Kadın fiziği erkek fiziğine göre daha estetik ve çekici değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsiyeti olan canlilarda insanlar haric hep estetik olan erkektir birkac ornekle ele alalim tavuskusunun erkegine bakalim mukemmel bir gorselligi var disi olan siradan gozukuyor grimsi tavuk gibi ayni aslanlarda sadece yelesi olan erkek bile sadece estetigini yuzundeki killara borclu disimiz yine sadece buyuk vahsi bir kedi gibi duruyor hahah cok iyi degil mi ya su farkliliklar bu gibi pekcok ornek var ama insanda bu farkli kadinlar daha zarif daha kisa daha narin daha boyut olarak da ayni sekilde daha ince yapilidir eller ayaklar kemikler hepsi mesela dusunursek 45 ayak numarali bir kadin estetik gelmez heralde veya 190 boyundaki kadin estetik olarak goze hitap etmez cogunlukla biraz bakan gozle de alakali ama kadinlarda en azindan belli bir boydan sonra vucut proporsiyonu harbiden bozuluyor yine de genel olarak her turlu kadinlar daha estetiktir kendini oyle bulmayan kadinda zaten spora makyaja estetik ameliyata kendini baskasiyla kiyasa gidiyor sirf bundan ozguvenini bile zedeliyor yani biz demesek bile bunun farkindalar erkeklerde estetiklik mi var allasen biraz yapi geregi duygusal kirilgan olduklari sadece dis gorunuslerinden bile anlasilabiliyor kadinlarin bir de kadinda erkeksi tavirlar boyle baklavali karin kaslari kufurler gibi daha maskulen davranislar ve goruntuler estetik bulunmaz cunku bir yapiya ters iki erkege has seyler kadinda mevcut dolayisiyla estetik degil yani kadinda uzun saclar bile en basitinden hemen her erkegin zaafidir mesela cunku bizde yok ve maskulen durmuyor baktiginda basit birkac kil diye dusunulur oyle tuhaf bir seyler iste ben de anlamiyom bazen hahah
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genel olarak erkek fiziği daha avantajlıdır. Erkek uzun boylu olduğu için kafadan 1-0 önde. Erkeğe kas yakışırken kadına yakışmıyor üstelik.. Selülit konusunda da kadınlar çok dertli..
107 kilo erkek canavar gibi görünürken 80 kilo kadın zar zor yürüyor.
107 kilo erkek 
75-80 kilo erkek 
80 kilo kadın Kadınlar genelde estetik yaptırıyor ve kilo almamaları lazım
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de öyle. Mesela bir kadın bakımsız hâliyle bile güzel görünebiliyorken erkeğin bakımlı olması, kaslı olması gerekiyor. Kadın bedeni kıvrımlı olduğu için erkek bedeninden çok daha estetiktir. Erkek bedeni dümdüz ve kıvrımsızdır. Erkek kas yapmadan estetik görünemez. Güzel bir kadına erkek de, kadın da bakar ama yakışıklı erkeğe sadece birkaç kadın bakar. Güzel kadından etkilenen erkek yakışıklı erkekten etkilenen kadından çok daha fazla etkilenir çünkü kadın bedeni çok estetiktir. Kadınların saçlarının uzun olması yüzlerini süsler, yüzleri, elleri ayakları daha naziktir, burunları daha düzgün ve küçüktür, dudakları daha dolgundur, belleri ince, kalçaları çıkıktır ve gövdeleri dümdüz değildir memeleri vardır, vücutları daha yumuşaktır ve kıl oranı erkeğe göre çok daha azdır. Erkek vücudunda olduğu gibi kadın vücudu kıllarla kaplı değildir. Kadın bedeni zarafetin, estetiğin ve güzelliğin sembolüdür bu yüzden markalar ilgi çekmek için her zaman kadın bedeni kullanılır. Kadın güzelliğin sembolü olduğu için güzel kadın yakışıklı erkekten daha çok dikkat çeker. Erkek kadın bedeni görmeye meraklıdır ama kadın için böyle bir durum söz konusu değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Abla dediğin doğru ama bizim açımızdan doğru. Eğer erkeklerden ziyade kadınlara bakıyorsan. Cinsel yönelimini bi kontrol et derim.
