- 9 ay
Güzel kadınların sohbeti de güzel olur 😃 aslında bu konuda yerli-yabancı ayırımı yapmak elma-armut ayırımı gibi olur çünkü hem dile hem de sohbet edilen yabancı kişinin kültürüne de hâkim olmak lazım yani iyi bir yabancı dil bilgisi olmadan sohbet edilemeyeceği gibi sohbetin güzel olmasına etki eden bir çok şey de var...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 9 ay
Ne konuda konuştuğun da önemli, yabancı dilinin ne kadar iyi olduğu da önemli. Ya da yabancı kadın Türkçe konuşuyorsa onun Türkçesinin ne kadar iyi olduğu önemli.
Yabancıyla sohbet de belli bir yere kadar gidebilir ama çok derinlemesine olmaz. Benim B2 seviyesinde ingilizcem var, ben bile uzun uzun sohbet edemiyorum, çünkü seviyem her konuda rahat rahat konuşmama yetmiyor.
Yani özetle Tür kadınıyla Türkçe sohbet en iyisidir. :)
23 Yorumla- Soran9 ay
Doğru dile, kültüre de hakim olmak lazım güzel tespit..
- 9 ay
Teşekkür edrrim topraaam 💐
- Soran9 ay
Rica ederim☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Ana dilim Türkçe olduğu için Türklerle çok daha güzel sohbet ediyorum her ne kadar İngilizce bilsem de. Ama Türk kadınlarının çoğunun sohbeti gerçekten çok leş oluyor üzülerek söylüyorum ki. Elbette gerçekten çok hoş sohbet kadınlara denk geldim ama çok nadir... Bu sadece kadınlara has bir durum değil bu arada, erkeklerin de çoğunun sohbeti leş. Örneğin çalıştığım yerde neredeyse kimseyle diyalog kurmuyorum. Makedonya'lı bir kız arkadaşım vardı meselâ Türkçe bilmemesine rağmen o kadınla ettiğim sohbeti iş arkadaşlarımın toplamına tercih ederim.
33 Yorumla- Soran9 ay
Kendini geliştiremeyen her insanın sohbeti boş. Sohbetten anladığı sadece cinsellik olan erkek de çok ülkemiz de bana da öyle erkek çok sığ geliyor. Ama boş kadın da var katılıyorum.
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Okulda ingilizce veya ilgili yabancı kadının dilini bilmek yetmiyor. Örneğin geçmiş olsun demenin karşılığı nedir gibisinden günlük hayatta kullanılan pratik dili öğrenmek gerekiyor. Benim biri Diğer Türki cumhuriyetlerden olduğu halde sorun yaşıyordum. Beni çaldır ararım dedim aman diyor. Meğer orada kadının çaldırması bizde ki oral seks çekmek anlamındaydı😀
10 Yorumla- 9 ay
Türk kadınları konuyu hemen cinselliğe bağlıyor.
Yabancı kadınların sohbeti daha güzel oluyor.
18 Yorumla- Soran9 ay
Sana öyleleri denk gelmiş:)
- 9 ay
Bu kadar tesadüf olamaz 😀
- Soran9 ay
O tarz kadınları çekiyosundur..
- 9 ay
Niye suçu bana atıyorsun, hepsi evlenenlim diyor 😀
- Soran9 ay
Kadınlar masum evlenelim diyo işte :)
- 9 ay
Masum olsa ilk gecesi cinsellik olmazdı 😀
- Soran9 ay
Neyse bilemiycem oho oho.
- 9 ay
😀😂😊
Sanırım evet. Çünkü bana genelde burada yorumlarda bile diğerleri gibi değilsin. Çok zarifsin, trip atmıyorsun, maneviyata önem veriyorsun vs.. deniliyor.
20 Yorumla- 9 ay
Yabancılar gördüğüm kadarıyla daha rahat ve biraz daha da fazla önyargısız.
İşim gereği her milletten insanla çok sayıda sohbet ediyorum.
