hepsinşn amacı ortada hiç saf temiz gerçekten seven biri de çıkmıyo karşıma, eski sevgilim tüm güvenimi de kırdı ondan önce saf gibi inanıyodum. kolay kolay kimseden de hoşlanmıyorum kişiliğini tanımam lazım, tanıyıp hoşlandığım biri var sınıfta ama o da sevgili yaptı, bazen ilgi istiyo insan ama ilgisiz yapabilir miyim, zaten arkadaşlarım veriyo ilgi onlar yeter bana dimiii🥺✨💕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen karşındaki erkeğe hiçbir saygı ilgi vs göstermiyor çoğunluk arızalı psikolojik sorunlu tiplerin yaptığı gibi YALAN DOLAN UYDURMA SENARYO yerli dizileri seyredip oradaki gibi erkekler "köpektir , peşimizden koşarlar" mantığındaysan sana hayatta başarılar.. Sen erkeklerle konuşmasan ne olur?
Dünyada tek kadın senmisin? :-) başkası konuşur çabası olur tanışır sen seyredersin..
Yazdıklarına bakınca kendini beğenmişlik kibir tek taraflı sevgi bekleyen bencil bi prenses görüyorum. Bu mantıkta olan kızların erkeğe hiçbir faydası yoktur sürekli erkekten birşeyle rister erkekten birşeyler beklerler TEK TARAFLI olarak ve bu mantıkta erkeğin canı yoktur , erkek güldürmeli erkek çabalamalı , erkek güldürmeli , erkek PARASI ödemeli , erkek sevmeli.. ve kadın aşkta sevgide hazıra konmalı , aşk sevgi pizza pide gibi önüne hazır gelmeli :-) NE GÜZEL DÜNYA VAAYYY BE? :-))
armut pişsin ağzıma düşsün.. YOK ÖYLE BİR DÜNYA
zaten çoğu kadının aldatılmasının kandırılmasının terkedilmesinini nedenide işte tam olarak bu ! tek kendisini değerli görmek karşısındaki erkeği adam yerine koymamak köpek sanmak.. bu yalan dolan uydurma hayalleri akıl hastası kendisi psikolojik sorunlu gay feminist tek yaşayan "kendini ilişki uzmanı sanan maymunlar" öğütleyip insanlara empoze ediyor aşılıyorlar ve sonuç? kendii göklerde gören hayal gören insanlar.. gerçek hayatın gerçeklerinden uzak yaşayan hayatl dünyasınd ayaşayan prensesler , aile kuramayacak sevemeyecek sadece bencilce kendine birşeyler bekleyen insanlar.
Aşk sevgi karşılıklıdır ! Aşk sevgi pizza pide değildir , pizzayı pideyi bile SEN sipariş edersin durupdururken kapına gelmez bir çaban olmazsa sipariş vermezsen kimse sana pide pizza getirmez.. ama çoğu kadın kendi sipariş vermediği pizzayı pideyi afiyetle yiyor ! o pide pizza belki zehirli? belki getiren hırsız? onu sen çağırmamışsın senin hiçbir çaban olmamış.. her şey hazır önüne gelmiş.. ne güzel işlerrr ! her şey bu kadar kolaydı zaten hayat bu kadar kolaydı zaten bizlerde disneyland'da yaşıyor değilmifalan filan şöyle böyle işte öyle... bu ülke bu insanlar düzelir mi? bilmem? Amerikadan öğrendikleri yalan dolan akıl hastası bilgileri burdaki yarım-akıllı tiplere anlatıp öğretip büyük işler başardıklarını sanan maymun ilişki uzmanlarının popülaritesi düşmeden bitmeden düzelmez hiçbir şey. Akıl verenlerin kendi aklı var mı önce ona bakmadan akıl alanların Vaaaaaaaay haline :-)
15 Yorumla
Soran+1 yıldayı ne boş yapmışsın kendime saygım oldugu için ilk paragrafı okudum sadece
- +1 yıl
Hahahahahaha
- +1 yıl
Kız ne bitirmiş erkekeleri sjsjs
- +1 yıl
Bu kafalar devam ederse gelecekte gerçekten ülkenin halinden tedirginim
En İyi Cevaplar
Genelleme yapmak olgun olmayan insan davranışıdır. Bir şeylerin ters gittiğini ve karşına çıkan "herkesin" aynı olduğunu düşünüyorsan hatayı önce kendinde aramalı ve çevrendeki insanları değiştirmeye başlamalısın. Hayat senin tanıdıklarından ve çevrendekilerden ibaret değil. Ayrıca bir arkadaşın ilgisiyle sevgilinin ilgisi de elbette aynı değil, özel duygular hissettiğin bir erkegin elini tutarsın, başbaşa kalırsın, romantik anlar geçirirsin, sinemaya gidersin ve daha niceleri, ama normal bir arkadaşınla bunların hiçbirini yapamazsın. Aslında erkekler karşı cinsle çok arkadaş kalamazlar içten içe hep fazlasını isterler. Bence bir insanın karşı cinsten tek arkadaşı olursa o da sevgilisi olmalı, gerisinin bir lüzumu yok.
