- Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik kelimesini ben erkeklere birlikte bağdaştıramıyorum.. Yanlış anlaşılmasın, onlara odun falan demek istemiyorum :). Sadece Estetik deyince. Kadın geliyor aklıma. Kadın dediğin güzel olur, estetik olur. Narin olur. Yani tabi bu benim bakış açım.
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekte yuz kemikleridaha buyuk ( elmacik , cene, brow ridge), erkegin cenesinin koseleri oyuk bile oluyor oraya da sakallar yerlesiyor aslanimsi bir goruntu getiriyor insanin beynine. Gogusleri ve kalcalari neden kucuk derseniz erkekte kaburga uzunlamasina ve enine genisliyor ardindan meme popo kemikli saglam duruyor , kadinda yagli duruyor (butun embriyolar kadındir daha sonra cinsiyet belirlenir) . Erkekler sana" bizden 1 derece senden gucluyuz guzeliz" dese hosuna girmezdi muhtemelen. En iyisi "hem erkekte hem kadinlarda güzel seyler vardir "deyip , gereksiz cevaplardan sakınmaktir.
- +1 yıl
Erkekte yuz kemikleri (elmacik , cene, brow ridge), erkegin cenesinin koseleri oyuk bile oluyor oraya da sakallar yerlesiyor aslanimsi bir goruntu getiriyor insanin beynine. Gogusleri ve kalcalari neden kucuk derseniz erkekte kaburga uzunlamasina ve enine genisliyor ardindan meme popo kemikli saglam duruyor , kadinda yagli duruyor (butun embriyolar kadındir daha sonra cinsiyet belirlenir) . Erkekler sana" biz senden 1 derece daha guzeliz gucluyuz" demesini istemezdin muhtemelen. En iyisi bu gibi boş kimseye fayda saglamayacak cevaplar vermemek, ben sadece cinsiyetcilige ve sizin erkeklere karsi olan kompleksinize karsi yazdim.
En İyi Cevaplar
Estetik olan erkek vücududur, çünkü doğa ile savaşacak ve avlanacak şekilde evrilmiştir.
Ama biz erkekler cinsel iç güdülerimizden dolayı kadın vücudunu çekici ve güzel buluruz.
Kadın vücudunun da müthiş bir işlevi vardır, o da erkekten aldığı sperm ile kendi yumurtasını birleştirip yeni bir insan ortaya çıkarmaktır.
Ama doğanın zorluklarına ve düşmanlarla savaşmaya olan uyumluluk aynı zamanda erkek vücudunun daha estetik olmasını sağlar.
(Bu bir üstünlük değildir, sadece oransal olarak daha estetik bir yapıya sahiptir, yani kadınları küçümsemiyorum.)310 Yorumla- +1 yıl
hayvan fotoğraflarına bakınca da erkek olan genelde daha güzel oluyor en basidinden aslan. daha estetik görünüyor, ancak burada çoğunluk kadın vücudunu estetik bulmuş. ben de kadın vücudunu estetik buluyoum ve pek çok kadın da... belki de zamanla kadınların güzelleşmesinden dolayıdır. eski zamanlardaki güzel kadın heykelleri şimdiin güzellik algısıyla baya ters mesela.. bilmiyorum ki
- +1 yıl
Aslında çok güzel bir örnek verdin. Arslanlara cinsel çekicilik unsuru olmadan bakıyoruz ve erkek olanını daha estetik buluyoruz.
Muhtemelen bizi dışarıdan izleyen bir uzaylı falan olsa o da erkeği daha estetik bulurdu bence.
Ben zaten oran orantı anlamında estetik dedim. Yoksa ben kendim de kadın vücudunu çekici buluyorum :)
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu 2 ay önce sormuştum kimse tınlamadı 10 görüş aldı
bu arada kadın vücudu en güzel yapıttır53 Yorumla- +1 yıl
Vay aw erkek olunca tutmuyor sorularımız ahamdısösosms
Kadın vücudu. Ama bazı erkek vücutları var aşırı iyi oluyor.
