Yeme & İçme En çok sevdiğiniz meyve nedir? barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Gecenin köründe normalde bir şey yemem ama çilek görünce diz çöküyorum 😋 En çok sevdiğiniz meyve nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ananas avakado ve mango 0 0 Yorumla
KaybedenKazanır Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yazın Karpuz 🤤Kışın Portakal 😍En çok ikisini seviyorum. Onun dışında da tüm meyveleri seviyorum. 1 0 Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bende senin gibi çilek hastasıyım Tadıyla Görünümüyle Vitaminiyle Muhteşem 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😊🌹🌹🌹🌹🌹 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Yeşil erik kokusu rengi tadı herşeyi ile tek cezbeden meyvedir gecenin bu yarışı erik koparmaya çıkacağım biraz daha yazarsam 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sevgilin bu soruyu görse seninle buluşmayı evde ayarlayıp sana çilek getirir:)) 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Getir abimiz getiriyor bize Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Güzel fantezi , kapıyı aöınca diz çöküp ver diceksin 😜😂😂😂😂 Yorumla
saturnlina Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl waffle da muz ve çilek üzerine çikolata sosu qalp ben :D 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Afiyetler olsun..Benimde en sevdiğim meyve kiraz 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl rambutan. sevdiklerimize uzak kalmak bizde hobi olmuş ❤️🩹 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Çok fazla meyve severim ama çilek sevmem lakin çilekli şeyleri çok severim... 0 0 Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl çilek armut yedim ama en sevdiğim karpuz ve kirazdır 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 783 cevap paylaştı. Açılmamış 1 paket çileğim var dolapta gel veriyim 😂 0 0 Yorumla
ARIF1414 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl cilek ve muz... her ikisinide birşeştirsek enfes olur... 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Canim çekti yarın çilek alacam 😅 0 6 Yorumla barbie1997 +1 yıl Bak kesin al yoksa boğazımda falan kalır mazallah😅 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 🤣 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Kanka senin burcun ne Yorumla barbie1997 +1 yıl Terazi Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Guzelmis sen de güzelsin Yorumla barbie1997 +1 yıl Teşekkür ederim kuzum o senin güzelliğin Yorumla
Kediruhlukadın Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karadut erik nar eksi ne varsa severim 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çilek, muz, kivi, erik, karpuz, böğürtlen.. 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Kiraza bayılıyorum 😋 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Muz, kivi ve anans 3ünü eşit seviyorum <3 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Çilek iyidir 1 0 Yorumla
Last_Queen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Karpuz 1 1 Yorumla Resarws +1 yıl En iyi meyve kirazdir Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Kiraz ve erik 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nektari 1 2 Yorumla Resarws +1 yıl En iyi meyve kirazdir Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Zevkler ve renkler Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erik 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Böylede çekici gorunuyor 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kavun ve ananas 🍍 🍈 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ananas avakado ve mango
Yazın Karpuz 🤤
Kışın Portakal 😍
En çok ikisini seviyorum. Onun dışında da tüm meyveleri seviyorum.
Bende senin gibi çilek hastasıyım Tadıyla Görünümüyle Vitaminiyle Muhteşem
🌹🌹🌹🌹🌹🌹😊🌹🌹🌹🌹🌹
Yeşil erik kokusu rengi tadı herşeyi ile tek cezbeden meyvedir gecenin bu yarışı erik koparmaya çıkacağım biraz daha yazarsam
Sevgilin bu soruyu görse seninle buluşmayı evde ayarlayıp sana çilek getirir:))
Getir abimiz getiriyor bize
Güzel fantezi , kapıyı aöınca diz çöküp ver diceksin 😜😂😂😂😂
waffle da muz ve çilek üzerine çikolata sosu qalp ben :D
Afiyetler olsun..
Benimde en sevdiğim meyve kiraz
rambutan. sevdiklerimize uzak kalmak bizde hobi olmuş ❤️🩹
Çok fazla meyve severim ama çilek sevmem lakin çilekli şeyleri çok severim...
çilek armut yedim ama en sevdiğim karpuz ve kirazdır
Çilek, muz ve şeftali 🤩
Açılmamış 1 paket çileğim var dolapta gel veriyim 😂
Portakal, yeşil elma, ananas…
Alerjime rağmen çilek
Kışın elma portakal
Yazın kavun
Çilek olunca resim çilek derim
Erik çilek ananas🥰🥰🥰
En en en erik..
Çilek 🍓
Nar
Elma 🍎
Kiraz 🍒
Muz 🍌
Çilek muz şeftali kivi ananas
erik tabiki kütür kütür
cilek ve muz... her ikisinide birşeştirsek enfes olur...
Canim çekti yarın çilek alacam 😅
Bak kesin al yoksa boğazımda falan kalır mazallah😅
🤣
Kanka senin burcun ne
Terazi
Guzelmis sen de güzelsin
Teşekkür ederim kuzum o senin güzelliğin
Muz (sapıklaşana söverim*)
Karadut erik nar eksi ne varsa severim
Muz ve ananas severim. Bir de ekşi erik.
Muz çilek ve şeftali 😍😍😍
Muz, çilek, ananas, avokado
Incirden baskasi yalan
Yazın karpuz kışın portakal
Çilek, muz, kivi, erik, karpuz, böğürtlen..
Cilege kim diz cokmezki 🍑
Nerdeyse hepsini severim
Kiraza bayılıyorum 😋
Muz, kivi ve anans 3ünü eşit seviyorum <3
Çin'den gelen mangolar son donemde
kesstane
Burşa şeftali
Kiraz
kavunu çok seviyorum
Erik ve kiraz
Dut (özellikle karadut🍇)
Karpuz kavun 😋