Hepinize selamm, yaklaşık 2 yıl önce bir iftira nedeniyle çok üzücü seyler yasadım. Ailemden çok siddet ve zorbalık gördüm. Haklı olduğumu bir türlü kanıtlayamadım ve çok katı oldular bana karşı. Her sey böyle giderken bir de birinden çok ama çok hoşlandım. Ve onun herkesten farklı olduğunu düsünürken o da herkesin bana hep yaptığı gibi kullanıp attı beni.
Bu durum beni çok üzerken haklılığım kanıtlandı. Ben rahatlama beklerken çok sert bir intikam duygusu ve öfke hissetmeye başladım. O güne kadar sanki hiç bu kadar sinirlenmemiştim. Eskiden sinirlenince ya ağlardım ya da kaçar gider sakinleşip gelirdim ama simdi zarar vermem hiç önemli değildi (sinirli olduğum kişiye) eski neşem ve mutluluğum yok ve evet çok şükür pek şeye sahip olsam da tam olarak neyle mutlu olurum bilmiyorum. Sadece öfkeliyim ve bu beni gün gectikçe daha sahte, sinirli ve daha kendini beğenmişliğe kayan bir duruma doğru gidiyor. Eskiden daha sevecen, içtendim ve dogru insanlarla doğru arkadaşlıklar, doğru ve içten, birbiirmize güvenebileceğim bir ilişki isterdim. Şimdi ilişki bile istemiyorum güvene dair gram ümidim yok gibi. Herkese karşı. Bu durum bazen iyi gibi olsa da iyi mi bilmiyorum. Ya da ne yapmalıyım. Yanıtlayın bakalım :)
Bu durum beni çok üzerken haklılığım kanıtlandı. Ben rahatlama beklerken çok sert bir intikam duygusu ve öfke hissetmeye başladım. O güne kadar sanki hiç bu kadar sinirlenmemiştim. Eskiden sinirlenince ya ağlardım ya da kaçar gider sakinleşip gelirdim ama simdi zarar vermem hiç önemli değildi (sinirli olduğum kişiye) eski neşem ve mutluluğum yok ve evet çok şükür pek şeye sahip olsam da tam olarak neyle mutlu olurum bilmiyorum. Sadece öfkeliyim ve bu beni gün gectikçe daha sahte, sinirli ve daha kendini beğenmişliğe kayan bir duruma doğru gidiyor. Eskiden daha sevecen, içtendim ve dogru insanlarla doğru arkadaşlıklar, doğru ve içten, birbiirmize güvenebileceğim bir ilişki isterdim. Şimdi ilişki bile istemiyorum güvene dair gram ümidim yok gibi. Herkese karşı. Bu durum bazen iyi gibi olsa da iyi mi bilmiyorum. Ya da ne yapmalıyım. Yanıtlayın bakalım :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayallerinin peşinden koşmaya bak geçmiş durumlar için de bir uzman ile konuş mutlaka
Su ara öyle yapıyorum. Sınavıma hazırlanıyorum ama insan bu kadar sinir ve öfke ile başa çıkamıyor bazen
Allah yardımcın olsun kolay gelsin
Merhaba
İyi geceler
Öncelikle durumun üzücü ama senin psikiyatriste gitmeni öneririm
Sanıyorum başka yolu yok bence de :/
Başka yolları varda önce psikolojin düzelsin
Çözüm vardir sadece sabir et
çözüm yok
Kusursuz bir yprum