930 Yorumla- +1 yıl
Ay kıyamam canlarım 🤣🤣
- +1 yıl
@Faruk2059 tü tü maşallah
- +1 yıl
@Faruk2059 çok sağol sjssj
- +1 yıl
@Faruk2059 çok teşekkür ederim torunum. Aynen hedef 200 sjsjs
- +1 yıl
@Faruk2059 eyvallah sen de Allah'a emanetsin.
- +1 yıl
Ahaha öyle, bugün varız, yarın yokuz. Hayat çok kısa..
- +1 yıl
@Faruk2059 🤣🤣🤣 toruncuğumun gönlüne kıyamam sjsjs edeyim kabul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Millet yanlış anlayacak.
Ama yuvarlak hatlara sahip kadın bedeninden daha estetik bir görünüm olamaz.
Yani kadın kesinlikle etine buduna dolgun olacak.
Şimdi neden şişman kadın diyenler olacak ama bu şişmanlık değil.
Orijinal güzellik.
.10 Yorumla
+1 yılTeknik olarak erkek vücudu daha heybetli, daha güçlü duran bir yapıda, ki ROmalılar falan o yüzden erkek vücudunu çalışmışlar daha çok. Ama Elizabeth Turner varken de erkek vücudu diyemiyor insan
10 Yorumla
+1 yılBak kankacım, kadına göre erkek, erkeğe göre kadın vücudu estetiktir. 😌
Allah boş boşuna bizi böyle yaratıp karşılıklı cins olarak gönlümüze, gözümüze o sevgiyi koymadı...
Yani ne kadın ne erkek, bu dünya da süs olsun diye yaratılmadı.
Anlayan anlar beni 😎😈36 Yorumla- +1 yıl
Ben genel konuştum,
buradaki yüzdelere bakarak konuşursak,
kendi görüşümüze olan saygımızı kaybederiz😎
Sende biraz mantıklı olsan anlardın demek istediğimi🙃 - +1 yıl
mantıkla alakası yok. evet elbette herkes cinsel yöeliminden dolayı karı cinsini çekici bulacaktır gibi bir düşüncenin oluşması normal. bunun için öyle ahım şahım bir mantığa ya da bilgiye gerek yok. ama insanlar genel olarak kadn vücudunu estetik buluyor. sadece bu sorudaki veriler için demiyorum. genel olarak bu durum böyle
- +1 yıl
Sana tek bir şey sorucam, dünya daki 7 milyar insan bu sorun da oy kullandı mı?
Sadece evet veya hayırr de lütfen - +1 yıl
Dunyanin kacta kacina gore Elci İsa Allahın biricik ogludur.
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. "Güç erkeğe, güzellik kadına verilmiştir. Her şeyi yenen güç, güzelliğe yenilmiştir"
Bu yüzden kadın vücudu daha estetiktir21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek bence, kadınların vücudu kilo almaya sarkmaya ve çatlak oluşumuna daha meyilli. Ama erkekler de sadece göbekten kilo alıyorlar o da çok kötü. 9 aylık hamile gibi geziyorlar ortalıkta. :D
32 Yorumla- +1 yıl
bende tam dedigin bebek vücudu var özele gelebilirsin istiyorsan ,)
+1 yılEstetik olarak iki taraf da birbirini tamamlar daima. Kisisel bakımsızlık kaynaklı falsolar şu gerçeği baskı altına alamaz:İki kontrast enerji aslında güzelliğin yaradanca ikiye bölünmüş ve birbirini tamamlayan halidir!
22 Yorumla- +1 yıl
Yo ne alakası var şu birbirini tamamlama saçmalığını bir bırakın öyle bir şey yok kimse kismeyi tamamlamıyor kadın erkek birbiri tamamlar diye bir sey yok iki cinsiyeti birbirinin zıttı yapıp bunlar birbirini çeker demekten vaz geçin kadın narin olacak erkek sert olacak aa bak tamamladılar hayır yok öyle bir şey birbirini tamamlamak vücutla olmaz karakterle olur şunu bi sokamadınız o kafanıza. Erkek zayıf kadın şisman erkek çelimsiz kadın kaslı erkek kısa kadın uzun olabilir. Zaten her insan birbirinden farklıdır herkes birbirinin kontrastıdır sadece kadın erkek konstrasttır laflarını bir bırakın artık!!!
