Selamsss 🌸
yine sohbet edebilemeyen türk erkeği kişisi uydurması “Türk kızlarının sohbeti kısır”.

edit: e. sözlük
çok bilmişler soruma dadanmadan.🤦♀️
Selamsss 🌸
yine sohbet edebilemeyen türk erkeği kişisi uydurması “Türk kızlarının sohbeti kısır”.

edit: e. sözlük
çok bilmişler soruma dadanmadan.🤦♀️
İlk defa uçağa binen bir arkadaşımız, koltuğuna oturmuş... Yanındaki, kitabını açmış tam okumak üzere olan koltuk arkadaşına dönmüş demişki... Ben bir yerden duymuştum da, uçak yolculuğunda yanındaki arkadaşınla sohpet edersen, yolun ne zaman bittiğini anlamıyormuşsun... istersen seninle sohpet edelim demiş... Kitabını kapatan koltuk arkadaşı buna şöyle bir bakmış ve ne konuda sohpet edelim demiş. Diğeri, mesela nükleer enerji konusunda sohpet edebiliriz demiş... Tamam o konuda sohpet edelim ama, istersen önce sana bir soru sorayım demiş; ve sormuş.. bak demiş inek, at ve keçi... üçü de hayvan ve üçü de ot yiyerek besleniyorlar... ama dışkılarken biri misket şeklinde, biri kurutulmuş ot şeklinde, diğeri de yine farklı bir şekilde dışkılar.. aynı otu yedikleri halde niye farklı dışkılıyorlar diye sormuş. Sohpet etmek isteyen şöyle biraz düşünmüş bilmiyorum niye ki demiş. Arkadaşı hemen cevabı yapıştırmış... Daha hiçbir boku bilmiyorsun, gelmişsin benimle nükleer enerji konusunda sohpet etmek istiyorsun... Aslında hiç bir b*ktan anlamadiklarindandir o 😂😂😂
Sohpet ne ya 😃
piüüüh :D
Düzeltseydin bari 😅
Bence türk kadını da erkeği de sohbet etmeyi bilmiyor, çünkü türk kadınları genel olarak egolu olur sadece merhaba selam nasılsın gibi konuşur devamını getirmez ya da mesajlara dönmez. erkek desen zaten resim ister ya da bel altı konulara girer direk. ülkemizde maalesef ciddi bir iletişim problemi var. yani o yüzden benim için kadın erkek fark etmiyor kimse iletişimi doğru bir şekilde kullanamıyor bence.
Doğru kardo aynen.
Sen onayladıysan tamamdır abla :D
Onay ✅ 😂
Detaya kesinlikle katılmıyorum. Her şeyi erkek yapsın mantığı bana bağnazca ve düşüncesizce geliyor. Uzun uzun yazıyorsun kafası eserse cevap verir, cevaplar kısa kısa şeklindedir veya sadece random gülüşlerden ibarettir. Konu açmaz, konuşmak için uğraşı vermez. Kadının mantığı nasılsa bu yazmazsa başkası yazar.
Doğru aslında kadın mantığı bu
Yok var, misal benim çift kişilik yatağım var :D neden olmasın yani
Tabii 😬
Sen de uyuyabilirsin 🥹🥹
Kanepede :D
Napmışım yine ya
Pus
Muz
😅😅 yes be jsk
Erkeklerinki kısır kdjdjdj korkmasam neler konuşurum neler gram sıkılmaz
Bıdır bıdır :D
Valla susmam 😃 nabza göre nektari suyu time😂🙊
shsjs :D nektari suyu mu
Tabi kdkdk
Cevap
36Cevap
Genel anlamda sohbet etmek istemeyen kişinin sohbeti kısırdır
yani bir hanıma denk gelir bir adam erkeklerin sohbeti kısır der tam tersi bir erkeğe denk gelen hanım da aynı iddia da bulunabilir bu doğaldır insan uzanamadığına mundar demektedir.
takılmamak lazım :) sohbet istedikten sonra Türk hanımlarının sohbeti pekte tatlıdır..
