26yasimdayim kamuda iyi bir konumda memurum guzelligim de yerinde ama benimle hickimse flört etmiyor ki evleneyim ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Üzülerek söylüyorum ama erkeklerde genelde güçlü kadın profilinden uzak dururlar. Büyük ihtimalle kendi paranızı kazanmanız, güzelliğiniz ve kendi ayakları üzerinden durmanız erkeklerde itici güç etkisi yaratıyor. Erkeklerin birçoğu daha çok hem maddi hem de duygusal olarak kendilerine muhtaç olacak kadınlar tercih ediyorlar.
Çünkü çizilen profilde "ben bu kadına sözümü geçiremem" korkusu yatıyor. Bence siz kendinizden ve karakterinizden ödün vermeyin. Mutlaka bir gün sizde aradığınız özellikte birileri ile tanışacaksınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen güzelim diye çok fazla egon vardır dış görünüşünden hani bütün erkeklerin peşinde koştuğu okulun popüler kızları olur ya aynı onun gibisindir tabi bu erkeklerde zamanında reddedildiği için sana teklif yapmaya cesaret edemiyorlardır bu kız bana bakmaz diye
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle değilim kendi halinde bir insanim
Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Maddiyat benim için önemli benim gelirim de fena değil aylık geliri iyi olan bir kadınla evlenip rahat yaşamak istiyorum mantık evliliği bence çok iyi bir şey ama senin gibi paralı kadın bulmak zor keşke bana denk gelse senin gibisi
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılBazen ne kariyer nede güzellik hatta para hayatında biri olması için geçerli sebep olmuyor.
Aşk meşk diyorsun evlilik vs kariyer güzellik ile yürüyen bir şey değil
Örnek verirsem
Hem okumamış ve çalışmayan bir kuzenim var evlendi gitti doğru insanı bulmakla alakalı kader işte
Bir kuzenim daha var
Özel sektörde çalışıyor uluslar arası halkla mesleği ilişkiler güzel bağımsız vs sosyal hatta ama 40 yaşına dayandı evlilik yok
Kısaca olmayınca olmuyor herşeyin bir zamanı var akışına bırakmak lazım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
132Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Erkekler kadınlar gibi maddiyata bakmaz. Kişiliğe ve görünüşe bakar.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki doğru kişi daha çıkmamıştır
00 Yorumla Sallıyorsun bence bu ülkede kadın olman yeterli birinin seninle konuşması için güzel olmasan bile sıra olur senin önünde şu ülkede ben kızım desem bana bile yazacak bir sürü insan var ne anlatıyon sen bence sana yazan bir sürü erkek var ama senin hayalindeki erkek gibi birisi yazmıyor
117 Yorumla- +1 yıl
Selam naber hahahahsxhduchdjchdhhe
Soran+1 yılYemin ederim hiç yazan yok hayalide geçtim
- +1 yıl
Knk gerçekleri mi duymak istlyeosun yoksa sana moral vermemizi mi ona göre konuşacam
Soran+1 yıl@Muhammet43 gerçekleri 😂
- +1 yıl
Bana özelden fotonu at yemin ederim gerçekleri söyliyecem neye ihtiyacın varsa onu söyliyecem ama üzülürsen karışmam
- +1 yıl
Ablamın kadın kuaför dükkanı vardı bende takılırdım orada kadınların nasıl ilgi çekebileceğini çok iyi biliyorum benim dediklerimi yaparsan tüm erkeklerin gözü senin üzerinde olur
- +1 yıl
Mühtemelen bir dişi gibi davranmıyorsun
Soran+1 yıl@Muhammet43 İnşallah bana mini etek felan giydirmezsin
- +1 yıl
Yok knk saçına falan bişey yaparız sende ablamın yaşlarındasın ablamın hilelerini anlatırım
- +1 yıl
Şimdi sana nasıl tavsiye vermemi bekliyorsun foton yok fiziğin yok yüzün yok bana tavsiye ver diyorsun fiziğine göre giyinmen lazım
- +1 yıl
Saçlarına oynama yapmak lazım :)
Soran+1 yıl@Muhammet43 ben çok bakimliyim sarı boyalı saçlarım var aslada dibim gelmez ozenirim de
- +1 yıl
Ablam benim foto at istersen bir de ben bakim bakımlı mı gerçekten :)
- +1 yıl
Bide sarı boyalı saç herkese yakışmaz ki
- +1 yıl
Bu işlerden anlıyorum ben sana yürümem merk etme kadınlarla ilgilenmiyorum sadece kendini beğenmeyen insanlara çok üzülüyorum onlara yardımcı olmaya çalışıyorum da sen bilirsin buradaki insanlar sana nasıl tavsiye versin foton yok bişeyin yok belki güzel belki çirkinsindir ama çirkin olmakta dünyanın sonu değil biraz daha bakımlı olman lazım sadece
- +1 yıl
Ayrıca saçlarının sarının hangi tonu olduğu önemli bazı sarı saçlı kadınlar çok itici çok soğuk oluyor
- +1 yıl
Neyse yardım istersen yazarsın bana abla by
her şey kariyer, para falan değilmiş demek ki, ayrıca mal mısın sen beni alan yok falan diyorsun jdkd. Güzel isen teklif eden falan olurdu, soğuk bir yapın olabilir ya da sosyal ilişkilerde yeterince aktif değilsindir.