00 Yorumla
Aferin akıllanmışsın kimseye ℅100 güvenme şimdi özgürsün tadını çıkar sktr et... 🦂
10 Yorumla
+1 yılDoğru bir karar olmuş. Güven sorunu yaşayan ve özellikle yakın zamanda ilişkisi bitmiş insanların biraz kendini dinlemesi gerek. Daha sonra karşısındaki insanların da ruh sağlığını bozarlar diye düşünüyorum.
71 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler💃
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
161Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, nadir de olsa halen iyi kızlar da var, iyi erkekler de. Eninde sonunda hepimizin sevgilisi olacak ve evleneceğiz yani bu kaçınılmaz bir şey bence. Şimdilik böyle düşünmeniz çok normal ama bence aşk ilişkisi olarak hepimizin karşı cinsten 1 kişiye ihtiyacımız var yani bir yere kadar sürdürebilirsiniz diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
44 Yorumla
Soran+1 yılams düşünüyorum 20 yaşındayım düzgün kişiyi bulsam bile evlenmiycez daha kaç sene var, sonra düşünüp ya istediğim zaman karşıma kimse çıkmazsa diye de düşünüyorum bi yandan da instagramda çiftleri görünce özeniyorum. kafam karışık
- +1 yıl
Bence er ya da geç çıkar ama yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.
- +1 yıl
25 oldum nezaman cikcak aielem baski yapiyor dayanamiyorum herkes evd ekaldinndiyor
- +1 yıl
@gizemlin28298228 hayır artık eskisi gibi değil ki. 30'undan sonra evlenen pek çok kadın var bu ülkede. Yani devir değişti, evde de kalmazsınız ayrıca. İçiniz rahat olsun.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe anlamda konuşmayacaksın?
Dünya kadınlardan ibaret değil ve erkekleri yok saymak imkansız, hayatımızın her alanına istesekte istemesekte dahiller.
Sevgi, aşk anlamında ise kendini kaptırmaz ve ne istediğini bilirsen yine sorun olmayacaktır.
Bence kendini ve seçimlerini de sorgulamanda fayda var.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal arkadaşın, sınıf veya yurt arkadaşının ilgisiyle karşı cinsin ilgisi aynı şey değildir. Sana şunu söyleyebilirm: Eğer bir konuda herşeyin hep ters gittiğini düşünüyorsan, hep aynı işlemi yapıp farklı sonuç almayı bekliyorsan hatayı kendinde aramalısın.
12 Yorumla- +1 yıl
Einstain bir şeyi defalarca yapıp aynı sonuca ulaşmak aptallıktır diyor
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru ve mantıklı bir karar olmuş...
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkün evet
10 Yorumla
+1 yılBende aynı kararı kizlar için vermiştim birkaç yıl oldu. Benim verme sebebim de sizlerin gözünde biri sizi seviyorsa o eziktir aptaldır s. laktir maldır vb. Birini 6 sene sevdim. Lise 1 in ilk gününden beri. Haftada 100mb internet hakkım vardı onu bile ona verirdim öğle arasında instagrama snapchat a falan girerdi. Sonra lise 2 nin sonunda okuldan gitti bende lise 3 lise 4 'ün ortalarına kadar onu aradım buldum sonunda. Yüzlerce km yol gittim geldim gittim geldim en sonunda yakaladım bidaha konuşayım dedim naber nasılsın dedim direk s. ktir çekti elinin tersiyle. Daha neler neler var.