Türk kadını erkeği diyemeyiz kendini geliştiremeyen iki lafın belini kıramayan
herkes sohbetin muhabbetin kısırıdır
Yürü beee :D
Saol Canımss🤍🍁🌝
genelleme yapmak istemiyorum bazı türk kızlarının sohbeti kısır nasıl desem ben sevgililik istemiyorum aşk meşk işleri beni sarmıyor ama ben kendime karşı cinsten kız arkadaş arıyorum sohbet etmek için erkeklerle çok fazla yaptığım için sıkıldım hayatta bazı değişiklikler iyidir mantığıyla geçen sene bir tane kızla tanıştım youtube kanalımda oyun videoları çekiyorum bazen kendisine bir tane videomun linkini attım komikti oda gülsün gibisinden kendisi beni flörtü olarak görüp bana soğuk davranııp tribe girdi o yüzden bazı türk kızlarıyla sohbet beni sarmıyor çok itici geliyor
Kimindir bilmem de şu ağır ağır konuşan insanlar ıyy diyorum. Kanım çekiliyor resmen.
Ağır kanlı insan mı? Uyuyor gibi konuşan sjsjs
Bir laf söylücek iki saat ağzının içine bakıyorum, dura dura konuşuyor ahaha
Böyle elinin tersiyle jsjs
Bizim kızlar sohbet etmiyor ki. Tek yönlü kendini anlatıyor sadece, hatta bazen kendini bile değil arkadaşlarını vb anlatıyor. Ciddi bişey sorulduğunda konu iyi misin dönüyor. Erkekler eskiden buna tahammül ediyordu şimdi kimse eyvallah demiyor, diyenlerde yoklukta olanlar. Erkek saçma muhabbetini dinlemek istemiyorum deyincede seninle muhabbet edilmiyor artık oluyor ve akabinde bu soru geliyor.
Bizim daha çok konu bulabilmiş olduğumuz "Bıdı Bıdı bir susmuyor." demelerinden belli. Erkekler "Tamam, peki bakarız." diyerek hayatını devam ettiriyor demişti bir hocamız.
"Türk kızlarının sohbeti kısır. "diyen erkeğin de muhabbetini az çok tahmin ediyorum. Are you seksten öteye gitmiyordur.
Türk, Kadın ve erkek diye ayırmak saçma bence. Irk ve cinsiyet farketmeksizin kimi insan muhabbet etmeye daha yatkın olurken, kimisi fazla konuşmayı sevmeyebilir.
Papua Yeni Gine'li bir adamın çok güzel bir muhabbeti varken, Alaska / Barrow'da yaşayan bir kadın sıkıcı olabilir.
Genel anlamda erkekler sohbet konusunda bir tık daha fazla kısır.. kadınlarda bu durumda olan insanlar var buna rağmen kadındaki 12 bin kelimeye erkek beyni 2 bin kelime ile eşlik edemiyor. Tâbi biraz birşeyler okuma kendini geliştirmek bunlar kısır döngüden kurtarir
Evlenene kadar türk kadınlarının ( ağzından lafı cımbızla alırsın, kedi gibi olurlar), evlendikten sonra da türk erkeklerinin ( sessiz duvardan farkları olmaz )
Doğru dedin :D
Her zaman olduğu gibi : ))
Artistlik yapma :D
Kız kıza olunca olay nasıl bilmiyorum ama erkek ve kadın sohbeti olduğu zaman kadınlar hep erkeklerden bir şeyler beklediği için ''Türk kızlarının sohbeti kısırdır'' diyorum.
Normıııl :D
Hiç normal değil canısı :D niye yani hep erkek yapacak her şeyi :D
Sohbet açmasını bilmiyorsunuz sarı :D
Biliyoruz kızlar kısır döngü gibi ok, hmm, tamam dedikleri için tıkanıyor :D
Ne diyelim yani ne sjks
İnsanın sohbeti sardiktan sonra cinsiyete takılmam
Hangi erkekle arkadaş olup sohbet etsem yarın illa duygusal bir şey konuşuyorlar ödüm kopuyor şunlardan artık
shsj ben sana son iki saat içinde n’aşık oldum mu diyorlar :D
Flört kıvamına çekiyorlar yok mu şöyle dost olacak
yok bütün kadınlar flört adayı hepsi için.
Kesinlikle
Başka bir ırk, milletle sohbet etmediğim için ne desem yalan olur. Mesela ruslarla nasıldır, alman erkekleri sıkıcı mı, Fransız kızları kültürlü mü hiç bilmiyorum. Pek erkeklerle de sohbet etmediğime göre pek seçenek kalmıyor 😂
Türk erkekleri naber nasılsın Bi boydan resim yollasana bebisko üzerinde ne var şu an tatlım kapanış
Haha aynen ya, niye böyleler acaba
Yokluk annem yokluk 🤣🤣🤣
Erkeklerinin tabi, cinsellikten başka konusu var mı?
