Sizce kadın vücudu mu daha estetik erkek mi?
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek vücudu. Kadın vücudu yağ tulumlarından oluşuyor ama kaslı bir erkeğin her yeri çekici, geniş omuz karın kası, uzun bacaklar, popo, geniş göğüsler vs. eskiden heykellerde erkekler konu edilirdi neden çünkü erkekler daha estetik görünürdü kadınlar hep balık etli vs. tasvir edilmiştir. Günümüz kapitalist sistemizi kadın vücudunu gözümüze soktuğu için bize bir süre sonra çekici gelmeye başlıyor. Ama şunun güzelliğine baksana.
66.media.tumblr.com/.../...9yVLVw1tcv38ro1_500.jpg
Mk bütün kadınlar kadın demiş, megoloman manyaklar.
@mertxn Basmaz mk kendini kandır erkeksin diye kadın vücudunu güzel buluyosun ama öyle dğeil olaylare
Kadın vücudu tabiki de.
yüzde bir milyon kadın vücudu.
Cevap
18Cevap
Kadınınki çünkü "yumuşak başlı" bir sanat tattırır. Hatta bir kızınki değil, kadınınki daha estetiktir bence. Rusya'daki penis heykelini de saygı ile anmak gerek.
bu soru saçmalık tabi ki kadın vücudu :D kadınların fıtratı geriği yaratılıştan vücutları estetik ve seksiidir , sen hiç vücudu kıvrımlı erkek gördün mü :D
Ya bir erkek olarak bizim vucudumuz cok komik geliyor kadinin ise güzel kdkdocockmdmc
İkisi de farklı kulvarda bence anatomik olarak bile farklı yapidalar kiyaslanmamli
Cevabi belli.. neden reklamlarda kadın vücudu bikinili kadınlar kullanılıyor zannediyorsun
erkeğin estetiği yumuşamaya yol alıor sonuç trawee
Kadın olsam lezbiyen olurdum o derece.
kadın tabi. kıvrımlı kıvrımlı
Kadın tabiki, sanatta bile kadın hep ön plandadır
İkisi de gerektiği gibi olduğunda
Insan vucudunu cekici bulmuyorum
kadınlar daha esnek zarif erkeğe göre
Kadin bence
Erkek diyen 3 erkek LGTB yürüyüşünden gelmiş..
Tabiki de benim vücudum 😎😎😎😎
Kadın tabi ki
Kesinlikle kadın
Kadın bence
Kadın.
Profilime bak utan
Kadın tabiki
Erkek tabi ki :)
tabikide erkek
Kadın
Tabiki kadın
Kadın vucudu