01 Yorumla
Soran+1 yılah be😓😓
+1 yılkarar düşünülerek alınır.. kendinden eminsen mümkündür fakat hayatının bazı alanlarında karşına mutlaka çıkacaklardır.. şimdi ben kızlarla konuşmama kararı aldım..!
Diyemem iş yerlerinde mahazalarda kız kardeşlerimle annemle kuzenimle vs konuşmamam ve muhattap olmamam gerekir.. hee şöyleki ben.. erkeklerle konuşmayı sınırlandırdım konuşmamız çizgilerim sınırları dışına çıkmayacaktır kararı alırsan mantıklı olur.. insanoğlu tek yaratılmamıştır mutlak kalbini gönlünü çelen kişi çıkar o vakit o zaman tek sevdiğinle ve sevdiklerinle muhattap olursun erkeklerle dediğin zaman eşit şekilde ayırt etmeksizin aynı keseye toplarsın sevmedillerinide sevdiklerinide bunu istesende yapamazsın.. 🙂01 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmama derken flörtten bahsediyorum kimseyle tanışmıycam manasında, yoksa en yakın 3 arkadaşım da erkek mecbur konuşuyorum
Merhaba.
Gençken alınan ufak kararlar insan hayatının geri kalanına etkisi büyüktür. Ancak bahsettiğim karar bunun gibi bir şey değil. "Bu tip insanlardan uzak olayım, şu insanlara güvenebilirim!) gibi yargılar, ikisinin kesiştiği insanlarla tanışarak altüst olabilir. Ki, olacaktır da. Önemli olan bir sınıf insanın yaptığı hatanın faturasını tüm sınıfa kesmemektir.
İstersen kesebilirsin, sonuçta düşünerek de öğrenilebilir, taklit edilerek de...
Ancak sen yaşayarak öğrenmeyi seçersen, bak bu en zoru ve acılısıdır.
Yolun açık olsun yoldaş.
Işıkla kal...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin hayatındaki tecrübeler farklıdır ve bazı insanlar kötü deneyimler sonucu karamsarlık hissedeceklerdir. Ancak, tüm erkekleri bir kalıba sokmak ve konuşmaktan kaçınmak sizin daha fazla tanıma ve deneyim kazanma fırsatından mahrum kalmanıza neden olabilir. İnsanların kimlikleri tek tek değerlendirilmeli ve herkesin farklı bir potansiyeli olduğu unutulmamalıdır. Eğer birisi size ilgi gösterirse, dürüst ve nazik bir şekilde onunla konuşma fırsatı değerlendirin ve görüşlerinizi dikkate alın. Ayrıca, eski sevgili ve diğer deneyimleriniz size zarar vermemesine izin verin ve gelecekteki ilişkilerinizi pozitif bir şekilde yaklaşın.
00 Yorumla Canim, şanslısın erkeklerin ne mal olduğunu erkenden öğrenmişsin. :) Erkeğe güvenemezsin ama kontrol edebilirsin. Tek başına yapabildiğini ve kendine ait bir hayatın olduğunu anlarsa bi erkek, sana kolay kolay kazık atamaz. Ama ona bağlanmış olduğunu anladığı anda ağzına eder senin. Erkekler böyle. bizim gibi değiller. İlgi bekleme erkeklerden. Sen kendine ihtiyacın olan ilgiyi ver. Kendinle ilgilen. Dış görünüşün ve iç ruhsal halinle. Kariyerin ve eğitiminle ilgilen. Ozaman zaten etrafın düzgün erkekle doluyor. Erkeklere taktikle stratejik yaklaşmak gerekiyor. Duygu ve beklentiyle değil.
24 Yorumla- +1 yıl
Aynenn 🖐️🖐️🖐️doğru yorum
- +1 yıl
Helal kızlar
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine hadi kızlar birlik olup power rangers yapalım "#kızbirliği" "#erkeklerinhepsiölsünyokolsun"
"#amakızlartanrıçadır" "#erkeklerlekonuşacağımalezolurumdahaiyi"
"#hiçkimsebenihaketmiyoamaben1numayım" - +1 yıl
Hahahahhaahha
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında sorun şurda, yakışıklı erkeklerde ego var, daldan dala atlıyorlar, kimi istesem kendime aşık ederim modundalar. Doğal olarak bir kişide sadakatli bir şekilde kalamıyorlar. Zengin erkeklerde kendince haklı bu kadın benimle param için mi beraber düşüncesinde oluyor onlarda kimseye güvenmiyor , ya da parasına güveniyor her önüne gelenle birliktelik yaşamak istiyor. Zengin ve yakışıklı olmayan erkekler maalesef ki talep görmüyor , bu konuda kadınlarada kızamıyorum bkz: hipergami ( bilmeyenler araştırabilir ) talep görmedikçe hırçınlaşıyorlar.