Beğendiğin biri varsa sen adım at yoksa daha çok beklersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirincisi seni alan diye bakma olaya kendini bu kadar küçültme. İnsanlar artık çok tuhaflar. İyi adamlar yaşadıkları yüzünden artık korkuyorlar. Kötü adamlar da zaten iyisiyle uğraşmak istemiyor. Aklı başka yerde olduğu için ya da bir işe yaramadıkları için yanaşmıyorlar. Sen sen ol sakın yanlış kararlar verme. İyi adamlar hala var şansını denemek isteyen.
24 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah nasip olur
Cevap sahibi+1 yılAzıcık umudun olsun bende de şu kadar 🤏🏻 kaldı zaten
Soran+1 yıl😂😂🙏
Cevap sahibi+1 yıl🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal misin, insan ilişkilerin zayıf mı? Büyük ihtimal bundan dolayıdır.
00 Yorumla
+1 yılBeni alan dediğin yerde senin yerine utandım kendini küçültme bu şekilde konusaram. Diğer konuya gelirsek muhtemelen soğuk duruyordursun ve insanlar hoşlansa bile senden çekiniyor olabilirler egoist de görüyor olabilirler ya da sandigin kadar güzel de olmayabilirsin son ihtimal ulasamayacaklarini düşünüp hic adım atmiyo da olabilirler her şey olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
Sen yerini bil o kız seni onaylamasa hangi aileden isteyeceksin her şeyin bir kızın iki dudaginin arasindaki karara bağlı kendini çok da buyutme
Soran+1 yılHaklısınız o işin esprisi ama nasip olmuyor işte
- +1 yıl
Olur en güzeli de nasip olur artık herkes 27 ve üzeri yaşlarda evlenmeye başladı zaten hani diyorlar ya hiç beklemedigin anda oluyo cidden senin de belki de hiç beklemedigin anda olacak ne biliyorsun 🙃
- +1 yıl
Yav fuki bi git ya alim onayı ne bos boş konusuyon yine
Tanıdıklar aracılığıyla biriyle tanışıp akışa bırak. Belki evlenirsiniz. Çünkü arkadaşlık sitelerinden bulunanların amacı belli. Nereye kadar? Yuva kurmak herkesin hakkı.
16 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıklarım hep çok yaş farkı olan birilerini öneriyor çevremde yaş grubum yok gibi
Soran+1 yıl@Fukibaba 35
Soran+1 yıl@Fukibaba tamam nerde
+1 yılİlgiyi tamamen karşı taraftan beklemeyin... Sizin de beğendiğiniz kişilere sıcak davranmanız size kapı açabilir. Yüksek memurluğunuz, iyi geliriniz belki de sizin başkaları açısından sizi erişilez görülmenize neden oluyor. Bunu aşmaya çalışın...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın genç ilerleyen zamanda hiç ummadığın anda biri çıkar karşına bence bu konuda sabırlı ol ve kendinden taviz verme zamanı gelince sonun değil sonsuzun olacak birini bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İnşallah hocam
+1 yılCilvende var mı o yoksa bu iş olmaz evde kalırsın erkekler kariyer sahibi kadınları pek sevmezler yarın benim paramla mevzusu kabak tadı verir o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılCilvem var ama belkide kariyerim ağır basıyor dur
Dostum bunun detaylı incelenmesi lazım.
