Kişilik & Karakter Bu hayatta seni mutlu eden kim var? yanlizkurt68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Varsa eğer kaybetmeyin Güncellemeler+1 yıl Benimki vardı ama kaybettim 🥺🥺 Bu hayatta seni mutlu eden kim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. mutlu eden hiç bir şey yok ya da kimse. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaptığıyla değil de varlığıyla mutlu olduğum insanlar var babam annem kardeşim anneannem dedem 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çocuklarım ve eşim. ❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. kimse yok 0 1 Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl AA neden Yorumla
Aşmayy_-_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kimse 0 2 Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl Üzüldüm bak Aşmayy_-_ +1 yıl Gerek yok hsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mutlu eden hiç bir şey yok ya da kimse.
Yaptığıyla değil de varlığıyla mutlu olduğum insanlar var babam annem kardeşim anneannem dedem
Çocuklarım ve eşim. ❤️❤️❤️
@kremalıfincanbüreği bu hatun
Annem var
Anam
kimse yok
AA neden
Ailem dışında soruyosan yok
Ailem
Hiç kimse
Ailem
kimse yok
Sevdiğim vardı ama ayrıldık