Arada karakteri düzgün iyi huylu , kendini belli bir seviyeye getirmiş olan erkekler ise 20 li yaşlarda hemen kapılıyorlar.10 YorumlaYaşadığın kötü ilişkiler seni yıpratmış ve bunaltmış bu yüzden artık daha çok seçicisin herşeyi zamana bırak bu kadar keskin bir karar alma hayatta aldığımız kararlar sürekli değişiyor tıpkı bizimde şartlarında insanlarında değiştiği gibi doğal bir süreç bu herşeyi akışına bırak kendini şartlandırma. Birgün hayallerindeki erkekle karşılaştım dersin aradan zaman geçer hayalimdeki erkek bu değil dersin hayat böyle bir şey aşk böyle bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavrum iyi insan diye bişey yok çıkarlarının örtüstugu insan var. Dolu bi insan olursan çekici bulunursun bu da partnerini sadık olmaya iter. Boş olursan aldatan da çok olur cepte gören de. Dolu ve bostan kastım da partnerine verebilecegin şeylerin sende ne kadar var olduğu ya da olmadığı. Guzelsindir yanında kendini havalı hisseder, zekisindir olaylara yaklaşımın onu şaşırtır eğlendirir, kültürlüsundur düşüncelerin ilginç gelir günün sonunda senden bir şekilde etkilenir. Erkeklerin evet dertleri seks ama samimi olanını bulunca sorun kalmıyor. kardeşim mal dandik olanları zaten anladığın anda eliyosun gidiyo. Takıntılı ya da ayrılırsam peşimden düşmez diyeceğin yapışık tipleri de baştan sezip eliyosun. Onun dışında karşılıklı çıkarlar tutarsa anlayış içinde ilişkini yaşar gidersin.
00 Yorumla
+1 yılCanım benim senin enerjin kötüleşmis dişil enerjin yerle bir olmus sen bir iri tuzla banyo yap bende yapmalıyım bu arada yazarken aklima geldi ha neyse bir de olumlama ile enerjini değiş ki karsina seni seven ilgili biri ciksin cumlelerinde kendini uzen veya olumsuz olan seyler soyleme sonra gel ablana teşekkür et heyatim
11 Yorumla
Soran+1 yılenerjimi nasıl değiştiricem ki sadece tuzla mı
Bana denk gelseydin evet haklısın safça dokunmadan yapamazdım illaki sevsrdık ama sana değer verirdim ksarjlık yapmadığın sürece ayrılmazdım erkek kankaların varsa kullanır atardım ama düzgünce benden başkası olmasaydı hayatımda bi tek sen olurdun keşke bana denk gelseydin.
02 Yorumla
Soran+1 yılmuhtemelen denk gelsek beni görmezdin aşırı uzun duruyosun kemdpsmxhdmsh
Kararınıza saygı duyarım ama yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum. Böyle yaparak, sizi sevmeye çalışan, kazanmak için yürüyen bir erkeği uzaklaştırabilirsiniz. Yaşınız 20 bu tür sonuçlara ulaşmak için çok deneyim olması gerektiğine inanıyorum. Bir diğer konu ise ilgi, arkadaşınla bir araya gelebilirsin ama bir olay anlatma zorunluluğu hissedersin bir şey üretmek için, sevdiğin insan olunca bir şeyler anlatmasan da olur. Biraz karıştı gibi kusura bakma.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama sevmeye çalışan biri yok:/
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef...
Bunu sorma ihtiyacı duyman aslında buna ihtiyaç hissettiğini ama, aksine ikna edilmek istediğini gösteriyor. Bu yaptığın yemeği sevmeyip açlık orucu tutmak gibi bir şey...