Şimdi sen param var diyorsun güzelim diyorsun kariyerim var diyorsun da belki bunları silip yok eden bir durum var.
Bakayım mı yıldızına
00 Yorumla
+1 yılneden evlensin ki?
güzelsen
çakıp geçer
paran varsa
paranı yer geçer
neden tapunu alsın?01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Mühim olan insan olmak bu demek oluyor ki para pul san şöhret boş şey her zaman derim bir insanın bir oda dokusu parası olacağına bir avuç şansı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız zaten zengin aramıyorum ki
Sana koca ne lazım ihtiyacın yokki kocaya hayatını yaşa evlenipte ne yapacaksın ben gibi tacını devretme 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı da yaşayamıyorum ki
Neden böyle düşünüyorsun ki kendin hakkında
Öncelikle sosyalleşmeye başla ortamlara vs gir sonra sevgilin de olur evlenirsin de02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Demek ki henüz keşfedilmemiş bir maden gibisin sabret zamanı gelince o kurak bahçeler de çiçek açar elbette 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. seni tasiyamaz herkes, sen suclu degilsin. alamayanlar cevrende olmus. biraZ cevreni genislet,
01 Yorumla
Soran+1 yılGenişletmeye çalıştım kendi capimda nasip
+1 yılGüzellerin çilesi herkesin onları seven biri olduğunu düşünmesi havalı sanması
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. beni alan neden yok diye saçma sapan kapasiteli cümleler kurduğun için olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılO işin espiri si ama anlayana..
+1 yılHer şey para ve güzellik değil ki. Karakteri kötü insana 2 saat bile dayanamam
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle
+1 yıl26 yıldır kendini soktuğun bir kalıp var anlaşılan onun dışına çıkmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cikabilirim
- +1 yıl
Şehir değiştir arkadaş çevreni değiştir izlediğin dizi film tarzlarını ve hoşlandığın erkek tarzlarını , kıyafetini herşeyini. Belki karakterini de. Belki güzelliğin değil de zekan ön plana çıkmalı. Biliyor musun bir arkadaşım var her yerini yaptı gayet güzel kız mükemmel bir avukat devletin bir kurumunda çevresi insan dolu dünyayı geziyor ama onunla iki dakika oturmaktan mutlu bile olamıyorsun. Zekası sordukları sorular o kadar itici ki. Beni arayıp bazen birşeyler soruyor ben bile tahammül edemiyorum. Hayatı başkaları için yaşıyor ve kimse ona senin karakterinde bu yanlış demediği için 31 yaşına geldi hala 1 ayı geçmiş ilişkisi bile olmadı evlenemiyor. Kimse yüzüne hatasını itici gelen şeyi söylemiyor. Bence her insanın kendine bakması bir başka insanın gözünden bakması lazım. Bak ben bir hata yapınca direk anlıyorum kendimi ve bu yanlış bu itici bu getizekalı bir düşünce , neden bunu yaptın dedin diyorum kendime. Ama bazı insanlar anlamıyor kendini bu kötü bir şey değil ama kendini keşfetmen gerek.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar senin tahminlerin karşıdan nasıl göründüğünü biliyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Bazen olmayınca olmuyor, usulca beklemen gerekiyor 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBeklemedeyim hemde oldukça usul bir şekilde 😂😂
+1 yılAcaba sen mi istiyorsun tavırların, duruşun, çizgin vs.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde var ufak kriterlerim
- +1 yıl
Pardon itiyorsun diyecektim. Çünkü bende benzer durumdayım. Güzellikle kariyerle bilmem ne ile hiç ilgisi yok, sıkı katı kriterli isen, tavır hal hareket noktasında erkeklere hitap edemiyorsan olmaz olmuyor.