Ben de bir kadının fiziğinden etkilenebiliyorum
Bence estetik ve çekici bir fizik herkesi etkiler.
Cinsiyetle ilgisi var mıdır bilmem.
Ama evet insan çekici bulabiliyor.
Yine de erkek fiziği, kadın fiziği olarak değil mesele
Bakımsız bir vücut çekici gelmeyecektir.
Ne kız da, ne erkekte
Yani bakımlı kendisine bakmış birinin vücudu tabii ki çok daha etkileyici gözükür.
Cinsiyet olarak değil
Ama insanın içini kabartan bir vücut tabii ki dikkat çekici
Ben de kendi cinsiyetim de olsa
kadın fiziğini seksi ve çekici bulabiliyorum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
43Cevap
+1 yılSize göre öyle bize göre değil. Erkeklere en vasat kadın bile ortalama bir erkekten daha estetik görünebilir. Biz de en vasat erkeği ortalama kadından daha güçlü görürüz. Bu da erkekleri genel olarak güçlü algılamamiza neden olur ama sen de bir erkek olarak hemcinslerinin çoğunu güçlü görmezsin.
10 Yorumla
+1 yılBi heteroseksuel olarak bana göre değil. Tabiki erkek fiziği daha çekici ve estetik görünüyor. Aksi olsa kadınlar uzun boylu yapılı erkekleri çekici bulmazlardi değil mi..
30 YorumlaEvet göze hitap eden her şey herkese güzel gelebiliyor. Genelde kadınlar incelenmiyor mu fiziği aa güzelmiş falan gibisinden. Kadınlarda kadınları daha çok inceliyor hem kendiyle kiyasliyor içsel olarak hemde çekici geldiği için :)
21 Yorumla- +1 yıl
Onun sebebi kadınların çoğunun biseksüel olması
Öyle olsaydı Antik Yunan ve Romada heykellerşiin hepsi kadın olurdu.
Erkek vücudı da gayet estetiktir. Estetikle cinsel çekim farklı şeyler313 Yorumla- +1 yıl
Estetik olmasa cinsel çekim olmaz. Sen erkeklik gururuna yediremediğin için bu gerçeği inkâr ediyorsun.
- +1 yıl
Estetik mi tartışacaz, benim erkeklik gururumu mu?
Estetik hazla, cinsel hazzı bir ayıralım önce. Cinsel ya da genel anlamda duyusal haz, seni mutlu eden, zevk veren şeylerdir.
Estetik haz, örneğin, seni hüzünlendiren bir filmde de vardır. Ya da Caravaggio'nun iç karartan, karanlık tablolarında da.
Estetik obje olarak Herkül heykelinden haz alırım, ama cinsel haz duymam. - +1 yıl
Ben tartışmak için demedim öyle düşünmenin nedenini dedim. Estetik görünmese cinsel haz ve istek duyulmaz. İnsan, güzel olanı arzular. Heykelden cinsel haz duyan sapıktır zaten. İnsandan cinsel haz duyulur. İnsanda ise kadından cinsel haz duyulur çünkü kadın bedeni cinselliği çağrıştırır.
- +1 yıl
Heykelden cinsel uyarılan sapıktır. Kusura bakma. Güzelin tanımı insan.
- +1 yıl
Erotik sahneyi canlandıranlar insan olduğu için sapıklık değil. Böyle bir gerçeği anca erkeklik gururuna aykırı diye reddedebilirsin çünkü.
- +1 yıl
Abicim, greko-romen ve rönesans heykeltıraşları estetikten anlamıyor, sen mi anlıyon?
İnsan vicudu her sanat eserinde estetize edilebilir. İnsanın kendisi estetik obje değildir. Heykel olunca, resim olunca, görsel sanat öğesi olunca estetik obje olur.
