Kendinizi seviyor musunuz?

Tabii ki seviyorum kendimi. Ben sevmesem kim sevecek yahu.
Canim ben
Pek emin deyilm seviyorda olabilirim sevmiyorda ölabilirim karasızım
Cevap
16Cevap
Kendimi seviyorum, fakat bu ara kendimle aram bozuk. En kısa zamanda düzeltirim kendimle olan aşkımı
Kendimi severim tabi ki
Bayılıyorum..
Kendime aşığımmm. Keşke erkek versiyonum olsaydı da onunla evlenseydim.
En iddialı yorum 👍🏻
Yaa istiyorummm. Hem tip, hem karakter hem de ilgi alanları mükemmel olurduuuu. Aynı benimki gibiiiiii.
Kendini bu kadar sevmen ne güzel umarım ilerde kendini klonlayıp evlenirsin kfkdmskdmfmala
Evet evet evettt sonra kocam Brad Pitt’ten bile yakışıklı olduğu için herkes beni kıskanır.
Cidden merak ettim şimdii okadar güzelmisim cidden yoksa okadar güzelmi hissterdiler
Yoo o kadar güzelimmmm. Ciddiyim ama herkese atmıyorum fotoğraflarımııı. Yine de Brad Pitt’e de benziyorum. Öyle işte.
Ben dah kız arkadaşımdan daha güzel bir kadın görmedim amasende kendine göre güzelsindir
Aynen kanka.
Sevilmedim ama seviyorum. Kayınbabam ve kaynanamın bundan haberi olsa oğullarının kulağını çekerlerdi
Kaynananla kayunbabanla ilgili değilki kocanla ilgili kullağımı çekmeleri sevgisi için işine yararmı bilmem ama sana iyi davranması için işe yaraya bilir
Kanka evli değilim bu arada. Vermek istediğim mesajı da yanlış anlamışsın
Fldödööfnfdmiwsçmcdms. sçdödös iyi rezil oldum anladım şimdi 🥴
sevgi olgusu insanın kendni sevmesiyle başlar, kendini sevmeyen hiç bir şeyi sevemez canlı cansız hiç bir şeyii
seviyorum en azindan saf kalpliyim iyi niyetimden kaybediyorum varsin tek yanlisim bu olsun
Evet seviyorummmm.. :P :D
Çok hemde anlatılamayacak kadar benden bir daha yok💖
Çok iddalı bir yorum dahaa
hayır sevmiyorum iyi ki ben hariç seven insanlar var nedenini bilmesem de KLDSFMKKLSDFSD
Değişiyor ya, bazı günler kendimden nefret ettiğim de oluyor bazı günler sevdiğim de.
kendimden nefret ediyorum her haraketimden pişman oluyorum yaptığım her şey pişmanlık kendimi çok mal hissediyorum (öyleyim)
Öyle deme be kardeşim kimse kıyetini bilmesede sen bil sen kendi seversen seninde kıymetini bilirler.
Değerli hissedilmek hetkese iyi gwlir
Kendimi çok seviyorum iyi ki varım
Aşığım kendime. Canım kendim benim 🌹
Evet seviyorum
Bazen Evet bazen hayır değişiyor
Evet seviyorum
Yaratandan ötürü seviyorum
Yorumlar egoist dolu...
Kendimle aşk yaşiyorum
En İyi Cevaplar