Güzel bir hayat felsefesidir. Beklentiniz ne kadar düşükse, beklentisi içinde olduğunuz şeyle karşılaşınca daha mutlu olursunuz. Çünkü muhtemelen beklediğinizden daha iyi bir şeydir. Böylece sizin için hayal kırıklığı değil sürpriz olur o..

Güzel bir hayat felsefesidir. Beklentiniz ne kadar düşükse, beklentisi içinde olduğunuz şeyle karşılaşınca daha mutlu olursunuz. Çünkü muhtemelen beklediğinizden daha iyi bir şeydir. Böylece sizin için hayal kırıklığı değil sürpriz olur o..

İnsanların gerçek sevgiyi , mutluluğu, aşkı istemediğini kabul etmem ve bu geçen sürede inat etmem beni gerçekten çok yordu.
Artık herkes acı çekmeye aşık, şiddet mağduru olup kendini acındırmaya aşık.
Ama artık böyle düşünmüyorum.
Herkes kendi kaderini kendi yazar.
Eğer mutlu olmak sevmek/sevilmek istiyorsa nasıl biriyle mümkün olacak , o kişiyi nasıl seçmesi gerekiyor gayet kolay olabilecek bir şey.
Konu yine sayemde nerden nereye geldi.
Kusuruma bakmayınız.
Genel olarak mutlu olmayı beklemek beni çok yordu veya hayal kurarken o hayallerin gerçekleşmesini beklemek çok yordu. yani mesela insan bir hedef belirler o hedefe gidene kadar çok uzun süre geçer sonra tam o hedef biteceği zaman başka bir hedef daha çıkar böyle böyle dedikçe genel olarak mutluluğum hep ertelendi bu yüzden de sanki sürekli sonsuz bir yolda gibi hissediyorum kendimi sanki mutlu olmak için vaz geçmem gerekiyormuş gibi hissediyorum
Teşekkürler abla :)
Rica ederim Barış 🙂
Hayattan çok bir beklentim yok. Daha beter etmesin modunda takılıyorum. Elbette her insan gibi hayallerim umduğum şeyler oluyor ama olmayacağını inancım tam olduğundan bu beni yormuyor. Güzelce hayal edip hayal de olsa düşünceler ile tatmin olup devam ediyorum. Hayat beni daha beteri ile sınamasın. Özellikle sevdiklerimle bu yeterli
Bu aralar bir beklentim yok ya şükürler olsun. Bazen eğleniyorum, bazen dinleniyorum, hayatım tempolu olmasına rağmen bu tempoyu da seviyorum. İnsanlarla olan iletişimime zaten dikkat eden biriyim. O yüzden kafam rahat. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler canım 💫🥂❤️
Cevap
9Cevap
Bütün beklentilerimi gerçekleştiriyorum
çok büyük bir beklentim yok olanı yaşıyoruz akışına bıraktık spontane olmak iyidir..
Bir mucize. Tabi akıllandık, beklenti içine girmemeye başladım.
Bizim ülkede hayallerin gerçekleşmesi zor ekonomi gittikçe bozuluyor. Paranızın değeri hergun eriyor
Çok beklenti üzdükce kendime çeki düzen vermeye karar verdim. Olan olduğu kadar
En çok çocuklarımın büyümesini bekliyorum 😄
Genel de her şeyi yapmak beni çok yordu diyebilirim ama sürekli beklenti içine giriyorum
Beklentiye girmem umut eder yaparım
ahh ahh o son rondoyu yemicektim 🤔🙃😃😁😬
Bir beklentim yok en güzeli de bu bence
Birsey beklemiyorum artık
dolar düşecek diye bekle bekle valla yordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?