Bu konuşar kitap karıştırmadan öyle dandun tartışılmaz
- +1 yıl
İnsan zaten estetik objedir. Heykel, resim, görsel sanat öğesi olmasına gerek yok. Kanlı-canlı hâliyle estetiktir insan. Çok biliyormuş gibi konuşman aşırı komik😂 Kadın bedeninin erkek bedeninden daha estetik olduğunu herkes bilir ve kabul eder. Erkeklik gururuna yediremeyen erkek kabul edemez. Kadını ve erkeği kıyasladığın da anlarsın bunu heykele bakınca değil
- +1 yıl
Evet, insan sanat eseridir. Sanatçısı Allah’tır.
- +1 yıl
Böyle düşünmek seni dinden çıkarabilir. Allah’a inanmak için görmek gerekmiyor. Sanatçının Allah olduğunu gösteren şeylerle dolu bu alem.
İkisini de nü olarak defalarca çizdim, erkeği çizerken farklı kadının çizerken farklı kullanıyosun kalemi resmen. Kadında okşar gibi erkekte yontar gibi. Yani kadın 😏
10 Yorumla
+1 yılne yani bu kiyafetleri bir erkeğe giydirsen böyle bir poz çeksen ne fark edecek. diyeceksin ki erkek vücudu kaba vs evet ama her kadın da böyle minnak değil.
10 YorumlaKesinlikle kadın vücudu daha estetik
Daha arzulatici daha kışkırtıcı
Özellikle zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kadınlar05 Yorumla- +1 yıl
Kız çocuğu yani?
- +1 yıl
@selenatorsari hastasın yavrum sen
- +1 yıl
Aynen kardeşim. Anlattiklarij kız çocuğunu tarif ediyor
- +1 yıl
@selenatorsari bu çocuk mu oluyor yavrum
Bak bakalım
- +1 yıl
@selenatorsari xikerimm senin olmayan beynini xürtük
Kaybol şimdi yorumundan
Kuş beyinli kardeşim
Nereden baktığına bağlı. Burada Einstein 'in izafiyet teorisi ortaya çıkıyor hazır fizikten bahsetmişken.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😀
+1 yılErkek vücudu çalışılmış ise aslında daha estetik. Antik Yunan düşünürlerinden birisi öyle der : bir erkek vücudunun güzelliğini keşfedemezse (açığa çıkaramazsa) ne acı onun için.
10 Yorumla
+1 yılErkekler her zaman daha gösterişlidir kızların bir numarası yok bütün numara bizde onlar ayağımıza gelecek 😄
00 Yorumla
+1 yılAsla değil. Genetiği iyi olan ve spor yapan bir erkek her kadını sollar. Yunan heykeli misali. ha bazı sporcu kizlar var onlar da taş şimdi.
00 Yorumlakişiden kişiye, zamandan zamana değişebilir bir durum bence. ben açıkçası çevremdekilere baktığımda vücut olarak erkekler daha estetik geliyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Abazalara çekici geliyor erkek kusursuzdur sizde kadınlar gübü bakım yapın daha estetik olursunuz 😁😁
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılBakıldığı zaman bazı girinti çıkıntılar yüzünden Evet daha göze hoş geliyor ancak bazı erkekler var ki gerçekten kadınlara bin basar.
00 Yorumla
+1 yılErkekte ne varki kıyas yapılmaz bile. İnce belli erkek desen birsey ifade etmez
20 YorumlaBence erkeklerin vücudu daha dikkat çekici. Kolları omuzları ve boynu😍😍😍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende erkek fizigini seviyorum yani fiziginiz kolay istediginz zaman istediginiz gibi sekillendire biliyosunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet evet. Erkekler hiç çekici değil. Mesela bir erkeğe aşık olurum ama cinsel bir çekim hissetmem çünkü hiçbir şeyleri yok. Ama kadınlar harika varlıklar 🛐
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz bilmiyorum
Sadece bu ülkede başka ülke erkekleri bakar mi bunlara tabikii hyr
04 Yorumla- +1 yıl
Biri canını yakmış diye yorumladım. Kuyruk acini başka yerde yasa
- +1 yıl
@selenatorsari zoruna mı gitti gercekler ruslar varken siz geriden gelirsiniz çoğunuz ztn kısa boylu 😅😅
- +1 yıl
Sanki sen kaçsın
- +1 yıl
@selenatorsari senden uzunum mrqk etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeteroseksüel olarak böyle düşünmen normal. Bende hetetoseksüelim ama üstüne çalışılmış vücutlu erkek avcı, savaşçı ve estetik duruyor. Hem ayrıca çıplak kadın vucudu her zaman çekici gelmiyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılDur ben de sana soru sorayım. 2 kere 2 4 eder değil mi?
