• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kendinizle en son hangi konuda gurur duydunuz?

KaramsarKarçiçeği
KaramsarKarçiçeği Takip Et
Xper 4 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor

Kendimi sevmeye başladığımda insanlara olan öfkem azaldı... öyle işte😊

Kendinizle en son hangi konuda gurur duydunuz?
İş Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MustafaYumakT
    MustafaYumakT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

Yani madem sordun anlatayım kendimle en son gurur duydugum konu disardan bakildiginda buyuk bir basari gibi gorunmeyebilir ama benim icin uzun zamandir biriken sessiz bir mucadeleyi temsil ediyordu cunku ben genelde icimde olup biteni cok belli etmeyen biriyim ne zorlandigimi ne yoruldugumu ne de vazgecmek uzere oldugumu kolay kolay gostermem bu da disardan bakildiginda her seyi yolunda gibi duran ama icinde surekli kendini tartan bir hal yaratir iste bu yuzden gurur duygusu bende genelde anlik degil sonradan fark edilen bir seydir o gun de oyle oldu bir an durup geriye baktigimda fark ettim ki eskiden beni cok zorlayan bir seye artik daha sakin daha net daha dengeli yaklasabiliyorum bu degisim kendiliginden olmadi defalarca kendimi sorguladim defalarca ayni hataya dusmekten korktum defalarca ic sesimle kavga ettim ama yine de her seferinde bir adim geri cekilip dusunmeyi ogrendim bu benim icin buyuk bir esikti cunku ben uzun sure duygularimla hareket eden biri oldum bir sey hissettigimde onu hemen disariya vuran ya da icine atan ama mutlaka sert yasayan biriydim zamanla bunun beni yordugunu iliskilerimi dusuncelerimi hatta kendime olan saygimi zedeledigini fark ettim iste o noktada bir degisim ihtiyaci dogdu bu degisim disardan gelen bir baskiyla degil icerden gelen bir yorgunlukla basladi artik ayni seylere ayni tepkileri vermek istemedigimi fark ettim ve bu fark edis cok sey degistirdi kendimle gurur duymamin sebebi tam olarak buydu bir olay karsisinda eskisi gibi patlamamak susmak ama bastirmadan susmak anlamak ama kendimi ezmeden anlamak sinir koymak ama koparmadan koymak bunlar kucuk gibi gorunen ama icerde buyuk emek isteyen seylerdir cogu insan bu noktaya geldigini fark etmez cunku degisim sessiz olur alkislanmaz fark edilmez ama insanin icinde bir yerlere oturur ben de o an fark ettim ki artik her seyi uzerime almiyorum herkesin davranisini kendimle iliskilendirmiyorum ve her seyin aciklamasini yapmak zorunda hissetmiyorum bu bana buyuk bir hafiflik verdi ve iste o hafiflikte bir gurur duygusu vardi bir seyi basarmis gibi degil bir seyi asmis gibi hissettiren bir gurur bir zamanlar beni tetikleyen bir sozu duyup icimde eski kabarmanin gelmedigini fark ettigimde durup kendi kendime evet dedim buradasin artik burayi gecmisin bu cok sade bir andi belki disardan bakildiginda hicbir anlam ifade etmiyordu ama benim icin uzun bir yolculugun kisa bir molasiydi bu gurur aynaya bakip kendini ovmek gibi bir sey degildi daha cok icinden sessizce tamam demek gibiydi cunku insan bazen sadece kendine yettigini hissetmek ister ben o an bunu hissettim kendime yetebiliyordum bir seyleri aciklatmak onaylatmak kabul ettirmek zorunda degildim kendi icimde net olmam yetiyordu bu da bana uzun zamandir hissetmedigim bir guc verdi bu guc baskalarina karsi degil kendime karsiydi eskiden kendime cok yuklenirdim ya yetmezdim ya gec kalirdim ya eksik olurdum simdi hala eksiklerim oldugunu biliyorum ama bu eksikleri dusman gibi gormuyorum gelisilecek