Sana mutluluğu sevinci yaşatan kim veya ne?

#DeliMavi
2 Şubat 2023
Sana mutluluğu sevinci yaşatan kim veya ne?

#DeliMavi
2 Şubat 2023
Bana mutluluğu da sevinci de yaşatan yine kendimim. Çünkü mutluluk, huzur insanın kendi içindedir
https://www.youtube.com/embed/m0wtHWdI8UISabah güne hayatı selamlayarak enerji dolu başlıyorum..☕🩰
Fakat işe gitmek için evden çıktığım an yani insanların arasına karıştığım an bu huzurum çokta uzun sürmüyor. Enerji vampirliği yapan negatif insanlar anında emmeye başlıyor kanımı sjdhd yine de her şeye rağmen pozitif enerjimi korumaya çalışıyorum içimdeki huzur ve mutluluk bu enerjiyi beslemeye devam ediyor
Mutlu olmak için madde ya da insanlara ihtiyaç duymuyorum. Çok basit gelecek belki ama kendime bir karton kahve almak bile beni mutlu ediyor. Çünkü herhangi bir canlıyı mutluluk kaynağı olarak görmek. İlerde yaşayacağın hayal kırıklığının temelini atmak gibidir.
Haklisin, bana çikolata iyi geliyor ama diyetteyim açım huysuzum 😅
Gıcık yaaa 😅 canim hiç çekmedi ben ağırlık çalışmaya devam edeyim bacaklarımı hissetmiyorum belki midemi de hissetmem 🤪
Yok yok ben çikolata istemiyorum 🤣 ahh bacaklarım kollarım 🤣🤣
Sana gıcık olduğunu söyleyen oldu mu?🤣
🤣🤣 @Sosyetic_SheqiiL ile aynı fikirdeyim gıcık narkoz😄
Arkadaşıma şunu dedi🤣🤣 duble gıcıksın 🤣🤣
Ne uyuz bi insan bu dii mii :D gıcık olmayalım da napalım sshsj
@Sosyetic_SheqiiL ben sana teslim ediyorum şunu🤣🤣
Döverim ben bunu :D
Hakkını yemişim sayende zaman çabuk geçti spor bitti narkoz şimdi bu kahve içeyim ben🤣
@Sosyetic_SheqiiL kız dovme bak sayesinde sporumu fark etmeden bitirdim gülerken acıları az hissettim🤣🤣
Emin misin ya löp löp et olsun dedi :D bırak döveyim çelme takayım düşsün saçını başını yolayım shjssj
Gıcık yaaa ne eti kas olsun kas 😎
Bana mutluluğu veya sevinci yaşatan birisi yok maalesef. bunun yerine ben kendimi mutlu ediyorum ben kendimi seviyorum. ve kendime değer vermiyorum.
Zaten bence insan ilk önce kendisini sevmeli kendisine değer vermeli diye düşünüyorum.
Kızlarım
Cevap
10Cevap
Şu sıra hiç kimse ve hiçbir şey. Büyük bir boşluktayım ya hayırlısı.
Benim abla. Çünkü o kadar her şeyin farkındayım ki bana benden başka enerji verecek yok
Haklisin rakı...
Haksız olduğum bir an yok abla
Doğrular olduğu sürece ve onları bilmek savunmak bunu gerektirir
Beni az çok bilirsin. Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim. Benim gördüğüm yanlısı doğru sananla da işim olmaz net
Olmasi gereken o zaten. Zaaflarını yenilmemek lazım.
Öyle. Çünkü insanı, insan yapan duruşudur. Benim açıklarımdan faydalanmaya çalışanın yanımda yeri yoktur
Zaaflara*
Anladım ben seni abla kzksks anlamayanlar için düzeltmen olağan
👍
şu anda bende dahil herkese mutluluğun kapılarını ardına kadar açacak yegane ve tek şey şu :D
Bir bardak çayla bile mutlu olurum. Yalnız manitanın sesini duymak beraber saçmalamak eğlenmek muhteşem hissettiriyor
Ailemle geçirdiğim hoş zamanlar, işimde başarı
Mutluluk ve sevinci bana cansız şeyler veriyor Defter kalem kitap Telefon
Mutluluk sahip olduklarını sevmek ve olana şükretmek demek.
@Edameda06 ❤️💞🔥😘
@Edameda06 😘💞❤️🔥 aşkımateş
Yine kendimim.
Sevdiğim adamla çok daha mutlu huzurluyum.
"O" 🥰
Kızım sevgilim dostlarım işim çok şükür
Önce kendim, sonrakiler maddi seyler
Kimi geçmişte kaldı. Devam eden ailem
Kendim, sevdiklerim.
kendimden alıyorum desem...
Torunlarım neşe kaynağım
Öyle biri yok
Bende kalsın
siyahi manita
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?