"Hiç olmamaktan iyidir" diyip kimseyi kabul etme! Mutlaka ruhuna hitap eden biri çıkacaktır karşına. O kişiyi bekle. Ayrıca insanları tanımak güzeldir. Hani AVM'de gezip ürün almasan da ürün bakmak gibi... kimin ne mal olduğunu anlarsın. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılşöyle ki her yerim çiftlerle dolu özeniyorum ama, biriyle tanışıyorum ya çok kıskanarak beni boğuyo bırakıyorum, ya sürekli trip atıyo kendi hayatımı yaşayamıyorum, ya da her şeyi yalan oluyo. kısacası tabi doğru kişiyi bulmayı çok isterim ama milyonda bir olan birini aramak çok zor bir sğrğ kötü tecrübe demek bu
- +1 yıl
Çiftlere özenme çünkü herkesin dışı seni yakar içi beni yakar misali derdi vardır
Ha ilişkisi çok güzel olanlarda vardır tabi.
Bir sürü kötü tecrübe edinmek de gerekiyor hayatta çünkü o kötü tecrübeler seni olgunlastiriyor da sonunda karşına çıkan kişinin kıymetini biliyorsun. Yoksa belki de o kişinin kıymetini bilemeyeceksin.
İyilik ve kötülük gibi düşün
Kötü olmasa iyinin bir anlamı olmazdı...
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini hazir hissedene kadar yapabilirsin bunu. Çok fazla uzatırsan yalnızlığa alınıp tamamen de soğuyabilirsin. Güven konusunda temkinli olmak biraz da kötü anılarak yaşayarak tecrübe ediliyor. Bu yüzden bir zaman sonra seçebilmeye başladığında konuşmaya da devam edersin.
10 Yorumla
+1 yılSen kimi cezalandırıyorsun canım? Milyonlarca insan arasından seni hayal kırıklığına uğratan ve seni hak etmeyen, şu an hayatına devam eden bir erkeği mi, yoksa kendini mi? Bu karar kimin için? Ben hayatımda ne zaman karar alsam bir şekilde bununla sınandım. O nedenle direkt akışa bırak. Evet bir süre üzülmen ve durumu kabul etmen lazım. Sonrasında yalnız kalma, ve meşgalesiz kalma. Akış sana gerekeni getirecek. Kural yok.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba, doğru ya da yanlış diyemem ama erkekler de tıpkı kadınlar gibi bu hayatın bir parçası. Yani onlardan kaçmanız mümkün değil kaçmak yerine bu duruma alışmanızı tavsiye ediyorum. Güveniniz kırılmış duygularımız incinmiş farkındayım ama kendinize zaman tanıyın. Kendinizi toplayacaginiza eminim geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılKime inanıp inanmıyacağınızı bilecek yaştasınız daha tedbirli, daha dikkatli davranmanız yeterli, hayat insana birsürü tecrübe öğretiyor bunlarıda kendinize ders olarak alın, erkeklerle hiç konuşmamak doğru bir karar deyil yeterki doğru insan olduğuna karar verin
01 Yorumla
+1 yılAllah'a dua et hayırlısını iste. Allah'ım benim için ilişki yaşamam evlenmem çocuk sahibi hayırlısı ise nasip et hayırsızsa etme diye dua et. Bu sırada da kendi üzerinde karma oluşturmamaya dikkat et. Mesela insanların ilişkilerini derinliklerini detaylarını bilmedikçe eleştirme olumsuz yorumlar yapma. Veya ilişkisi olan bir insana göz ucu ile bile bakma uzak dur.
00 YorumlaBunu ifade ediş şekli önemli elbet ama cinsellik her insanın hayatında olan bir şey. Sen gidip de Sigmund Freud gibi psikiyatrların cinsellikle bağdaştırdığı sevgiyi yalnızca masum düşüncelerde ararsan muhtemelen hüsrana uğrarsın. Yine de farklı düşüyor olabilirsin, bunu anlarım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin olmak için başkalarına ihtiyacın olmamasını sağlarsan evet mümkün. Bil ki sevgi, ilgi ve diğer şeyler için istersen kendine yetebilirsin.