- +1 yıl
Peki canım sen nasıl istersen
Kadın güzelliği, erkek gücü temsil ediyorsa faydalıdır.
21 Yorumla
+1 yılÇekici olan şey kadının vücudu değil giydiği iç çamaşırlarıdır.
İş iç çamaşırında yani.
Bakın mesela gerdekte bile bir erkeği etkilemek için iç çamaşırı tercihinin doğru olması gerekiyor etkilenmemiz buna bağlı çünkü..
Erkekler iç çamaşırına yüksekliyor yani aslında.
Kadın iç çamaşırına tapar çoğu erkek koklayan bile var.
Jartiyerler falan filan bunlardır esas olan.
Aslında kadınlar erkekler gibi sıradan giyinse bikini tanga dantel mantel yerine normal giyinseler çekiciliği kalmaz pek.
Kadınlar süsleniyor seks objesi olmaya çalışıyor bir erkek yarışamaz tabi onla.
Kadını seksi gösteren tüysüz pürüzsüz yapısıdır o kadar. Estetiklik olarak değil.00 Yorumla
+1 yılGenelde herkese hoşlandığı cinsin vücudu güzel gelir ama bu soruya genelde kadın denir bunun sebebi de kadınların arasında bakımlı olmanın daha yaygın olması erkekler de bakım yaptığında gayet estetik duruyor aksine kadın bakım yapmazsa estetik durmuyor yani olay tamamen kendine bakmakta gizli bence.
30 Yorumla
+1 yılAllah kadınları erkekler sevsin ve saygı duysun onlara merhametli oldunlar diye erkeğin kadına ilgi duyup kanı kaynasın diye öyle yarattığını düşünüyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel yorum
- +1 yıl
@Ysıklıbulamıyore teşekkür ederim
Kadınlar yaratılış biçimi olarak erkeklerden daha iyi bir fiziğe sahip olabiliyorlar. Kadınlara olan ilgimden de olabilir bana göre saha estetik. Yüz olarak bakacak olursak erkekler kadınlara oranla daha güzel varlıklar.
11 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi kadın yüzleri güzel erkek vücudu iyi
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılestetik olan vucudu ile para kazanip buna ozen gosteren kisilerdir sonucda profesyonel olarak isi vucudu :)
ama gene baktigimda elbette kadin vucudu sonucda kivrimlar yakisiyor20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygular olmazsa erkekler daha iyi
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam kendi için yapıyor
Sen sev diye değil, protein tozu hakkında bilgin sadece toz olması galiba😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu şu ana kadar gördüğüm en estetik vücut, bu işin içindeyim yıllardır düşün.
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
- +1 yıl
Bence iğrenç ben korkar bayılırım bunu görsem
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana erkek vücudu estetik geliyor özellikle rönesans tablolarına bakarsanız gayet etkileyici çizilmiş estetik vücutları görebilirsiniz kadınlar da çekici varlıklardır ama erkek vücudu bana daha estetik ve güçlü geliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede kaslı seviyosun sanırım
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudu tabiki. Hem daha estetik hemde daha esnektir.
34 Yorumla- +1 yıl
Bence erkeklerin vücudu daha güzel 1.85 1.90 boyları var manken gibiler
- +1 yıl
@Ysıklıbulamıyore Sizin için erkek vücudunun daha güzel görünmesi gayet sağlıklı bir düşünce.
- +1 yıl
Burada tüm kızlar kadın demiş
- +1 yıl
@Ysıklıbulamıyore Onlarda kendi bedenini beğeniyor demek.
- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın estetik erkeğin vücudu güçlü bir yapıya sahip bakbenisi var ama kadının albenisi olur
31 Yorumla- +1 yıl
🤩👌🏻
+1 yılKadinda cirkin olmayan hic bir bölge yok cidden her yeri güzel. Kadin zaten güzel ve cekici yaratilmistir.
