Kişilik & Karakter konusunda 47,2b cevap paylaştı.
Bana deniz daha çok huzur veriyor ama ormanda çok güzel. ama deniz daha güzel çünkü genelde suyun sesi ya da güneşin suyun üzerine yansımasını ve dalgaları seviyorum.
orman guz3l yesilligi gördüğüm zaman mutlu oluyorum deniz biryere kadar ormanda keşif edeceğimiz yerler var. hele içerisinde golde varsa hele o Çağlayan dereleri offff insana öyle huzur veriyor ki tarif bile edilemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Denizi izlemek bile içimdeki bütün negatifliği alıp götürüyor. En huzur bulduğum yer.
Deniz görmekten bıktım, orman havası daha güzel.
Deniz..
Bana deniz daha çok huzur veriyor ama ormanda çok güzel. ama deniz daha güzel çünkü genelde suyun sesi ya da güneşin suyun üzerine yansımasını ve dalgaları seviyorum.
Benim için her ikisi de fazlasıyla veriyor. Ayrım yapmıyorum. Kafam atıyor sahildeyim, kafam atıyor ormanlık alandayım.
Kritik bir soru denizde boğulma korku dürtüsü ormanda vahşi hayvan ama rahatlık olursa bize her yol Paris
Orman içinde deniz manzarası, böyle yani🤘🏼
Kemer diyorum, finike , mugla diyorum oralarda ikisi bir arada cunku muazzam bir guzellik
Deniz kenarinda yaşayan biri olarak orman diyorum. hep orman manzaralı bı evim olsun isterim.
Huzuru geçmişte kalmışlara deniz
Huzuru gelecekte olanlara orman.
Ben ormandan denize bakanlardanım
Güzelmiş 😂
Göl manzaralı orman burası gibi
orman guz3l yesilligi gördüğüm zaman mutlu oluyorum deniz biryere kadar ormanda keşif edeceğimiz yerler var. hele içerisinde golde varsa hele o Çağlayan dereleri offff insana öyle huzur veriyor ki tarif bile edilemez
Orman. Ama böyle bir orman değil. Upppuzun, yemyeşil ağaçlar, kuş sesleri, doğanın sesi, ahşap güzel bi evvv. Gerçekten bambaşka
Yosun kokusu, dalgaların kabarıp birbiriyle çarpışması ☺️
yaz insanı olarak ve yüzmeyi çok sevdiğimden deniz diyorum.
Deniz huzur verir ama maalesef orman ile idare ediyoruz 😀
Deniz olabilir yalnız kalmak içinde orman olabilir
Deniz bana huzur veriyor
Orman sanki daha huzur verir gibi bana
İkisi de aslında ama deniz daha çok huzur veriyor.