Kim kime benziyor bilemem ötekiler hep sizlerin olsun ben bunun hayranıyım
Melis Babadağ mi kedo mu
Tabiki ikiside
Bu eşleştirmeler çok tatlı duruyor gerçekten 😊 Ayça Ayşin Turan’la Miranda Kerr benzetmesi bence baya yerinde, yüz hatları ve gülüşleri çok benziyor 💚 Tülin Şahin’le Cindy Crawford da “mole” detayı ve aurası açısından uyumlu 😍 Adriana Lima – Fatmagül Fakı benzetmesinde ise genel hava olarak benzerlik var ama en az onlar kadar sokakta da güzel Türk kadınları var onu da unutmamak lazım 😉✨
Cevap
9Cevap
kişiye göre değişir bence
Tülay şahinde kafam karıştı hangisi tülaydı.🤣hepsi cok benziyor ama Tülay ikizini kaybetmiş gibi..
Tülin şahin
Ay evet Tülin
Türkiyede ki hiçbir kadın yabancı ünlüye benzemiyor bence bizim ülkenin kızları daha güzel ya fesatlık desen var , fenalık desen var dedikodu desen var😂oooo daha ne istiyon beeee
Her kökenden insana benziyoruz bence hatta amerika degilde avrupa kadınlarının karışımı gibiyiz. Fesatlik çekememezlik her millette var onların da gönderilerini takip ediyorum bizlerle aynı şeyleri söylüyorlar. Kendinizi bu kadar alçaltmayin. Dedigin özellikler her insanda olabilir
Miranda Kerr in vücudunu acayip zarif buluyorum. Adriana Lima yi da acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar buluyorum
Türk kadını niye birilerine benzemeye çalışıyor ki az baksalar kendine yeter zaten
Benzemeye çalismiyor benzediği ünlüleri söyledim. Turk erkeği çok bakıyormuş sanki de bide bize tavsiye veriyor
Biz 50de bile karizmayız siz 35de estetik arıyonuz
He sen öyle zannederek devam et
Geçen bir program izledim yorumlarda yabancılar türk erkekleri sanki 50 yıl öncesinde yaşıyor gibi diyor 😂
Bırakın milliyetten vurmayı herkes bişey der ama bu kadınların erken yaşlandığı gerçeğini değiştirmez. Bak bakalım aynaya kaz ayakların çıkmışmı
Yabacı olduğu belli oluyor soğuk mesafeli Türk kadınlarımiz da samimiyet görüyorum
Evet bizimkiler samimi duruyor ama bence onlarında enerjisi sıcak
Bir çok ünlü var sadece kadınlarda değil erkeklerden de var
Ünlülerden iki kişi biliyorum çaglar Ertuğrul ve edis benzerleri onun dışında bildiğim yok sen söyle bakayım.
Téa Leoni
Müge Akyamaç
Adriana'ya hakaret sayarım ayıptır bune la?
Türk diye fotoğrafını koyduğun ünlüler Türk mü ki?
Türk tabi nete bak oyuncuları hiç mi izlemedin kız. Tulin şahin sunucu ve model
Son iki örnek aşırı benziyor
Yabancılar orjinal, bizimkiler sahte
Onlarda da çogunda estetik var Adriana limanın eski burnu ve dislerini görmedin herhalde hahah. Nicole Kidman bile gençliği farkli. Hep kendi ülkenizin kadınlarına b. k atmayın dönüp biraz kendinize bakın
Senin şu cevabın gibi ben hiç fesatca bakmadım ama cevabinla konuyu değiştirip ve carpittigin sözlerine göre cevap verecek olursam evet kendimize bakıyor ve diyoruz ki , biz de sizler gibi botoks boya badana fırça kas göz burun estetikleri, orayı burayı gerdirme sündürme vs ne yapıyorsanız YOK 😁.
TUEK ERKEGİNİN GENELİ NATURAL, sizler yapay suni 😂
Keşke yapsaniz göz zevkimiz bozuluyor. Egonuzdan geçilmiyor😂 kendinizi çok iyi zannetmeniz başka bir ironi. Sen o estetikler ömür boyu kalıyor mu zannediyosun sürekli yenilenmesi lazım kalici değil çogu.
Çok şükür bizlerin çoğunda ihtiyaç yok.
Biraz benziyorlar evet
Evet benzerlikleri çok fazla
hiçbiri benzemiyor
Hahhs
Doğru bir benzetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?