10 Yorumla
+1 yılgerçekten kaslı ve şekilli bir erkek vücudu kadın vücudundan iyidir ama ortalama fizikleri karşılaştırırsak kadın daha iyi
10 Yorumla
+1 yılTabiki kadın vücudu daha estetik böyle narin kıvrımları olan güzel hoş yani. Erkek kalas mk
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu keşke hiç sormasaydin be tabii ki kadın erkeklerin vücudu hiç çekici değil bana göre
213 Yorumla- +1 yıl
ya bi neyse
- +1 yıl
@10da10erkek söyle söyle
- +1 yıl
nasıl çekici değil ya heralde tüm gün kahvehanede takılıyosun
- +1 yıl
@10da10erkek neyi çekici sert tüylü müylü bir şey neyini seveyim
- +1 yıl
plajda vs güzel bir erkek vucüdü görsen abayı yakarsında neyse
- +1 yıl
googleye yakışıklı erkek vücudu yaz sonra karar ver
- +1 yıl
@10da10erkek hayatımda şu an kadar tek bir erkek vücudan etkilenmedim plajlarda seksi erkek vücudunu da görmedim hiç de abayı yakmadım haa. Yazdım gene de güzel gelmedi bana
- +1 yıl
Bence erkek çünkü 1.85 1.90 boyları var
- +1 yıl
@Ysıklıbulamıyore sana göre olabilir saygı duyuyorum ben öyle düşünmüyorum
- +1 yıl
Kızların kısa boyları mi güzel
- +1 yıl
@Ysıklıbulamıyore bana göre çok tatlı ve sevimliler kişiye göre değişir erkekler de kısa boylu seviyor diye biliyorum
- +1 yıl
Ben kısa boy sevmiyorum
- +1 yıl
@Ysıklıbulamıyore sizin boynuzu öğrenebilir miyim?
- Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudu kadınların bile iştahını kabartırken böyle bir sorunun sorulması bile abes olur 🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılSorunun içinde estetik geçiyorsa kesinlikle kadındır...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. Kadın vücudu tabi ki daha estetiktir. Erkek kas yığını, kilosuna göre yağ tulumu.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 796 cevap paylaştı. Kadın vücudu görsel olarak çok daha estetik ve detaylı.
10 Yorumla
+1 yılKadın vücudu her zaman bir sanat eseridir benim gözümde
10 Yorumla
+1 yılErkek daha güçlü ve hacimli olduğundan daha estetik duruyor.
10 Yorumla
+1 yılBunu neye göre belileyeceğiz kimisine baktığımızda maşallah dedirtecek vucüda sahiptir diğerine bakmayız bile o yüzden bir cevabım yok
