• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sizce icardi abim haklı mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kadınlar sizi paranız kadar severler, gerçekten bir kadının gerçek yüzünü görmek istiyorsanız ona parasız olduğunuzu söyleyin demiş.
Sizce icardi abim haklı mı?
Sevgi Soruları Kadın Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Doğru

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye erkeğin parasına muhtaçsınız peki kendiniz kazanmıyorsunuz sözüm paraya bakan kızlara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bu durumu bildiğim için sırf bu yüzden önceliğim hep kariyer oldu ekonomik bir özgürlüğüm olsun diye çabalıyorum bu yüzden sevgililik potalarına girmedim bu yaşıma kadar maalesef ki günümüzde ekonomik şartlar hiç iç açıcı değil kimse sırf sevgi için biriyle bir yola baş koymaz ilerde çocuklarına güzel bir hayat sunmak varken niye böyle bir hata yapsın ki erkeği bollukta kadını yoklukta tanırsın bu söz öyle doğru ki bu biraz da karakter kişilik meselesi bunun cinsiyet ile alakası yok bunu yapan karaktersizdir, kadın ya da erkek fark etmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadın evde istediği kadar çalışsın. İsterse kocasından çok çalışsın. Para kimdeyse güç ondadır. Hayatın acı gerçeği budur. Paranız ve para kazanabilecek yetiniz yoksa muhtaçsınız. Kocanızın keyfi isterse rahat yaşarsınız. Kafası atarsa, yok sana para mara derse tepetaklak olursunuz. Yok kocamdır yok canımdır yok bana bakmakla yükümlüdür yok o beni asla bırakmaz yok o parayı mesele yapmaz... Romantik yaklaşımlar bunlar. Gerçekçi ve tedbirli olun konu ne olursa olsun. Para kazanmıyor olabilirsiniz ama her istediğiniz an kazanabilecek kudrette olmalısınız her daim. B planınız hep olmalı bu hayatta. Para kaynağınız kesildiğinde heyecan panik telaş almamalı sizi. Tamam o zaman deyip B planınıza geçebilmeli hayatınızı aynı çizgide devam ettirebilmelisiniz. Fazla pembe bakıyorsunuz hayata. O, sizin başınıza gelmez sandığınız şeyler de gün olur gelir. Bu kadar rahatlık aptallıktır kusura bakmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdi ki kızlar para istemiyor çok para istiyor sorun o erkek zaten çalışıyor memur veya herhangi bir yerde işçi ama yetmez diyor evi olacak arabası olacak daha çok kazanacak insan bir kendine bakacak bunları istiyorum da bende ne var niye beni tercih etmeli böyle biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genellemeniz yanlış her kız öyle değil size katıldığım durum şöyle ki Öncelikle kişiler arasında gönül bağı olmayıp, menfaat ve tatminkârlık bakış açısıyla bakıldığı müddetçe isimler değişir, sistem değişir fakat kavgalar baki kalır. Kadını talepçi erkeği arzcı yapan da bu bakış açılarının neticesinde oluşan düzendir (!). Kocişkolarının himmetine sığınmak yahut kadını eve hapsedelim görüşü elbette yanlıştır. Dediğinize kısmen de olsa katılıyorum muhtaç olmak rahatsızlık vermeli, gururu incitmeli ama olması gereken ne kadının erkeğe muhtaç olması ne de erkeğin buna gerek bırakması. Hepimiz ademoğluyduk Batı, "ademkızı neden olmasın" fikrini ortaya atana kadar ve sonunda olan tek şey makro feminizm altında mikro cinsiyetçikler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstisnalar kaideyi bozmuyor maalesef sen böyle düşünüyorsun ama bak yukarda ki kadın üye de arabası evi parası olmadan olmaz çocuğumu rahat ettirmem lazım diyor. Bu düşünce kadınların ailesinden de kaynaklı oluyor kızım zengin birini bulsun rahat etsin ama hiç demiyorlar karakteri ne derece zengin bu adamın. Bu zihniyette olan kadınlar genelde vizyonsuz kadınlar oluyor mesleği olmayan kendini kocasının parasıyla tatmin etmek isteyen kadınlar ben dünya kadar zengin olsam da benim parama geldiğini biliyorsam yok tövbe ben yediremem kendime bir yola giremem o kadınla para tükenebilen bir şey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak arkadaşım yoruma baktım ama biz kadınların içgüdüsel olarak bir şey istediği yok ne varsa çocuklar için maalesef ki mutluluk para ile paralel ne kadar kabullunmesek de durum böyle ilerde varsayki çocuğun senden bir şey istedi ve bunu alacak imkanın yoksa bundan kötü bir durum yoktur senin düşündüğün şey çok farklı sırf bir insanın parası için onunla olmak farklı bir şey ama bir insanın güzel imkanlara sahip olmak istemesi apayrı bir şey neyse umarım gönlünüzce birini bulup mutlu olursunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğrudur benim kafa yapım çok farklı evim var arabam var ama samimi gelmiyor insanlar bana soğuyorum anında teşekkür ederim görüşünüz için sizinde gönlünüze göre olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin cümlemizin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