Bir çoğunun yok. 🙄
Bence de.
Abi türk kızlarının egosu yüzünden sohbet edilmiyor ki. Tam akacak sohbet böyle bir kasılmalar, cool davranışlar falan. Yok ya denendi olmuyor.
Birbirini tanımayan rastgele 2 kadını bi mekana koy akşama kadar sohbet ederler ama birbirini tanıyan 10 yıllık arkadaş 2 erkeği koy bi mekana akşama kadar birbirlerinin suratına bakıp dururlar.
Bu erkekler şöyle kadınlar böyle diye ve beklenemez, her cinsiyette öyle olan vardır olmayan vardır
Tabiki erkeklerin. Sohbet etmeyi etirmeyi bilmiyorlar. 🙄 Soruya soru olarak karşılık veren ahmaklar var. 🤦🏼♀️
Tek bildiği konu dedikodu olan Türk kızıyla Sadece maç ve karı-kiz muhabbeti yapan erkek güruhu bence bu konuda yarışır ✌️
Kendini geliştirmeyen herkesin sohbeti kısır ama Türk erkeklerinden sohbeti saran da çok nadir ya sohbeti keyifli olanlar ayrıcalıklı
Bence cinsiyetten değil, kişilikten kaynaklı bir şey.
İki tarafta da skinti var bence ama bi taraf secicek olsam erkekler derdim
Erkeklerin tabii ki. Kadınların diyecek halimiz yok ya 😄
Kızların sohbeti tek bahsettikleri eski flört ya da ne aldığı
arada bi uyum olmayınca sohbet bir yerde tıkanıyor bence
Genelde kadınlar çok konusuyor 😂 dırdırcı diye adınız çıkmış 😂😂😂😂
Kızlar işlerine geldiğin de sohbet ederler. işine gelmeyince erkek kötü oluyor :)
Sohbet konusunda biz erkekler daha üretkeniz gibi geliyor bana
Turk kizlari yakisiklilara bulbul gibiler ama digerlerine buzdolabi turk erkegi diyorum ben
Kitap okuyan, kendini geliştiren herkesin sohbeti güzel olur.
Erkek, kadın değilde, sohbet edemeyen desek daha doğru olur.
Hiçte bile kısır değil konuşuluyor gayet güze. Ortak konu bulmak önemli
Bence kişiden kişiye değişkenlik gösterir herkesin karakteri farklı
Bu siteye bakarsak Türk kadını kocadan erkeği karıdan başka bir şey düşünmüyor ikisi de boş
Türk erkekleri kısır tabiki futbol ve cinsellikten başka konuya kafaları basmaz
turk kizlari konusamiyo turk erkekleri de gidip en mal konulari buluyo. kurtlar vadisi ya da spor falan dinledigimi hatirliyorum sifir saka
Gıcık gıcık sorular sorma ya
Bir sorumda bana sataşmasan:D
İradene sahip çık sjsk
Çarparım ha 🤜🏻
Dayak arsızı mısın champ
Söylesene, paraya kıyıp düzenli dayak atmaya gelecek adam ayarlıyorum şimdi senin için 🥹
Kadın erkek ayrımı yapılamaz özgüven eksikliği yaşayan herkes doğuştan kısırdır.. 🦂 '
Sığ insanın sohbeti sıkar. Bu modeller sadece fiziği ile öne çıkıyorsa oral ile değerlendirmek daha verimli olur. Çene yine çalışır ☺️
Genel bir tekrara düşme olayı var. Cok sıkıcı
Konuşmak istemeyenin sohbeti kısır.
Kisirsa yeriz
Tamamen ruh halime göre değişiyor bu.
Erkeğinde de çıkıyor kadınında da.
Genel olarak hepimizinki berbat.
Türk insanının bence👍🏻
Bilemiyorum
Sohbet senden dolayı mı yoksa karşı cinsten dolayı mı tıkanıyor?
O zaman Türk erkeklerinde sorun djsks
Biz biliyoruz :D dırdırcıya çıkmadı boşuna adımız
Türk erkekleri bence.
İkisinin de sohbeti kısır.
İkiside
Kadınların.
kızlwrın
Kısır döngü
Amaca bağlı
Kadınlar
Yine cinsiyetçi bir soru.
Kadınlarının