Özellikle İspanyollar ve İtalyanlar bu konu da zirve.20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok ayrı mizah anlayışları ve düşünce yapıları var, mizah anlayışım fransiz arkadaslarimla daha iyi uyuşuyor ama türk arkaşlarımlarada iyi anlaşırım
10 Yorumla- 9 ay
Türk'üm ve Türklerle görüşmek isterim. Çünkü kendi anadilim Türkçe ve daha iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Bence Türk kadınlarının sohbeti daha güzel. Türk olsun yeter. 😄
10 Yorumla - u9 ay
Bence değişir kişiye göre bunun ırkla bir ilgisi yok.. karşımda ki kadınla iyi anlaşıyorsam birbirimizi seviyorsak aşıksak ve en önemlisi kafa dengiysek daha iyi sohbetimiz olur elbette
10 Yorumla - 9 ay
Bu kişinin kendisini geliştirmesiyle alakalı bir durum. Ama tanımadığın bir kadınla ilk diyalog kurma konusunda yabancılar daha sıcak ve kolay olabiliyor. Türk kadınları bu konuda zor.
...10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
Türk kadının muhabbeti aynen şu hıhı himm hımmm o kadar başka yok 😃
15 Yorumla- Soran9 ay
Size kendini ifade edemeyen denk gelmiş😄
- Cevap sahibi9 ay
Yok İnan bir çoğu öyle ifade edememezlik değil konuşmayı bilmiyorlar egolarından sende biliyorsun ki her kadının aşşalık bir egosu olur
- Soran9 ay
Alakası yok kendini geliştirme. meselesi bu cinsiyet değil. Konusmayi bilmeyen erkek de var
- Cevap sahibi9 ay
Konuşmayı bilmemek değil mesele konuşamamak Kendini ifade edemeyen insan olması çok normal mesela kızlar konuşmak istemiyor bir şey söylüyor konuşuyorsun sanki röportaj yapıyormuşuz gibi sadece hem Hum hım kım diye cevap veriyor hiç karşı tarafa muhabbet edecek soru şu bu yöneltmiyorlar zihniyet olarak sıfırlar
- Cevap sahibi9 ay
Elbet de istisnalar var ama 100 kadından 99 böyle
40 yaş oldun bayan veya 22 lok kızlar harika sohbetçi, Türk kadınları harika yabancı kadınlar anca sekse yarar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi ülkemin kadınını yedirmem kaprisli falanda iyidir bizim kadınlar 😊
20 Yorumla- 9 ay
Konuşacak kapasitesi olan kişi de ırk din dil farkedeceğini sanmıyorum
20 Yorumla - 9 ay
Yabancı kadınları tanımadığım için bilgim yok bu konuda.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bence her ikiside güzel bizim turkler sonuna doğru genelde maddiyata bağlıyorlar farki bu bence
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)9 ay
kıskançlık ve beğendirme çabalarını bir kenara bırakmış tüm kadınların sohbeti güzeldir.
türk kadınları kültürel anlamda daha keyifli sohbetler oluşturabilir ayrı mesele10 Yorumla - 9 ay
Bu kişinin kendisini geliştirmesiyle alakalı bir durum. Ama tanımadığın bir kadınla ilk diyalog kurma konusunda yabancılar daha sıcak ve kolay olabiliyor. Türk kadınları bu konuda zor.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisiyle de güzel olur anlaşabilmek önemli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tripsiz bir sohbet icin yabamci dil ogremmeye deger
10 Yorumla- 9 ay
yabancı kadınların. türk kadınları maddi şeyler soruyor yabancılar ise manevi ve sosyal şeyler
10 Yorumla - 9 ay
Türk kadının mesela seninle etmek istiyorum
10 Yorumla - 9 ay
genelleme yanlis
20 Yorumla - 9 ay
Türk kadınını tek geçerim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Türk kadınlarının seviyorum
10 YorumlaYabanci konusmuyorki kafa dinletiyor sadece bize
10 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle yabancılar
10 Yorumla - 9 ay
Seçenekleri görmek lazım
11 Yorumla- 9 ay
KS kadınları iyi bence sohbete başalyınca vakit akıp gidiyor
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Karşıdakine espri yapamadıktan sonra
10 Yorumla- 9 ay
Hayvanların sohbeti güzel.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Türk erkeğinin sohbeti değilde.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
yabanci tabiki. en azindan samimi ler
10 Yorumla - 9 ay
Turk kadinlari tabi ki
10 Yorumla - 9 ay
Turk kadini kalitesiz
20 Yorumla - 9 ay
Yabancıların