Bunu genç yaşta öğrenemezsen de ömür boyu eksik ve muhtaç bir tarafın olması çok büyük ihtimal bilesin.00 Yorumla
+1 yılseni bilemem ama bundan 6 sene önce bende de aynı olmuştu. sevgilim dediğim kız beni aldatmıştı bana yalanlar söylemişti. Yıkıldım sonra o psiikoloji ile bide askere gittim , 6 yıl sevgili yapmadım. Ama şimdi istiyorum ama olmuyor birini vulamıyorum , sohbet edecek kız bile bulamıyorum , , nstagramdann burdan sosyal hayattann. YOKyok YOKK.
Yani kendini ksııtlama sonra zor düzeliyor bak benim 6 senem geçti böyylee
00 Yorumla
+1 yılBen bu yazdıklarınızın aynısını kızlar içinde düşünüyorum çünkü kendimden örnek veriyim yani hiç daha sevgilim falan olmadı ama kız arkadaşlarım oldu kanka olarak ben hep iyi davrandım hiç kızmazdım ne derlerse yaptım arada bi kavga ederdik ben suçlu olamasam bile sesimi çıkarmazdım üzülmesin diye bana kızardı falan ama hep Altan alırdım çünkü küsüpte birdaha konuşmayacak diye şimdide sevgili arıyorum yani öyle seven hiç kız yok nerde kötü huyları olan küfürbaz falan erkekler varsa onları seviyorlar şimdide şöyle benimle aynı kafada olan bi kız bulsam eğlenceli gezmeyi seven falan iyi kalpli direk evlenirim ama yok umudumu kaybettim sayılır artık ne yapacağımı bilmiyom ilerde bulabilirmiyim oda şüpheli sanırım yalnız başıma öleceğim evlenmeden aile kuramadan en çok korktuğum şeyde bu aslında bu yazdıklarım konuyla çok alakalı olmayabilir ama fikrimi söylemek istedim
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru diyorsun bende 16 yaşındayım herkes bana çok yakışıklısın diyor ama kızlar keko tiplere hep aşık oluyor hayatımda hiç kafa dengi kız bulamadım çoğuda kötü huylu erkekleri beğeniyorlar sanada kızmı yok dostum eski adet babanla memleketteki köyüne git istediğin kızı babasından iste malum Türkiye şartlarında sevgili yapmak imkansız gibi
- +1 yıl
Yani doğru sevgili yapmak zor bu ülkede köyden bul demişsin ama öyle köyde kız yokki çevrelere bakıyom ama oda işte çıkmıyo ama şuda var kızı istediğin zaman direk düğün isterler ozamanda kızı tam tanıyamamış olursun ilerde çok sorunlar çıkarmazmı
saf temiz gerçekten seven bebişleri üzüyoyşunuz kırıyoyşunuz kıymetini bilemiyoyşunuz...
12 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben kimseyi üzmüyorum onları beni üzüyo
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapıyorsun arkadaşım. Tanı, bak, ölç, dene ona göre kaliteli mi değil mi o zaman ilgini belli et, sorular sor yaz anlamasını sağla.
İstediğin türde ilişki var arkadaşım. Tercih senin.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsegi seven* ciftesine katlanir.
Nerde bi oc** varsa asik oluyirsunuz
Hadsizligi ozguven saniyorsunuz
Efendi adamlara goz ucuyla bile bakmiyorsunuz
Sonra da boyle sikayet ediyorsunuz.
"*" Argo karsiligi yerine yumusatmak icin kullanilmis sözcük
'**" daha yakisturilacak cok aifat edilecek cok kufur car ama uzatmamak icin kisa tutulmus hakaretin bas harfleri02 Yorumla
Soran+1 yılsaçma genellemelerini kendine sakla kimse merak etmiyo
Cevap sahibi+1 yılS. g
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kadının hayatına en az 1 defa adam gibi adam çıkar. Ama o adam ya değer görmez, ya ihanete uğrar, ya terkedilir yarı yolda kalır. Sonra kadınlar başka erkek arayışına girerler bakarlar ki kimse kendilerini kendileri oldukları için sevmiyor, bu defada ağlarlar. Sizlere hak bence bu yaşadıklarınız. Hepinize değil ama çoğunuza. Hep doğru insanı aramak yerine geçmiş ilişkilerde ben ne kadar doğru biriydim diye sorgulayın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla ilişkim olmadı ki, ilk sevgilim gerçekten iyi bi seçimdi ama olmadı dini sebepten ayrıldı, ikincisi de iyi gibi duran kötü seçimdi.
