Hayatınızda kendinizle gurur duyacağınız bir şey yaptınız mı?

Tabiki yaptım. İş yerimin önünde kaza olmuştu çocuklar vardı arabada. Motor kısmından alev almaya başladı iş yerimden yangın tüpünü alıp alev çoğalmadan söndürdüm. Hiç ölen yaralanan olmadı hafif burun kanaması elleri çizilip kanayan olmuştu. Validen plaket almıştım.
Kendim olduğum için sürekli gurur duyuyorum ve kendimi sevdiğim için. birde karakterim için gurur duyuyorum. yani kendiniz olmak ve insanlara iyi davranmak her zaman önemlidir benim için hayatta başarım olmasa da şu an olduğum kişi ile gurur duyuyorum ve her zaman da duyacağım.
Anneme çok iyi baktım hiç keşkem olmadı hayatimda sevdiğim anlarım hep annemle birlikte olandı bana ihtiyacı olduğunda heo yanındaydım canım iyi ki benim annemdi
Cevap
37Cevap
Dürüst olduğum için kaybettim
Ve hiçbiri seni ilgilendirmiyor...
Benim sinirimi bozma. Beni dahil edeceğin bir durum yok, kime ne diyorsan de.
@Umursamazbirpanda_ snde umruya asiksin seni arkadas olrk goruyor acn var biliyoz
@hjashsjdh @umursamazbirkedy_ sana aşıkmışım bundan neden benim haberim yok 😂
Kahkaha attım
@Umursamazbirpanda_ sni de mi reddti
@hjashsjdh ben sen miyim? Red yemem :d
@hjashsjdh Neyse en azından bana sallamıyorsun artık. 😂 Milletin yuvasını bozma yuva yıkanın yuvası olmazmış dshksdjds. bye.
@MadagaskarAslanı bunlr herkesin gordugu seyler onu sevdgini inkar edmezsn o sni istemedi herkes de grdü zaten o sna bkmazdı
@hjashsjdh çok sevdiğin umrucuğun birazdan hesabını uçuracak bb
Oha nolmuş burada 🤣 iki saat uyudum sadece.
Çok fazla var, şu an iki ilkokul çocuğunun masraflarıni karşılıyorum
Onun dışında lösemili çocuklara bağış yapmıştım
Bir de kendim çocuk esirgemede büyüdüğüm için fırsat buldukça oraya gidiyorum onlarla vakit geçiriyor ve onlara hediye vs götürüyorum. Onların mutluluğu benim gururum
Evet yaptım elimden geldikçe yapmaya devam ediyorum kendime olan saygımı kaybetmemeye çalışıyorum o yüzden hayatımdaki insanları konusunda çok seçiciyim
Bu yüzden kolay kırılmıyorum kolay üzülmüyorum.
Huzurevine gidiyorum gönüllü fizik tedavi masaj yapıyorum. Hep basarili oldum ailemi uzmedim.
Yolun ortasında duran kediyi kenara atayım dedim , sen son sürat arabayla yanımdan geç kediyi havada kap 😳
Evet var.
ben mi yoo. odun gelmiş odun giderim. herhangi bi haltım yokturdur gurur duyacağım. öldüğümde arkamdan çok okuyan olduğunu bilirsem şimdiden onunla gurur duyabilirim duyarım
Allah korusun canım 😅 mutluysan gerisi boş zaten.
mutlu değilim odunum. ben buyum :)
Allah yardımcın olsun ne diyim
Gururlanmak için bir şeyler yapmam. Gerektiği için yaparım. Ama hayatımda kızım ve oğlum var. Onlarla da gurur duyuyorum.
Evet bir insanın iş kazası sonucu kopan bacağına sabit turnike yaparak ölmesini engelledim
Kendimle alakalı başarılar breakdans bunlardan biri.
Daha çok utanılacak şeyler yaptım ama utanma da yok bende
Cook şey yaptım. En güzeli bıcok kadınla beraberlik
mesleğimde kendimi geliştirmem. aklımı kullanarak asla hurafelere efsanelere inanmamam,
İstediğim mesleği yapmam ve kafama koysuğumu hayata geçirmem 😊
Kendi işimi kurup her şeyi kısa zamanda rayına oturtmak
Bazı kisilere Hakedecek İyilikler Yaptım
Bundanda Gurur Duyuyorum ☺️
Yani gurur mu bikmem de oldu
Bu arada aslan kadını misn
Görüldüğü üzere
Bende aslan erkeğiyim
🦁🔥🦁
🦁❣️🦁
🦁🌹🦁
🦁🤌🦁
Ne dersin
Allah korusun derim.
🦁🌹🦁
🦁😘🦁
🦁🤌🦁
🦁😋🦁
🦁🤤🦁
🦁🔥🦁
Bu daha iyi sanki
Neden ama 🤣🤣🤣🤣🤣
Bana ben yeterim kardeş. Sen kendine balık falan bul.
Aslana aslan gerekir
😘😘😘😘😘😘
Bana gerekmez. Başka aslanlar ara kendine.
Neden ama ya
Bu soruya yorum yaptım çok gurur verici
Ne büyük gurur
Evet hemde sayilari cok fazla ne guzel ki 🤗
Yemek yerken bile kendimle gurur duyuyorum 😄
En İyi Cevap