0

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

erkeği bollukta kadını yoklukta tanırsın. kadınlar para yoksa gidiyor, erkek de parayı bulunca kadına s*ktiri çekiyor

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu devirde yoklukta tanıyabileceğin bir kadın yok yokluk çok öyle bir kadın yok artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yokluk çok öyle bir kadın yok ne demek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Basbaya okuduğun gibi ekonomi berbat alım gücü sıfır daire araba almak zorlaştı yokluk arttı bu devirde öyle yoklukta senin yanında duracak karakterde bir kadın da yok hepsi rahatının peşinde ev sorar araba sorar ilk önce o yüzden yokluk çok yoklukta tanıyabileceğin bir kadın yok dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadın erkeğin parasına bakmazsa çocuk doğurmak istediğinde çocuğuna yazık olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bana samimi gelmez bu durum sende kendine göre haklısın ama bende derim ki param için gelecekse gelmesin yarın param bitince demek ki çekip gidecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadınlar biliyosun hamileyken ve çocuk doğduktan sonra bir süre çalışamıyor ve hep babanın çalışıp eve yemek vs getirmesi gerekiyor. çocuğunu düşünen anne erkeğin çalışıp çalışmamasına bakar. annelik içgüdüsü değil mi bu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek tabi ki çalışmalı evde yatacak hali yok ama kızlar para istemiyor çok para istiyorlar ev araba o bu bende diyorum ki seni niye seçsin öyle biri sen kimsin senin neyin var ne vadediyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yine anlamıyorsun kardeşim evin yoksa kiradasın demektir tüm maaşın kiraya gider. araban yoksa çocuğunu bi yere götürürken hep otobüslerde rezil olacaksın demektir hamile halinle, yeni doğum yapmış halinle. çocuğuyla rezil olmamak için ev araba istiyor kadın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi doğrudur peki niye demiyor kadın bunları birlikte alalım çalışıp hazıra adamın emeğine konmiyim bana vizyonlu gelmiyor böyle kadınlar bilmiyor maddi durumum çok çok iyi bile olsa söylemezdim kadınlara belli etmezdim tepkisini ölçmek için baktım sorun yok sonra anlatırdım. Tabi senin fikrin yine saygı duyarım umarım çok zengin çocuğunu seni rahat ettirecek biri çıkar karşına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben ne kadar iş güç sahibi olsam da hamileyken ya da doğurduktan sonra çalışamıcam ve adama muhtaç kalıcam. ben yine kendim lüks istiyorsan adamdan beklemem doğru diyosun kendin çalış al ama bebeğe kıyamaz kadın en iyi şartlarda bakmak ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annen bakar çocuğa kayınvaliden bakar memur veya okumuş işi olan bir kadın niye bıraksın işini devam eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bebeklerin sadece aylık bez masrafı 2 bin lira minimum. ya da bi şey olduğunda gece hastaneye götürmek gerekse pis pis otobüslere bindirdiğini düşünsene çocuğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğrudur evli misin sen?

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizce icardi abim haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce abim haklı mı? 4 cevap verildi
Sizce abim haklı mı? 1 cevap verildi
Kardeşim haklı mı sizce? 6 cevap verildi
Simsimi sizce haklı mı? 20 cevap verildi
Sizce inceller haklı mı? 4 cevap verildi
Sizce Abim haklı mı bu konuda? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