+1 yılbenimde karsima duzgun biri cikmiyor artik resmen umdukm tükeniyor 25 oldum sevgilim dahi olmadi gittikve batioyrum insan bukadar yanliz naisl yasarya herkeisn amaci seks kimse sevmiyor aldatiyor biktim
12 Yorumla
Soran+1 yılaynı durumdayız😓
- +1 yıl
cok üzücü bana yazan erkekelr resmen dedikerki sen evde kalmissin biktim bu serefsiz insanalrdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani inan erkek kadin farketmez hic cikarsiz insan kalmadi ki. Amaci ortadaysa sen ondan korkma sen amacini saklayip sana baska yuz gosterenden kork. Adi ustunde taniyip hoslanmak sevmek gerekir buna deger degil ki her insan. Ilk once kendine zaman tani.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kızlar hakkında öyle düşünüyorum gerçi hiç yapmadığım için sorun yok kendim gibi birini isterim ama yok herhaltı yiyen çok sevgililik aşk sevgi adı altında herhalt yeniyor
10 Yorumla İşte bu çoğu kişinin sorunu bende kalpten sevicek kız bulamıyorum hayatımızda eğlencede olsun ama kalpten sevsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kızlar böylesiniz sizi gerçekten seven ve değer veren erkeklere şans vermiyorsunuz nerede sapık ve serseri var onlara aşık oluyorsunuz sonra onlar sizleri aldatıyor başkalarıyla sevgili olup başkalaryla evleniyolar ve siz 30 yaşınıza geldikten sonra evde kalınca beni adam gibi seven olmadı diyip pişman oluyorsunuz ama senin yaşın genç sanırım sınıfta kelimesini kullandığını gördüm açıklama da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşların ilgi veriyor? Arkadas olduğuna emin misin bence milletle flortlesip ya kendini ya da cevreni kandırıyorsun , gercekci olmak lazım guven kisiye duyulur kisi giderse baska birine guvenmek denenir , bu boyledir kendi guvenini baskasinin sevgisiyle olcuyorsan kaybeden olmaya mahkumsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef hayatın acı gerçeklerinden biri de bu kimseye güvenemiyoruz artık.
Kaç kişiyle konuştum herkes aynı maalesef. Eğer ilişki evlilik istiyorsan görücü usulü daha mantıklı diğer türlüsü çıkmaz bir yol olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibiydim herkes beni kullanmaya çalışıyordu vs 20 yasındayım olsa da evlenmem diyordm ama ya bulamaxsam diyordum sonra çok tesadüfen ben o kişiyi buldum hemde hiç bizden olur diye beklemezken ve ilk kez asık oldum erkekler hakkında ki fikrim biraz değişti aslında iyi erkekler de var ama kalbileri çok kırık çok güvenlerini sarsmıslar..😔
12 Yorumla
Soran+1 yılevlendin mi😳
- +1 yıl
Hyr sevgilim var ilk defa
+1 yılEvet mümkün ben de Bi ara kadınlarla konuşmama kararı almıştım ve çok iyi gelmişti size de tavsiye ederim
10 YorumlaKonuşma küs hepsine. Hatta hepimiz kuselim. Yapayalnız kalsınlar hepsi sonra anlarlar kadınların kıymetini 😂
12 Yorumla
+1 yılmümkün bede öyle bir karar aldım en doğrusu bu zaten
20 YorumlaAynı seyi düşünüyorum o yüzden saldım artik
20 Yorumla
+1 yılZaten amaciniz pof poflanmak el ustunde tutulmak sonra da erkekler baska seyler isteyince orada dur sende cikarsiz seviceksin o zaman o adam sana her zaman ilgi gosteremez eee oyle oldugu zaman ne oluyor surat bin karis asiliyor yok oyle yagma
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel anlamda mümkün bende kızlarla konuşmuyorum bu bağlamda fakat sosyal olarak illaki bir diyalog oluyor.