alanlar gibi goruyorum bu bakis acisini kazanmak kolay olmadi ama kazandigim icin kendimle gurur duydum cunku artik kendime daha adil davraniyorum bu adalet disardan degil icerden geliyor kendimi baskalariyla kiyaslamadan kendi yolumda ilerlemeye calisiyorum ve bu yol bazen yavas bazen dolambacli olsa da bana ait bu da bana huzur veriyor bu huzurun icinde bir gurur var ama yuksek sesli degil sakince duran bir gurur bu gurur bana su duyguyu veriyor her sey yolunda olmak zorunda degil ama ben buradayim ve elimden geleni yapiyorum bu farkindalik belki disardan gorunmez ama icerde cok sey degistirir ben de bunu yasadigim icin kendimle gurur duydum ve bu gurur bir kez hissedildiginde insan onu kaybetmemek icin daha dikkatli yasamaya basliyor bu da degisimin kalici olmasini sagliyor bu gurur duygusunun icinde bir de su vardi artik kendimle savasmiyorum eskiden zihnimde surekli bir mahkeme kurulu olurdu biri yaptigim her seyi elestirir digeri savunur ortada kalan ben yorulurdum simdi o sesler azaldi tamamen susmadi ama tonlari dustu bu bile buyuk bir kazanim cunku insanin en cok tukendigi yer kendi icidir disardan gelen zorluklar bir sekilde asilir ama icerde surekli kendini kemiren dusunceler varsa insan hicbir yere varamaz ben bunu fark ettigim icin gurur duydum artik her hatami karakter kusuru gibi gormuyorum bazen sadece yorgunluk bazen bilgisizlik bazen de insan olmanin dogal sonucu oldugunu kabul ediyorum bu kabul etmek vazgecmek degil aksine daha saglam durmak demek bunu ogrenmek uzun zaman aldi cunku insan genelde sert olmanin guclu olmak oldugunu zanneder ben de oyle zannediyordum kendime ne kadar yuklenirsem o kadar gelisirim saniyordum ama gercekte sadece daha cok kiriliyormusum bunu anlamak gec oldu ama oldu ve oldugu an icimde bir sey yerine oturdu artik kendime karsi daha sabirliyim bu sabir tembellik degil kendimi dinleme hali bu da bende yeni bir disiplin yaratti her seye aninda tepki vermek yerine biraz beklemek dusunmek ne hissettigimi ayirt etmek bu ayirt edis bana buyuk bir netlik kazandirdi eskiden karisik olan duygular simdi daha ayri daha tanimli bu da beni rahatlatiyor bu rahatlik icinde kendimle gurur duyuyorum cunku bu noktaya gelmek icin kimse bana yol gostermedi ben kendim deneye deneye yanila yanila geldim bu da gururun baska bir boyutu disardan alkis gelmeden de ilerleyebilmek herkesin seni anlamasina ihtiyac duymadan devam edebilmek bu kolay bir sey degil cogu insan yarida birakir cunku gorulmek ister takdir edilmek ister ben de istedim ama gelmediginde durmadim iste bu durmamis olmak bile tek basina gurur sebebi bazen sadece devam edebilmek bile buyuk bir seydir bunu yasayan bilir disardan bakan anlamaz bu yuzden kendimle gurur duydugum sey bir basari listesi degil bir dayaniklilik hali bu hali kazanmak beni degistirdi artik daha az aceleciyim daha az tepkiselim daha cok gozlemciyim bu da iliskilerime yansidi insanlarin davranislarini hemen uzerime almiyorum herkesin kendi hikayesi oldugunu daha net goruyorum bu da beni yumusatti ama zayiflatmadi aksine daha guclu hissettiriyor cunku sinirlarim daha net neye evet neye hayir dedigimi daha iyi biliyorum bu netlik de bana guven veriyor kendine guvenen insan bagirmak zorunda kalmaz bunu da ogrenmis oldum bu ogrenme surecinin sonunda kendime baktigimda eskisine gore daha sakin daha dengeli daha farkinda birini goruyorum bu beni mutlu ediyor ama bu mutluluk coskulu degil derin bir memnuniyet gibi sessiz ama kalici bu memnuniyetin