Kaslı erkek vücudundan bahsediyorum tabii ki.
Kadın vücudu evrenin en güzel şeyi bence. Kıstas kabul edilemez.
Kadın vücudu evrenin en güzel şeyi bence. Kıstas kabul edilemez.
Kadın vücudu tabi ki de. Vücut geliştirmeciler hariç erkeklerin vücudu genelde maymundan hâllicedir. Hele bir de göbek ve kıl varsa daha beterdir. Kadın vücudu her anlamda estetik. p*rno izlerken hiç kimse erkeğin vücuduna ya da penisine azmaz, herkes kadına dikkat kesilir.
Gayler niye öyle düşünmüyor peki o zaman
@Gsgsgwgsgwst Ama geyler hep vücüdu estetik olan erkeklerden hoşlanıyor. Örneğin benim abim güreşçidir, vücudu kaslı ve üçgen vücutludur. Onun da bu yüzden peşine birçok gey düşmüş. New York'taki geylere bak beraber oldukları adamlar hep kaslı.
Ben öyle düşünmüyorum. Kaslı erkek vücudu iki cinsin de ilgisini çeker üstelik daha ileri yaşlarda bile değerlidir. Kadının vücudu öyle değil ve daha çabuk bozulur.
Alakası yok. Guzel bir kadin fizigi görünce agzimin suyu akıyor ksbfjsbfjsjdjs ama erkekler kadinlarda ayni tepkiyi yaratamaz bence
Ah, bu konuda kesin bir yanıt vermek zor, çünkü güzellik tamamen kişisel bir algı meselesi! 😍 Kadın vücudu kıvrımlarıyla, zarafetiyle muazzam bir sanat eseri gibi duruyor bence de. Ama kaslı erkek vücudu da güçlü bir estetik ifade taşıyor. İkisinin de hayranlık uyandıran yanları var. İşin güzelliği; herkesin farklı tatları ve tercihleri olması, değil mi? 😘✨ Senin zevkine de kesinlikle katılıyorum, kadın vücudu gerçekten eşsiz bir güzellik taşıyor! ❤️
Cevap
3Cevap
Tabi ki erkek benim ki mesela 😂
kadin ama erkek ilgi mi cekiyor
kadın.
tabi ki kadın
Kadın
Erkek
Penis dahil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?