00 Yorumla Bence de, zaten kainatın en güzel kızı benim eşim. 😍😍😍❤️🔥❤️🧿🧿🧿
00 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla kadınlar önde bu konu ile erkeklere göre ama manken erkekler de var.
00 YorumlaZaten öyle knk kadınlar dünyadaki en estetik canlılar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltartışılmaz bu soru kadın tabikide erkeği çıplak göremem kusarım ama kadınlar iyi oluyor ya
26 Yorumla- +1 yıl
Emin konuşma bence vücut yapmış çok insan var bence çok iyi duruyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@bayramkaradaglı kesinlikle göremem karşıma çıktığında hemen kapatırım çok kötü oluyorum
- +1 yıl
Ucube miyiz biz kanka. Biz de insanız. Sen erkek vücudu görmemişsin sana kıllı ve göbekli denk gelmiş galıba
Cevap sahibi+1 yıl@fisfisgayikci yioo öyle denk gelmedi hiç mesela eğer üstünde iç çamaşırı varsa seviyorum o da bazılarını sevdiğim ünlüleri falan hatta görmek için can atıyorum ama iç çamaşırı yoksa onları bile göremem hatta sırf bunun için evlenmem bile o derece tiksiniyorum
- +1 yıl
Haa sen penisten igreniyorsun. Ben komple sandım
Cevap sahibi+1 yıl@fisfisgayikci aynennn
Gizli Üye(18-24)+1 yılBize de sizin bedeniniz daha çekici ve güzel geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek fiziği daha çekici eğer spor yapan ve bakımlı biriyse
10 Yorumla
+1 yılBana erkeklerinki daha çekici gelir.
40 YorumlaEvet öyleyizz.. Yaradan sanat eseri yaratmış
30 YorumlaVe Allah kadını yarattı 😊❣️
20 Yorumla
+1 yılEvet, öyle denebilir.
10 Yorumla
+1 yılMantıken öyle olması gerek zaten
10 Yorumla
+1 yılEe bu normal bir şey zaten soruyu soran kardeşim
00 Yorumla2*2=4 kadar doğrudur. 👍
00 YorumlaAynen kadın fiziği çok estetik
00 Yorumla
+1 yılobez ülke kızındanda mı?
00 YorumlaYanı kadın daha cok estetik olarak yaratılmış
00 YorumlaSeks için yaratılmıslar değil mi
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddi ciddi günün sorusu mu seçilmiş bu 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma 😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkegin omzu yeter dermisimq epcowlfj
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok güzeliz çatlayın
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kadının fiziğ daha estetik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kadınlar daha çekici
00 Yorumla
+1 yılE zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılYazabilir miyim
+1 yılBence de kadınlar daha estetik duruyor
00 YorumlaTabiki öyleyiz
20 YorumlaÖyle
10 Yorumla
+1 yılÖyle zaten
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaEvet.
10 YorumlaKadın fiziği
10 YorumlaEvet öyle.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle
10 Yorumla
+1 yılHiiiiii
10 Yorumla
+1 yılDeğil.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Evet öyle
00 Yorumla
+1 yılYesss
00 Yorumla
+1 yılÖyle
00 Yorumla
+1 yılYoooo değil.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kadın fiziği erkek fiziğine göre daha estetik ve çekici değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım