26yasimdayim kamuda iyi bir konumda memurum guzelligim de yerinde ama benimle hickimse flört etmiyor ki evleneyim ne yapmalıyım
1 ay
Kariyerim de var param da var, beni alan neden yok?

26yasimdayim kamuda iyi bir konumda memurum guzelligim de yerinde ama benimle hickimse flört etmiyor ki evleneyim ne yapmalıyım
Selamlar,
Üzülerek söylüyorum ama erkeklerde genelde güçlü kadın profilinden uzak dururlar. Büyük ihtimalle kendi paranızı kazanmanız, güzelliğiniz ve kendi ayakları üzerinden durmanız erkeklerde itici güç etkisi yaratıyor. Erkeklerin birçoğu daha çok hem maddi hem de duygusal olarak kendilerine muhtaç olacak kadınlar tercih ediyorlar.
Çünkü çizilen profilde "ben bu kadına sözümü geçiremem" korkusu yatıyor. Bence siz kendinizden ve karakterinizden ödün vermeyin. Mutlaka bir gün sizde aradığınız özellikte birileri ile tanışacaksınız.
Ben güzelim diye çok fazla egon vardır dış görünüşünden hani bütün erkeklerin peşinde koştuğu okulun popüler kızları olur ya aynı onun gibisindir tabi bu erkeklerde zamanında reddedildiği için sana teklif yapmaya cesaret edemiyorlardır bu kız bana bakmaz diye
Asla öyle değilim kendi halinde bir insanim
Maddiyat benim için önemli benim gelirim de fena değil aylık geliri iyi olan bir kadınla evlenip rahat yaşamak istiyorum mantık evliliği bence çok iyi bir şey ama senin gibi paralı kadın bulmak zor keşke bana denk gelse senin gibisi
Bazen ne kariyer nede güzellik hatta para hayatında biri olması için geçerli sebep olmuyor.
Aşk meşk diyorsun evlilik vs kariyer güzellik ile yürüyen bir şey değil
Örnek verirsem
Hem okumamış ve çalışmayan bir kuzenim var evlendi gitti doğru insanı bulmakla alakalı kader işte
Bir kuzenim daha var
Özel sektörde çalışıyor uluslar arası halkla mesleği ilişkiler güzel bağımsız vs sosyal hatta ama 40 yaşına dayandı evlilik yok
Kısaca olmayınca olmuyor herşeyin bir zamanı var akışına bırakmak lazım
Cevap
132Cevap
Asosyal misin, insan ilişkilerin zayıf mı? Büyük ihtimal bundan dolayıdır.
Erkekler kadınlar gibi maddiyata bakmaz. Kişiliğe ve görünüşe bakar.
Nasip ata binmemiş henüz
her şey kariyer, para falan değilmiş demek ki, ayrıca mal mısın sen beni alan yok falan diyorsun jdkd. Güzel isen teklif eden falan olurdu, soğuk bir yapın olabilir ya da sosyal ilişkilerde yeterince aktif değilsindir.
Beğendiğin biri varsa sen adım at yoksa daha çok beklersin.
Yok ki
Birincisi seni alan diye bakma olaya kendini bu kadar küçültme. İnsanlar artık çok tuhaflar. İyi adamlar yaşadıkları yüzünden artık korkuyorlar. Kötü adamlar da zaten iyisiyle uğraşmak istemiyor. Aklı başka yerde olduğu için ya da bir işe yaramadıkları için yanaşmıyorlar. Sen sen ol sakın yanlış kararlar verme. İyi adamlar hala var şansını denemek isteyen.
İnşallah nasip olur
Azıcık umudun olsun bende de şu kadar 🤏🏻 kaldı zaten
😂😂🙏
🌹
Beni alan dediğin yerde senin yerine utandım kendini küçültme bu şekilde konusaram. Diğer konuya gelirsek muhtemelen soğuk duruyordursun ve insanlar hoşlansa bile senden çekiniyor olabilirler egoist de görüyor olabilirler ya da sandigin kadar güzel de olmayabilirsin son ihtimal ulasamayacaklarini düşünüp hic adım atmiyo da olabilirler her şey olabilir
Sen yerini bil o kız seni onaylamasa hangi aileden isteyeceksin her şeyin bir kızın iki dudaginin arasindaki karara bağlı kendini çok da buyutme
Haklısınız o işin esprisi ama nasip olmuyor işte
Olur en güzeli de nasip olur artık herkes 27 ve üzeri yaşlarda evlenmeye başladı zaten hani diyorlar ya hiç beklemedigin anda oluyo cidden senin de belki de hiç beklemedigin anda olacak ne biliyorsun 🙃
Yav fuki bi git ya alim onayı ne bos boş konusuyon yine
Sallıyorsun bence bu ülkede kadın olman yeterli birinin seninle konuşması için güzel olmasan bile sıra olur senin önünde şu ülkede ben kızım desem bana bile yazacak bir sürü insan var ne anlatıyon sen bence sana yazan bir sürü erkek var ama senin hayalindeki erkek gibi birisi yazmıyor
Selam naber hahahahsxhduchdjchdhhe
Yemin ederim hiç yazan yok hayalide geçtim
Knk gerçekleri mi duymak istlyeosun yoksa sana moral vermemizi mi ona göre konuşacam
@Muhammet43 gerçekleri 😂
Bana özelden fotonu at yemin ederim gerçekleri söyliyecem neye ihtiyacın varsa onu söyliyecem ama üzülürsen karışmam
Ablamın kadın kuaför dükkanı vardı bende takılırdım orada kadınların nasıl ilgi çekebileceğini çok iyi biliyorum benim dediklerimi yaparsan tüm erkeklerin gözü senin üzerinde olur
Mühtemelen bir dişi gibi davranmıyorsun
@Muhammet43 İnşallah bana mini etek felan giydirmezsin
Yok knk saçına falan bişey yaparız sende ablamın yaşlarındasın ablamın hilelerini anlatırım
Şimdi sana nasıl tavsiye vermemi bekliyorsun foton yok fiziğin yok yüzün yok bana tavsiye ver diyorsun fiziğine göre giyinmen lazım
Saçlarına oynama yapmak lazım :)
@Muhammet43 ben çok bakimliyim sarı boyalı saçlarım var aslada dibim gelmez ozenirim de
Ablam benim foto at istersen bir de ben bakim bakımlı mı gerçekten :)
Bide sarı boyalı saç herkese yakışmaz ki
Bu işlerden anlıyorum ben sana yürümem merk etme kadınlarla ilgilenmiyorum sadece kendini beğenmeyen insanlara çok üzülüyorum onlara yardımcı olmaya çalışıyorum da sen bilirsin buradaki insanlar sana nasıl tavsiye versin foton yok bişeyin yok belki güzel belki çirkinsindir ama çirkin olmakta dünyanın sonu değil biraz daha bakımlı olman lazım sadece
Ayrıca saçlarının sarının hangi tonu olduğu önemli bazı sarı saçlı kadınlar çok itici çok soğuk oluyor
Neyse yardım istersen yazarsın bana abla by
İlgiyi tamamen karşı taraftan beklemeyin... Sizin de beğendiğiniz kişilere sıcak davranmanız size kapı açabilir. Yüksek memurluğunuz, iyi geliriniz belki de sizin başkaları açısından sizi erişilez görülmenize neden oluyor. Bunu aşmaya çalışın...
Yaşın genç ilerleyen zamanda hiç ummadığın anda biri çıkar karşına bence bu konuda sabırlı ol ve kendinden taviz verme zamanı gelince sonun değil sonsuzun olacak birini bulursun
İnşallah
İnşallah hocam
Tanıdıklar aracılığıyla biriyle tanışıp akışa bırak. Belki evlenirsiniz. Çünkü arkadaşlık sitelerinden bulunanların amacı belli. Nereye kadar? Yuva kurmak herkesin hakkı.
Tanıdıklarım hep çok yaş farkı olan birilerini öneriyor çevremde yaş grubum yok gibi
@Fukibaba 35
@Fukibaba tamam nerde
Dostum bunun detaylı incelenmesi lazım.
Şimdi sen param var diyorsun güzelim diyorsun kariyerim var diyorsun da belki bunları silip yok eden bir durum var.
Bakayım mı yıldızına
neden evlensin ki?
güzelsen
çakıp geçer
paran varsa
paranı yer geçer
neden tapunu alsın?
Haklısınız
Mühim olan insan olmak bu demek oluyor ki para pul san şöhret boş şey her zaman derim bir insanın bir oda dokusu parası olacağına bir avuç şansı olsun
Haklısınız zaten zengin aramıyorum ki
Sana koca ne lazım ihtiyacın yokki kocaya hayatını yaşa evlenipte ne yapacaksın ben gibi tacını devretme 😉
Hayatımı da yaşayamıyorum ki
Demek ki henüz keşfedilmemiş bir maden gibisin sabret zamanı gelince o kurak bahçeler de çiçek açar elbette 😊
İnşallah
seni tasiyamaz herkes, sen suclu degilsin. alamayanlar cevrende olmus. biraZ cevreni genislet,
Genişletmeye çalıştım kendi capimda nasip
Güzellerin çilesi herkesin onları seven biri olduğunu düşünmesi havalı sanması
beni alan neden yok diye saçma sapan kapasiteli cümleler kurduğun için olabilir.
O işin espiri si ama anlayana..
Her şey para ve güzellik değil ki. Karakteri kötü insana 2 saat bile dayanamam
Bende öyle
26 yıldır kendini soktuğun bir kalıp var anlaşılan onun dışına çıkmalısın
Nasıl cikabilirim
Şehir değiştir arkadaş çevreni değiştir izlediğin dizi film tarzlarını ve hoşlandığın erkek tarzlarını , kıyafetini herşeyini. Belki karakterini de. Belki güzelliğin değil de zekan ön plana çıkmalı. Biliyor musun bir arkadaşım var her yerini yaptı gayet güzel kız mükemmel bir avukat devletin bir kurumunda çevresi insan dolu dünyayı geziyor ama onunla iki dakika oturmaktan mutlu bile olamıyorsun. Zekası sordukları sorular o kadar itici ki. Beni arayıp bazen birşeyler soruyor ben bile tahammül edemiyorum. Hayatı başkaları için yaşıyor ve kimse ona senin karakterinde bu yanlış demediği için 31 yaşına geldi hala 1 ayı geçmiş ilişkisi bile olmadı evlenemiyor. Kimse yüzüne hatasını itici gelen şeyi söylemiyor. Bence her insanın kendine bakması bir başka insanın gözünden bakması lazım. Bak ben bir hata yapınca direk anlıyorum kendimi ve bu yanlış bu itici bu getizekalı bir düşünce , neden bunu yaptın dedin diyorum kendime. Ama bazı insanlar anlamıyor kendini bu kötü bir şey değil ama kendini keşfetmen gerek.
En İyi Cevap