Yalnız ne olacak bu iş böyle iki artı kutup neden bir araya gelemiyor hep zıt kutuplar denk geliyor 😞
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi diyebiliriz. Karar sizin ama unutmayın bir gün biri gelir ve aklınızı başınızdan öyle bir alır ki, siz bile kendinize şaşarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri gelirse kapım açık ama ben kendimi üzücek kişilerden uzak durucam yine de
- +1 yıl
Oturduğun yerde kimsenin önüne altından tepsi sunmazlar biraz sizinde adın atmanız lazim
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşte her şey öncekilerden kaynaklı değil mi bende aynıydım senin gibi ama her insan aynı değil o yüzden bende hayatıma kendime göre birini aramaya karar verdim
02 Yorumla
Soran+1 yılkimse yok ki çevremde sadece 3 erkek var onlar da arkadaşım o kadar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kızlar hakkında öyle düşünmüştüm. İyiler çok da düşük olsa var. Size hep kötüleri gelmiş.
10 Yorumla
+1 yılDeneyin bakalım gidebildiğiniz yere kadar. Biraz kendinizi dinlersiniz..
10 Yorumla
+1 yılSana sen de yetersin biri bu fikrini gelip değiştirene kadar yalnızca kendin ilerle
10 Yorumla
+1 yılHaklısın şimdiki devirde herkesin amacı belli gerçekten seven yok inancımız kalmadı
10 YorumlaArkadaşlarının sana gösterdiği ilgi ile sevgilinin sana göstereceği ilgi tamamen farklıdır. Bu ilgi karşısında senin hissettiklerin de çok farklı olacaktır! Ama asıl girmemiz gereken konu Aşk!
Yaşatacağın ve yaşayacağın! Yanlış düşüncelere kapılma lütfen!00 Yorumla
+1 yılöncelikle ilgiyi baskasindan bekleme.. Kendini sev..
Verdigin karari elbette tutabilirsin.. neden mümkün olmasinki..
hem gecici sahte ilgi degilki istedigimiz degilmi.. 😊00 Yorumla
+1 yılKimle wcleniceksin ilerde. Hemcinsinlemi.. ya da evlenmeyeceksin. ya da konuşmadan evleneceksin demek ki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek ana hedefim değil olmasa da olur
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte. Yaşını bilmiyorum ama.. İlerki yaşlarında bu düşüncen değişecek. Böyle bir hırs uğruna.. yalnız ölmeyi kabullenip göze alabilmek. Bana çok akıllıca gelmedi açıkçası.
Bende seninle aynı durumdayım gerçekten seven düzgün ciddi kız yok karşıma cıkan oyuzden bende konusmuyorum kızlarla yalnız takılıyorum. Beklemek lazım iyi biri cıkar belki
00 YorumlaNe yazık değil bende denedim ama iş ortamı olsun okul ortami olsun mecbur konuşuyorsun ama sosyal medyada bunu yapabilirsin tabi fake olmadığı sürece 😄
00 Yorumla
+1 yılBende iyi niyetliyim diye hep kaybettim kızların amacı para ve arabalı erkek bulmak sonra bu kesimden darbe yediklerinde erkek yok diyorsunuz? Şimdi sorarım size paralı erkeğin peşinde kızlar çok varken neden sana sadakat duysun? Önce ne istediğinizi cozun bi
00 Yorumla
+1 yılYetmez kızların ilgisi illaki yine kalbin isteyecek unutacan yalanlarını yine kapilacan bir söze bir göze bir bakışa bir görünüşe kaptiracan kendini ahanda yaziyorum buraya
00 Yorumla
+1 yılİlla saf temiz, gerçekten seven birisini bulursunuz. Tabi böyle birisini bulmak istiyorsanız gerçekten. Yoksa kaba, kötü, sersri, boş bir insan sevebilirsiniz. O zaman da size yansır bunun ucu
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı olmaz öyle olanlarla konuşma zaten. Senin gibi düşünen bir kız görmek beni mutlu etti açıkçası. Günümüzde senin gibi bir insan ile tanışmak zor cidden
00 Yorumla
+1 yılBirini sevdiğin için değil de sırf ilgi için sevgili yapıyorsan zaten yapmaman daha iyi olacaktır erkekler açısından da.
01 Yorumla
Soran+1 yılbirini sevemediğim için sevgili olamıyorum zaten kimse çekici gelmiyo, sevgilim olursa da ilgi beklerim heralde
- Devamını Gör (212)
Devamını Gör(257)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem