Bazen çok böyle dışarı çıkmadığım , insanlarla iletişim kurmadığım, kendimle çok başbaşa kaldığım zaman ansızın ruh halim değişiyor. Dört gündür dışarı çıkmıyorum, evde ders çalışıyorum, az önce ders çalışırken bir anda isteğim gitti, içim daralmaya kalbim çarpmaya başladı. Anında ruh halim değişti. Çok güzel ders çalışıyordum. Neye uğradığımı şaşırıyorum. Hep tek başıma çok kalınca oluyo. Korkmaya başlıyorum. Varlığım değişik geliyor, var olmak , bilinç felan gerçekten o an direk rabbimi düşünüyorum. Şükrediyorum ama bu bende korku yaratıyor nedense. Kalbim çarpmaya başlıyor. Başım dönmeye başlıyor. Elim ayağım titremeye başlıyor direk. Ne yapmalıyım? Bu durumdan nasıl çıkabilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle korkma
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez
Ayetel Kürsi nas Felak dua oku
Neden böyle oluyor sence , bu durumu neden yaşıyorum
Şeytan insanla uğraşır dua et ibadete başla geçer hepsi
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez bu dua çok faziletli
şu an hastayım namaz kılamıyorum. Ama bes vakit namaz felan kılmıyorum hiç. Acaba kılmam mı gerekiyor artık? Belkide bir uyarı olabilir çünkü Allah'tan uzak olduğumuz her an şeytanın bize yaklaşması daha kolay oluyor dimi
Çok güzel tesbit yapmışsın
Tam bu noktada Allah yönel asıl huzura varacaksınız
Hastalığın tam olarak nedir normal hastalikmi
Yardım eder dimi, gece yatarken bile rahatsız oluyorum bazen. İçim daralmaya başlıyor, ölümden korkuyorum bazen. Nefesim kesilcekmiiş gibi hissediyorum
Vesvese de olabilir korkma
Dediğim dua çok faziletli
Abdet al geceleri yatarken sünnet üzere yat
Birde yotupede Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu
Duayı Sabah 3 akşam 3 oku sana kimse karışamaz
Teşekkür ederim dua eder misin benim için 🥺
Allah şafi ismiyle yüzüsuyu hürmetine şifa versin Hz Yunus peygamber efendimiz balığın karnında çıkaran Allah senide sıkıntılardan kurtarir sapret dua et
Exra bişey olursa ulaş
Allah razı olsun çok sağolun 😌
Cümlemizden Allah razı olsun inşirah süresi oku için ferahlasin
Bu yaşadığım sorunun üç harfli lerle ilgisi olabilir mi, çünkü hiç ummadığım bir anda içim daralmaya başlıyor, hayata olan neşem bir anda kesiliyor o an bir şey yapıyorsam direk isteksiz hale geliyorum. Ve yaşadıklarım güldüğüm mutlu olduğum anlar film şeridi gibi gözümün önüne geliyor
Eğer öyle düşünüyorsan yardım alman lazım benim bildiğim tanıdığım Adıyaman'da şeh Hüseyin amca var ailenle bir oraya git ya da din alim olan bölgelere git dua edip tedavisini onlar daha iyi bilir ama asla korkma
Dediğim dua bu konular için faziletli
Bismillahillezi la yedurru niçin okunur?
Bismillahillezi La Yedurru Duası Anlamı
Bu dua kişinin zalimlerin şerrinden, sihirlerin şerrinden, nazardan, hastalıklardan, fitnelerden, belalardan ve dertlerden kişinin emin olması için okunacak dualardan biridir. Her gün mutlaka okunması gerekir
Aileme bişey demedim, onların üzülmesini istemiyorum. Kendi içimde halletmek istiyorum. Sadece Allah'a yönelmek istiyorum. Tek başıma olur mu sence
Bak bu tür olaylar ezelden beri var korkma Allah izniyle kimse sana karışamaz Allah yönel dert sıkıntılar gelmesi çok iyi aslında ayağına iğne dahi batsa günahına Kefaret
Ailene şöyle korkma ibadete başla exra durum olursa yardım al
Ne zamandan beri böylesin
Vesvese de olabilir
Söyleyemem, kalbullenmezler, beni böyle çok güçlü görüyorlar hep. Onların gözünde hep çalışkan ve zeki kızdım. Onların bu güvenini kırmak istemiyorum.
Bak güzel kardeşim bu olaylar insanın elinde olan bir durum değil
Ailenle acinida paylaş mutluluğunu da aile budur
Dediğin doğru ama ailem şu an sadece abimle ilgileniyor. Onun için yeterince üzülüyorlar abim madde bağımlısı bide ben onları üzemem.
Bak imtihan dünyası burası
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek
Kesinlikle öyle
Bak bende dua edeceğim ailenle konuş bacım en ufak bişey olursa ismaiaga ya da dini sağlam bölgede yardım al lütfen
Allah razı olsun tekrardan, İsmaiaga kim
Cümlemizden Allah razı olsun Mahmut efendi cemati ya oraya git ya da Adıyaman'da şeh Hüseyin derneği var oraya git ya da Malatya da Akçalı hacı efendi derneği var aklimdakiler bunlar
Duayı oku sakın duadan vazgeçme bacım bismillah de abdestini al ibadetine başla
Abinede dua et
Sizde dua ederseniz çok sevinirim tekrardan Allah razı olsun , iyi akşamlar 🙃
Mahmut efendi cemati
Cümlemizden Allah razı olsun exra durum olursa haber ver
Tabikii, iyi akşamlar 🙃
Hayırlı akşamlar
Nasıl oldun iyimisin okudunmu duaları