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın diyorum o zaman
Kadın vücudu aşırı estetik ve güzel duruyor sanat eseri gibi
10 YorumlaBu da soru mu canım. Tabi ki kadın vücudu daha estetik...
30 Yorumla
+1 yılKadın daha estetik ve güzeldir. Ancak yaradan gizli kalmasını istemiş. Günümüz kadınları açınıp soyunmayı modernlik çağdaşlık sanıyor. O da onların imtihanı
20 Yorumla
+1 yılKadın tabiki, bizim neremiz, ne kadarımız çekici😁
54 Yorumla- +1 yıl
Bi kas olunca ha😁
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin de estetik vücutlu olanı var, kadının da. Ama ne kadar estetik olursa olsun erkeğin genital bölgesi estetiği fena bozuyor 🤣🤣🤣🤣
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Kadın vücudu daha estetik
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara karşı bir yönelimim yok ama kadın vücudu daha estetik
20 Yorumla
+1 yılBaklava kas kızda oek hos durmuyor ama erkekte farkli
13 Yorumla- +1 yıl
Tartışmasız kadın vucudu
- +1 yıl
Düşüncene saygı duyuyorum ama erkeklerde bence
- +1 yıl
Tsk ederim, kadına göre erkek, erkeğe gore kadın vücudu
+1 yılElbette ki kadın vücudu. Unutmayalım ki kadın zerafet ve güzellik timsalidir. Erkek ise gücü temsil eder.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınına ve erkeğine göre değişiyor vucut yapısına göre ama genel olarak kadn vücudu bnce 😉
10 Yorumla
+1 yılKadın vücudu tabiki türk erkeklerinin çogunda bukunan türk usulu göbek kasi ile (istisnalar vardır) estetikten bahsetmek komik
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekte yuz kemikleri (elmacik , cene, brow ridge), erkegin cenesinin koseleri oyuk bile oluyor oraya da sakallar yerlesiyor aslanimsi bir goruntu getiriyor insanin beynine. Gogusleri ve kalcalari neden kucuk derseniz erkekte kaburga uzunlamasina ve enine genisliyor ardindan meme popo kemikli saglam duruyor , kadinda etli duruyor. Kadin vucudu tapilasi degildir, bu sadece senin zannındır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar kaslo ve Uun boylu her erkeğin vücuduna köppek gibi yavşarlar. Ama benim gözümde ellenmemiş avuçlanmamış masum kalmış uzun kısa genç yaşlı bütün kadınlar güzeldir tabi ki onlar da kaslıların ve uzun boyluların köppeğidirler ama o ayrı...
00 YorumlaBence dövmeli ve çok abartılı olmayan baklavalı erkek vücudu
30 Yorumla
+1 yılŞimdi erkek var erkek var ben uzun ince bacaklı ve üst bölgesi fazla kaslı olmayan erkek fiziklerine bayılıyorum erkek kasları filan beni etkilemiyor
115 Yorumla- +1 yıl
@Faruk2059 kaslı ığrenç geliyor abi gibi görüyorum ve emir veremiyorum
- +1 yıl
Allah korusun kısa kaslı
- +1 yıl
Kendimi iyi hissediyorum yanında
- +1 yıl
@Faruk2059 kısa göbekli kaslı iğrenç bir kızla bile olur beğenim ona olmaz mesela atıba Hutchinson varya onun gibi uzun zayıf dümdüz
- +1 yıl
@Faruk2059 evet aynen tek seven galiba benim
+1 yılerkekler kadın kadınlar erkek der xD
14 Yorumla- +1 yıl
cunku soru cok sacma
- +1 yıl
puhahaaha sen de saçmasın xD
erkekler vücut çalışmazsa vücut bir boka benzemiyor ama kadınlar çalışmasada güzel
20 Yorumla
+1 yılKadın vücudu yani. Ben bile bazı hem cinslerimin vücuduna bayılıyorum😊😄
10 YorumlaCinsel kimlikten bağımsız kadın vücudu daha estetik
11 Yorumla- +1 yıl
Algı yaratiyorsun
+1 yılErkek vücudu estetiktir. Kadın vücudu sanat eseridir ✌️
10 YorumlaBence Kadın Vücudu Tamam Erkek Vücu'da İyi Ama Yani İşte :P
10 Yorumla
+1 yılbence kadin vücudu zaten cogu kadinlarin dahi dikkatini kendi cinsinkn vücudu cekiyor
10 Yorumla
+1 yılKadın tabiki ama oda çocuk doğurduktan sonra değişiyor
11 YorumlaKadın kesinlikle
30 Yorumlakadın vücudu tabiki de
21 Yorumla- +1 yıl
Tartısmasız
Tabiki kadın vücudu🤭
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılTartışmasız kadın diyorum
20 Yorumla Kadin tabiki ,, erkek kasli olur esnemez
20 Yorumla
+1 yılVe tanrı kadını yarattı
20 Yorumla
+1 yılErkek vücudunun dili olsa o bile kadın der
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKadın vücudu tabiki hocam erkek vücudu daha kaba
10 Yorumla
+1 yılErkek vucudu daha estetik
10 Yorumlakadınlar kadar erkekler vucudunu sergileme merakı olsayı bu sorunun cevabı erkekler olurdu
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat