Kendinizi ne sıklıkla yalnız hissediyorsunuz?

Bana kalırsa yalnızlık etrafta bulunan kişi sayısı ile doğru orantılı değil maalesef. İnsan kendi zihninde yalnızdır zaten. Çevremiz ne kadar kalabalık olursa olsun finalde kendimizi yine yalnız buluyoruz. Aslına bakarsak bu his beni rahatsız etmiyor aksine onca hengameden sıyrılıp kendimle kalınca daha bir huzurlu da hissediyorum aynı zamanda. Keyifli günler.
Ne mutlu.
İki tane kankamdan uzak olduğum zamanlar yalnız hissediyorum 😃
Cevap
29Cevap
Kendimi çok çok az zamanlarda yalnız hissederim. Çünkü insanlara bağımlı olmayı bıraktıktan sonra bu duyguyu daha az yaşıyorum. Kendimle vakit geçirmeyi daha çok seviyorum.
Yalnız hissetmiyorum
Çok güzel.
Yalnız hissetmiyorum hiç
Yalnız hissetmekten daha çok kimsenin beni anlamadığını hissediyorum
O da yalnızlık değil mi aslında?
Bir beynim var çok şükür. Bedenen yalnız olsam bile fikirlerim, hayallerim, düşlerim bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor her zaman ve üstelik bana kırılmıyor ve darılmıyorlar; her zaman benimle beraberler.
Hissetmeye ne gerek var abi zate yalnızlıkta dikdatör oldum
Yalnızlık krallığının diktatörü.
Evet yalnızlığı bitmemiş bir medeniyet 😂😂
Her zaman çünkü çevremde ne kadar insan olursa olsun hangi kelimeyi kullanırsam kullanayım anlamıyorlar anlamaya istekleride yok kimse kimseyi umursamıyor gerçekten herkesin amacı yalnız kalmamak insanlar çok bencil ya da bana öyle geliyor bilemiyorum artık yoruldum...
Ben seviyorum yalnız kalmayı yalnız manzara seyretmesi sessizliği dinlemek güzel oluyor
Hem yalnız olup hem yalnızlığı sevememek kötü olur ya.
Allah sabır versin diyeyim o zaman.
Her durumun kendine göre handikapları oluyor. 🙃
Bir aydır yalnız yaşıyorum. Uzunca süredir hayatımda kimse yok. Ama kendimi tam anlamıyla yalnız hissetmiyorum çok şükür..
Her zaman ama bazen cidden dank ettiği de oluyor özellikle canım sıkıldığında bunu düşünürüm hep aklıma geliyor
Allah varken asla yalnızlık çekmem elhamdülillah
Kalabalıklar içinde de yalnızdır insan. İnsan ruhunu yalnızlaştıran insanlar var çünkü.
Çoğu zaman; ama en çok aşksızlık krizinden normalinden daha fazla hissediyorum.
@DonsuzFilozof_ oğlum ben sensiz hep yalnızım lan
Hadi hadi kandıraman beni 😂
@DonsuzFilozof_ tamam tamam sen bensiz hep yalnızsın🤣
İş yerinde yalnız hissediyorum bazen, evde ve özel hayatımda pek değil..
Sürekli yalnız hissediyorum kendimi. Bu duygudan nasıl çıkılır hiç de bilmiyorum🥲
Özellikle bu korona salgınından sonra toplumdan kopmuş gibiyim.
şu an yanlız bir kişiyim askerden döndüm ve kimsem yok bunu düzeltmeye direniyorum umarım duzeltirim
Hayırlısı olsun.
Sağolasın
18 yaşımdayım 18x365x24x60x60x10 kadarlık süre zarfında
En İyi Cevap