Bir tabak hazırlamışım, bir tabak hazırlamışım... Gözlerim bayram etti resmen.😍 Mehmet Şef görse laf edemez yanii...😂 Mamma miaa!..👌
Kendinizle gurur duyduğunuz en son şey neydi? Hangi konuydu? 👇

Bir tabak hazırlamışım, bir tabak hazırlamışım... Gözlerim bayram etti resmen.😍 Mehmet Şef görse laf edemez yanii...😂 Mamma miaa!..👌
Kendinizle gurur duyduğunuz en son şey neydi? Hangi konuydu? 👇

İstifamı verdim bugün, malum birkaç güne izmirden ayrılıyorum :') oradan ayrılırken de çok güzel şeyler duydum, vedalaşırken vs. Gururum okşandı yani, iki yılda gerçekten kalplerini kazanabilmişim insanların :)
Yaaa bu beni çok duygulandırdı şu an... Vedalar her zaman yürek yakıcı ancak kavuşmayı da çok bekledin yârine. Yeni sayfalar seni bekliyor Mançolojist. Çooook mutlu olman dileğiyle...🤍
Evet çok bekledim, her fedakarlığa da değeceği için içim rahat ama ben de çok duygulandım elbette. Teşekkür ederim, Allah kalbinden geçeni nasip etsin sana da 🤍🌸
Amiiin 🤍
Aldığım kararlar diye bilirim şu sıralar aldığım kararlar istikrarla devam ediyor hadi bakalım hayırlısı 😄 birde çizim yapıyorum ya arada bir vayy be deyip gururlanmıyor değilim hani...
Veee afiyet bal şeker olsun.. 😋
Çizim yeteneğin kalp kalp kalppp 💙 O kararlar mütüşmel kararlar bu aradaa 💕
Teşküür edüyürümm 💖
Kilo vermek 🤭
Uzun zamandır boğuştuğum bir durumdu çok şükür yavaş yavaş başladım :) Devamı gelirse kendimle daha çok gurur duyacağım.
Hadi inşallah 😄
Atama sonucumda ilk tercihine yerleştiğimi görünce bi gururlandım yalan yok 😋
Yaaa hayırlı olsunnn! 🧡
Teşekkür ederiimm🥰
Eig içinde çok çok teşkürlerr
Ne demekkk💕
Cevap
4Cevap
Kendim olduğum için gurur duyuyorum
Başarım. Kendime bu kadar dikkat etmemiştim ama dile getirildiğinde fark ettim. Başarılı oluşumla gurur duydum ‽
Mis mis missss😄
Türkiye şartlarında mutlu şekilde yaşadığım için😃
Her ne kadar kızlar badboy şerefsiz pic erkek sevse de ben efendiliğimi bozmadım.
Her halimle gurur duyuyorum yapamam dediğim konuyu bile hallettimn
Çoğu erkeğin bırakıp gittiği işde başarılı oldum🦾
Helal olsun be! 💖
Şimdi burada yazmayayım.. 😅
Peki 😂
🤣🤣
Etrafıma bakmam yeterli bunun için..
Bana zarar veren toksik ilişkimi ardıma bakmadan bitirdim keyif yapıyorum 💅 barışmak istiyor barışmıyorum
Az önce bir yumurta yapmışın cıvdıvıvsın🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?