Yeme & İçme En sevdiğiniz meyve kokusu hangisi? Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selamlar, kokusuna doyamadığınız meyvenin adı nedir acaba? En sevdiğiniz meyve kokusu hangisi? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ananas meyvesi 0 0 Yorumla
khaleesi91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Ananas farklı bir kokusu var dondurmayı andırıyor:) 0 3 Yorumla Sciencelover +1 yıl Canimda cekti, bende mango kokusu daha iyi ama.. Yorumla khaleesi91 +1 yıl Olabilir ananas çok güzel yerken dondur merhaba yiyormuşum hissi veriyor🤣 Ve nargile ile çok güzel gidiyor🤣 Yorumla Sciencelover +1 yıl Her turlu gider ya. Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çilek hastasiyim çilekli olan her şey yaban mersini 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Her meyvenin kokusu muhteşem 0 2 Yorumla Sciencelover +1 yıl Bir tane seç işte aa Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Portakal Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ananas mango ve Hindistan cevizi acayiip güzel kokuyorlar 0 1 Yorumla Sciencelover +1 yıl Ananas o kadar degil ama mango guzel kokuyor cidden. Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mangonun kokusu çok güzel birde çilek 0 1 Yorumla Sciencelover +1 yıl Evet, mango bence de kremi var her sürdüğümde bayılıyorum. Yorumla
TwitterBabacan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çilek 0 1 Yorumla Sciencelover +1 yıl Olur olur, bir de osmanlı çileğiyse çok lezzetli oluyor aynı zamanda. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Nar ve muz 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. çilek 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Kavun kokusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ananas meyvesi
Ananas farklı bir kokusu var dondurmayı andırıyor:)
Canimda cekti, bende mango kokusu daha iyi ama..
Olabilir ananas çok güzel yerken dondur merhaba yiyormuşum hissi veriyor🤣 Ve nargile ile çok güzel gidiyor🤣
Her turlu gider ya.
Çilek hastasiyim çilekli olan her şey yaban mersini
Her meyvenin kokusu muhteşem
Bir tane seç işte aa
Portakal
Ananas mango ve Hindistan cevizi acayiip güzel kokuyorlar
Ananas o kadar degil ama mango guzel kokuyor cidden.
Mangonun kokusu çok güzel birde çilek
Evet, mango bence de kremi var her sürdüğümde bayılıyorum.
Hepsinin yeri ayrı 🥰
10dilim turuncu gavun fena kokuyor
Çilek
Olur olur, bir de osmanlı çileğiyse çok lezzetli oluyor aynı zamanda.
Nar ve muz
Mango
Çilek kokusu
Çilek
Kavun
Ananas 🍍
Karpuz
çilek
Kavun kokusu
Domates..