Soran+1 yılAynen olmuyor cidden
- +1 yıl
👍
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaş gecikmiş ya da fiziksel karakter olarak sevenin yok
09 Yorumla
Soran+1 yılİkiside
- +1 yıl
Knka yaş nasıl gecikmiş daha 26 yaşında kiz sjsjsjsk
- +1 yıl
@neyseiiste o zaman karakter olsa gerek :d
Soran+1 yıl@neyseiiste ne bilim işte 😂
- +1 yıl
:) bileceksin zaman gelsin:)
Soran+1 yılBilmiyorum işte
- +1 yıl
korkuyorlardır senden :d
Soran+1 yılNeden korksunlar
- +1 yıl
havalısındır hani
Çevrene karşı farkında olmadan duvarlar örmüş olabilir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılgit bir kafede otur bi çay söyle etrafı izle mavi boncuk dagıt
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım olmadi
- +1 yıl
elit biyer olsun kısmetde varsa bağdattan gelir
+1 yılİletişim kurmadığından dolayıdır ya da seçicisindir yoksa evlenmek isteyen çok erkek var
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi benim çevremde yok
- +1 yıl
Sosyal medya var koy resmini sende bak beğendiğin kafana uyan biri varsa sen teklif et
- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılİilaki seni beğenip yanaşan vardır beğenmiyosundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşlılar geliyor
- +1 yıl
Yaşımızda uygun aslında
+1 yılMemur olmuş kariyerim var diyo 😃 şakamısın
01 Yorumla
Soran+1 yılİl sorumlusunun bulunduğum konumda daha ne olsun 26yasimdayim
+1 yılDemek ki her şey para değilmiş, duruş ve karakter de lazımmış
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakterim gerçekten kötü degil
+1 yılNe güzel işte kafan rahat hem daha 26 yaşındasın evde kalmış sayılmazsın..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istiyorum artık
- +1 yıl
İnşallah kısmetin açılır.
Soran+1 yılİnşallah nasip
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bende aynıyım, takma derim her nasip vaktine esirdir derler
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen beklemedeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir tanışma teklifidir.
Teklifimi kabul edersen sevinirim ve bir flört edinmiş olursun eğer kabul etmezsen teklifleri reddettigin için seni kimse almaz 👍
08 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız nedir
Cevap sahibi+1 yıl34 yaşındayım
Soran+1 yılGizlisiniz
Cevap sahibi+1 yılKullanici adın nedir?
Soran+1 yılSizin nedir
Cevap sahibi+1 yılMail adresi mi versem?
Soran+1 yılHayır olmaz
Cevap sahibi+1 yılYeni üyeyim nasıl mesaj atacağım?
Sende yeni uyeysen beklemek zorundayiz.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ortaya çık göster kendini evden işe işten eve takılma
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama nerede gösterebilirim ki
- +1 yıl
Barda diskoda değil elbette yaşadığın şehirde vardır illaki kafe tarzı yerler
Soran+1 yılVar ama bir tek giden ben varım
- +1 yıl
Nasıl tek giden sensin
Soran+1 yılTek başıma gidiyorum arkadaşlarım gelmiyor
- +1 yıl
Arkadaş çevreni biraz genişletmen gerekiyor bence
+1 yılSeni begeneni swn istemezsin , senin beğendiğinde seni istemez bu böyledir 🤗
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakterin değişiktir veya manitan var imajı çiziyorsundur
10 Yorumla
+1 yılUnutma ki güzel olan mükemmel olana herkes yaklaşamaz bi. çekince olur sende bunun tam tersini istiyosan sevecen güleryüzlü ve samimi ol etrafa karşı bana kalkırsa seni seven her türlü sever bulur daha zamanı gelmemiş demek ki
17 Yorumla
Soran+1 yılBelkide zani gelmemiştir yoksa çok sevecen bir insanimdir
- +1 yıl
İnşallah en güzeli nasip olur 🥰
Soran+1 yıl@Fukibaba ben yıllardır arıyorum giden gelen yok ama
Soran+1 yıl@Fukibaba öyle de ariyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCool takil, çok ilişki vb istersen olmuyor. İstemeyince oluyor bu işte bir terslik var 😅
00 Yorumla
+1 yılEğer istersen ben ev adamı olurum ama istediğim herşeyi alıcaksın
00 Yorumlaİnsanlarla aranda bir duvar örmüş olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGel benle flört et evlenelim ben de senin gibiyim😉😂😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiri var sanıyorlardır,
