Özür dilerim ama ben saatlerce buna gülüyorum 🤭
Bana göre erkeğin doğası gereği yapı ve fizik olarak kadından üstün olmalıdır. Aksi taktirde bunun gibi tablolar hiç hoş gözükmüyor 🥺

Özür dilerim ama ben saatlerce buna gülüyorum 🤭
Bana göre erkeğin doğası gereği yapı ve fizik olarak kadından üstün olmalıdır. Aksi taktirde bunun gibi tablolar hiç hoş gözükmüyor 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Boyu kısa olanlar erkek değil mi bu tabulaşmış kalıplaşmış düşüncelerinizden ne zaman çıkacaksınız jfjdjd.
Abi ne alakası var Allah aşkına ona bakarsan benim boyum ortalama altında shsjs bu küçük boyumla milletin boyunu mu elestirecem. Sadece bana göre herkes dengi ile olmalı. Erkegin yapısı gereği kadından aşağı olmamalı:)
Aynen kankam sen haklısın
Önemli olan anlaşabilmek. Gerisi teferruat. Bence görüntüde gülünecek pek bir şey yok.
Peki...
Hayır böyle bir zorunluluk yok
Kesinlikle olmalı ama bunu kullanırken erkeğin nazik olması çok önemli
Ne konuda nazik?
Her konuda güçlüyüm diye ezecek değil ya
evet pamuk prenses bile bakmamış iyi kalpli 7 tane cüceden birine gitmiş hiç tanımadığı birine hemde ölüsüne bile yürüyüp öpen abaza bi prense
Evet kaslı kuvvetli olmalı kadın da biraz minyon olsa 10 numara olur 😄
Evet üstün olmalı. Yoksa normal bir ilişki olmuyor
Hayır böyle bir kayde yok buçuk ata erkil bir düşünce erkek kadından her zaman üstün olacak diye bir şey yok
Bence problem karıda. Karadelige düşüp sağ kurtulan tek insan olabilir
Yani bi denklik olsun en azından ama burada o denklik yok kötü görünüyor
alan memnun veren memnun sana ne. bu kadar basit bir şeye "saatlerce" gülmen de hayli tuhaf.
Peki bu seni ne kadar ilgilendirir dayıcım:)
Hayır bence bu durum fark etmez. Benden kısa daha az kasları ve gücü olan sevgilim oldu
Keşke bütün erkekler 175 ve üstü olsa
Keşke kızlarda ortalama altında olmasa 😭
En iyisi en erkekler 175 ve üstü
Kadınlar da 168 ve üstü olsa
bu birazda kişiye bağlı eyer fiziksel açıdan bir kompleksi yosa sorun olmaz bir kadınında benden uzun boylu olmasını isterim şahsen paylaştığın resimde çok güzel
Kesinlikle kısa erkekleri anaları sevsinn
Ya ben kimsenin boyuna laf atmıyorum ki sadece erkek kadından fizik ve yapı olarak üstün olmali aksi taktirde bu gibi tablolar komik bence
Bence kadın üstün olmalıdır
Aa sen shsjdjdjfjfk bence de haklısın senin filtre ve makyajın eşinden aşağı olmamalı 🤣🤣🤣
Evet bence de 😌💅
Evett
Ozan doğuluya benzettim sanki
Aaa çünkü o 😂
Üstünlük takvada olur.
yani..
bu kadarı iticş
Komik foto
Tercih meselesi
bence olmalı
Bence hayır olmamalı hoş durmuyor
adamında çok umrundaydın