂
Bursa’da mı yaşıyorsun :)
Sodalı şeftali çok güzel kokuyor sodadaki karbondioksit kokuyu bir güzel dışarı vuruyor ki