Her gece aniden gelen ağlama isteği?

Tam uyuyacaktım başımı yastığa koydum biranda ağlama isteği geldi. Bu bazı geceler sebepsiz yere oluyor. Özellikle kendimle baş başa kaldığımda hemen ağlamaya başlıyorum. Kimse duymasın diye sessizce şu an yazarken bile. Çok yalnız işe yaramazın tekiyim. Kendimden nefret etmiyorum ama sevemiyorum da yinede birdaha dünyaya gelme hakkım olsa asla kendimi seçmezdim. Herşeyim çok monoton kafayı yemek üzereyim ama en garip olanı ben bile bunu gece olana dek fark etmiyorum. Çok değersizim daha geçen gün doğum günümdü. Kimse mesaj atmadı. Onu geçtim ailem eskisi gibi umursamıyor. Onlar bile bana önem vermiyorsa neden yaşıyorum ki? Üniversite hayatım hiç hayal ettiğim gibi değil edindiğim arkadaşlıklar çıkar ilişkisinden ibaret. Geleceğine dair ümidim yok. Yaptığım başardığım bir hobim mesleğim yok. Çok yalnızım hayatımda hep güzel sevsemde en azından denesemde yeteri kadar cesur olamayıp belki ruh eşimi bile kaybettim. Kimsenin beni seveceğine inanmıyorum çünkü bakışmaktan öteye geçemiyorum. Belkide kafamda bile kuruyor olabilirim. Buraya neden yazdığımı bile bilmiyorum ama sanırım içimi dökmek istediğim kimsem olmadığı için

Her gece aniden gelen ağlama isteği?