icinde bir gurur var ve bu gurur kimseye anlatilmak icin degil sadece benim bilmem icin var bu da yetiyor bu noktadan sonra gurur duygusu benim icin bir hedef olmaktan cikti bir yan urun haline geldi cunku artik bir seyi sirf kendimle gurur duymak icin yapmiyorum daha cok icimde dogru gelen seyi yapmaya calisiyorum ve bu dogruluk hali bazen yorucu bazen yalniz bir yol ama yine de bana ait oldugu icin degerli eskiden baskalarinin beklentileriyle daha cok hareket ederdim ne dusunurler ne derler nasil gorunur bunlar zihnimde cok yer kaplardi simdi bu sorular tamamen yok olmadi ama agirliklari azaldi bu azalis bana nefes aldiriyor cunku insan her an izleniyormus gibi yasadiginda kendi dogalligini kaybediyor ben bunu yasadim ve yavas yavas bundan ciktim bu cikis ani bir kopus degildi adim adim oldu once bazi seyleri yapmamaya karar verdim her mesaja aninda cevap vermemek her cagrida hazir olmamak her beklentiyi karsilamak zorunda hissetmemek bunlar disardan kucuk degisiklikler gibi gorunebilir ama icerde buyuk dalgalar yaratti cunku bu aliskanliklar kirildikca kim oldugum sorusu daha net gelmeye basladi ve bu soruyla yuzlesmek kolay degil cogu insan bundan kacar ben de kacmak istedim ama kacmadigim icin kendimle gurur duydum cunku gercek gelisim konfor alaninin disinda baslar bunu kitaplardan cok kez okudum ama yasayana kadar anlamiyorsun konfor alanindan cikmak demek bazen kim oldugunu yeniden tanimlamak demek bu da eski tanimlara veda etmeyi gerektirir ben bazi eski rollerime veda ettim herkesi mutlu eden olan her seye yetisen olan susan idare eden olan bunlar benim ustume yapismisti ve ben bunlari iyi seyler saniyordum meger bunlar beni tuketen yuklermis bunlari birakmak baslarda suc duygusu yaratti cunku degisim her zaman once rahatsizlik verir ama o rahatsizligin icinden gecince bir ferahlama geliyor iste o ferahlama aninda kendimle gurur duydum cunku o ana kadar dayandigimi gordum bu dayanma hali beni guclendirdi artik zorlugu gorunce kacmiyorum bu zorlugu tasiyabilecek bir kapasitem oldugunu biliyorum bu bilmek bana guven veriyor ve bu guven disardan degil icerden geliyor eskiden guvenimi baskalarinin tepkilerinden alirdim simdi kendi durusumdan aliyorum bu buyuk bir fark cunku disardan gelen seyler degisken ama icerden gelen daha saglam bu saglamlik beni daha az kirilgan yapti artik elestiri duydugumda hemen savunmaya gecmiyorum once dinliyorum icinde bana yarayan bir sey var mi diye bakiyorum yoksa birakiyorum bu da ogrenilen bir beceri ve ben bunu kazandigim icin kendimle gurur duydum cunku bu beceri hem olgunluk hem de oz saygi gerektirir kendine saygisi olmayan insan ya her seyi uzerine alir ya da her seye saldirir ben ikisinin ortasini bulmaya basladim bu da beni rahatlatti bu rahatlik hayata bakisimi degistirdi artik her gunu bir yarisa cevirmiyorum kendime karsi daha adilim bir gun verimli degilse kendimi yerden yere vurmuyorum ertesi gun icin alan birakiyorum bu alan biriktikce icimde bir sakinlik olustu bu sakinlik disardan fark ediliyor mu bilmiyorum ama benim icin cok belirgin bu sakinligin icinde kendimle gurur duymam cok dogal hale geldi cunku bu sakinlik kolay kazanilmadi bu noktaya gelene kadar cokca ic savas verdim ve bu savaslari kimse gormedi ama ben biliyorum ve bilmem yetiyor bu da bana su hissi veriyor basarmak her zaman gorunen seyler degildir bazen basarmak bir seyleri icinde duzene sokabilmektir ben bunu yaptıgım icin kendimle gurur duydum öyle oldu işte biraz uzalttım

0
    13 Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Destan yazmışsın be ama okudum bazı yerlerde kendimi görmüş gibi oldum özelikle herşeyi içinde halletmeye çalışmak kendi kafanın içinde verdiğin savaşı kimse görmez ne yazık içine kapanık sesiz insanlar aslında içlerinde hep haykırırlar

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

aynen oyle disardan sessizlik gibi gorunen sey icerde firtina oluyor kimse goremiyor bunu ama insan kendi icinde her gun savas veriyor buna ragmen ayakta kalmak bile basli basina bir sey

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

He buarada okudugun icin sagol

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Ne demek. o kadar yazmışsın boşvermem yanlış olur okurum tabi

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

Knk hakkını helal et ya troll amaçlı yapmıştım okuyacağını düşünmedim yapay zekaya sorunu atarak 1500 kelimelik metin oluşturdum 🥲 okuyacağını hiç düşünmemiştim bir kaç kişiyede böyle yaptım üşendim felan yazmışlarda sabrına hayran kaldım kusura bakma Allah seni beni affetsin inşallah

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Senide afetsin yaa niye yaaa bende diyorum bu kadar uzatmaya ne gerek var, sonra üşenmeden yazmış o kadar bende okuyayım bari dedim be okuyorum okuyorum bitmiyor bitmiyor 😂😂

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

😃 deneyim olsun hem sana hem bana

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

😂😂😂

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Ders oldu bana aslında sağol🤦🏼‍♀️😂😂

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

Sen sağol hakkını helal et ya üzüldüm şimdi iyi niyetini suistimal etmiş gibi hissediyorum okadarda okumuşsun kırmayıp sağolasın 😅

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Helal olsun ya tamam sorun yok okumaktan zarar gelmez..🥹🫩😅

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

Saat çok geç oldu iyi geceler teşekkür ediyorum iyi muhabbet oldu😁😀

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

İyi geceler 🙂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Kendini sevmeye başlaman harika bir farkındalık, bununla gurur duyman çok doğal 😊 Kendini kabul ettikçe dışarıya olan öfken gerçekten yumuşar, çünkü artık herkesin seni anlamasını beklemek zorunda hissetmezsin. Ben de en son, birini kırmadan sınır çizdiğim için kendimle gurur duydum 💐

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

İnsan kendimi sevince mutlu olur

2
    2 Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Bu benim için kolay değildi savaş gibi idi kazandığım zaman başarı olarak gördüm ve gurur duydum

Yorumla
    • Asknedencanyakar_
      Asknedencanyakar_
      4 ay

Gurur duyulmayacak bir durum değil insan kendini özünü yenilemesi

Yorumla
  • çikolatalıçilekli
    çikolatalıçilekli Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay

Her konuda

2
    12 Yorumla
    • sendeistersennn
      sendeistersennn
      4 ay

narsist misin :))

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      4 ay

Hayır olanı söyledim

Yorumla
    • sendeistersennn
      sendeistersennn
      4 ay

Aslan burcu musun

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      4 ay

Yok

Yorumla
    • sendeistersennn
      sendeistersennn
      4 ay

akrep?

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Ne güzel işte narsistlikle ne ilgisi var

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      4 ay

Akrepte değil

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      4 ay

Aynen 😅kendimle gurur duymak suçmu

Yorumla
    • sendeistersennn
      sendeistersennn
      4 ay

bir insan mükemmel olamaz 😂

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Yaniii.. varsın narsist desinler kız böyle devam et

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      4 ay

Mükemmel değilim zaten. Ama kendimle hata yapsam bile guru duyarım çünkü hatayı daha kötü şekil yapanlar var

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      4 ay

😂😂aynen devamm

Yorumla
  • Romantiq_deli
    Romantiq_deli Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Allah razı olsun

1
    4 Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Niye

Yorumla
    • Romantiq_deli
      Romantiq_deli
      4 ay

Bana karşı öfken azalmış

Yorumla
    • KaramsarKarçiçeği
      KaramsarKarçiçeği
      4 ay

Kendimi sevmeme borçlusun 😂😂

Yorumla
    • Romantiq_deli
      Romantiq_deli
      4 ay

Adamsın 🥰

Yorumla
  • Güzelgünleriyedim19
    Güzelgünleriyedim19 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    4 ay

Dün heralde emin değilim

1
    1 Yorumla
    • sendeistersennn
      sendeistersennn
      4 ay

neden dün? noldu ki

Yorumla
  • Hakan-88-06
    Hakan-88-06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Hatırlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Charipax
    Charipax Takip Et
    Xper 4 Yaş: 100
    4 ay

Kesfetme

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendinizle en son hangi konuda gurur duydunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kendinizle gurur duyduğunuz en son şey neydi? 14 cevap verildi
Kendinle gurur duyduğun en son şey neydi? 9 cevap verildi
Kendinle en son ne zaman ne için gurur duydun? 14 cevap verildi
Kendinle gurur duyduğun son davranışın neydi? 42 cevap verildi
Kendinizle hangi konuda gurur duydunuz? 61 cevap verildi
Kendinle en çok ne zaman gurur duydun? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