Kişilik & Karakter Hayatınızdan en büyük beklentiniz neydi? Ne kadar mutlusunuz yaşantınızdan? kaptankenan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detay soruda arkadaşlar iyi geceler dilerim 💫💫 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Hayatınızdan en büyük beklentiniz neydi? Ne kadar mutlusunuz yaşantınızdan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Beklentim yok 1 1 Yorumla kaptankenan +1 yıl Hiçmi yok mutlaka vardır hepimizin vardır yani 😊
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı mutlu bir hayat istiyorum bol bol yardımlar yapacağım bir hayat 1 2 Yorumla kaptankenan +1 yıl Çokkkk güzellikleriyle gelsin hayat 🌸 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Teşekkür ederim inşallah hepimize gelsin ☺️☺️ Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. düzgün bir hayat yalansız dolansız 1 1 Yorumla kaptankenan +1 yıl Tüm insanlığa diliyorum bu temenniyi 👌😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beklentim yok
Hiçmi yok mutlaka vardır hepimizin vardır yani 😊
Sağlıklı mutlu bir hayat istiyorum bol bol yardımlar yapacağım bir hayat
Çokkkk güzellikleriyle gelsin hayat 🌸
Teşekkür ederim inşallah hepimize gelsin ☺️☺️
düzgün bir hayat yalansız dolansız
Tüm insanlığa diliyorum bu temenniyi 👌😊
hiçbir şey beklemiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
bilmiyorum