Ya da kendinden uzaklaştırıcı şeyler de yapıyor olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi arkadaşı. Var buradzn o da sizin oldugunuz vasıflara sahip nasıl denk gelmediniz birbirinize şaşırtıcı
05 Yorumla
Soran+1 yılGelmedik demekki
Cevap sahibi+1 yılYakisirdiniz da ha neyse nasil
Cevap sahibi+1 yılNasip
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdeydiniz siz
Cevap sahibi+1 yılLaf arasında konusurken sizin bu sorunuzdan bahsettim de ilgilendi kendisi
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Belki de herşeyin bir zamanı vardır zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyordur her nasip vaktine esirdir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKariyer para bir yere kadar önemli olan karakter herkes bi şekilde para kazanıyor bir sürü işçi insan var. Karakteri iyi olanla ömür boyu varım diğer türlü parası mesleği güzelliği umrumda değil
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi karakterim iyi paraya pula değil aska sevgiye dürüstlüğe merhamete karaktere önem veriyorum diyorsan yaz bana
Soran+1 yılBen zaten buna önem veren biriyin
Cevap sahibi+1 yılYaz o zaman. Doğru yerdesin
Cevap sahibi+1 yılYazmadın
+1 yılherşeyin bir zamanı var
her nasip vaktine esirdir00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Bu devirde her şey para değil insana herşeyden önce Şans Lazım Şans...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sanırım soğuk bir yapın kişiliğin var. Bu yüzden uzak duruyor olabilirler.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok aksine çok guleryuzluyumdur
Soran+1 yılDemekki
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki kendini güzel zannediyorsun, aslında bu bütün türk kadınlarının hastalığı, hangisinr sorsan ben çok güzelim der ama aslında leştir
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bir şey yok
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarıyerın paran güzelliğin memur olman evlenmek ıcın yeterlı degıl ama güzel olman flort etmek ıcın yeterli olabilir. zaten karıyerın ve paran ıcın senınle evlenecek erkekten uzak durmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız ama hiç giden gelen yok
- +1 yıl
arayınca olmaz beklemedıgın anda olur bu ısler
Soran+1 yılİnşallah
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. yaa boş ver evlenip naapcan delirdinmi? 100gr sosis için koca bir öküzü mü çekicen ömrünce?
06 Yorumla
Soran+1 yılSosis değil ailemden farklı bir ile atandim kendimi çok yalnız hissediyorum
Soran+1 yılİç Anadolu 😂
Soran+1 yılKayseri
Güzelsen insanlar sana yaklaşmaya cekiniyordur bence
08 Yorumla
Soran+1 yılOrtayım
Soran+1 yıl😂😂😂sonumuz hayır olsun
Soran+1 yılOrtayımbence
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız Arkadaş çevren ile gezmelisin biraz. Herkes biriyle vesile olabiliyor tanismalar da. Benimle tanısmalısin diyenlere dikkat et burada
00 YorumlaHayatın pahalı olması ikincisi insanların sözüne guvenilmemesi ve isteklerin çok olması artık neredeyse evlilik hay olacak daha çok beklersiniz evde bütün herşeyi erkeğe yüklediğiniz için ve varı yoku bilmediğiniz için
00 YorumlaSeni bu kafayla kimse "almaz". Senin tabirinle
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmıyorlar zaten 😂
+1 yılBende eli yüzü düzgün ahlaki ibadeti yerinde bir adamım, bende birini bulup yuva kuramadım.
@soran
Tanışmak istersen ve soruda ciddiysen , seni tanımak isterim03 Yorumla
Soran+1 yılGerçek yaşınız nedir
- +1 yıl
35
Soran+1 yılTakip atıyorum artık gerisi kısmet
Gizli Üye(25-29)+1 yılKamuda memur iyi bir kariyer olarak görüyorsan yazık kafana
04 Yorumla
Soran+1 yılValide bir memur unutma genç arkadasim
Cevap sahibi+1 yılOnlar üst memur ayrıca görevden alınması bir gece içinde oluyor onuda hatırlatırım.
Cevap sahibi+1 yılBir doktor veyahut avukat olsan iyi bir kariyerim var dersin.
Soran+1 yıl😂o halde iyi bir kariyerde kamuda memurun
Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı. 50 tabe sazan gibi atlayan olur şimdi bu soruya merak etme dhxhs
08 Yorumla
Soran+1 yılHani nerdeler
Soran+1 yılBencede burada bile işler kesat sen düşün ne kadar kismetimin kapalı olduğunu
Soran+1 yılPek arkadaşım yok
Soran+1 yılKatılıyorum yine boş donuyorum
- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri