Sizce abim haklı mı?

Merhaba Benim 21 yaşında bir abim var üniversite ye gidiyor şu an üniversite 1. sınıf okuyor şimdi benim abim sürekli bana hep kendini değiştir kendini düzelt senin yaşındakiler ticarete atılıyor sonra siyasetle ilgileniyorlar hep ama sende hiç bir şey yapmıyorsun hep evdesin sürekli hiç dışarı çıkmıyorsun hiç arkadaşın bile yok diyor bana birde benim abimin üniversiteden bir arkadaşı var ve abim sürekli beni o arkadaşıyla kıyaslıyor mesela abim bana sürekli bak o çocuk da aynı senin gibi tembelidr biz okula otobüsle gidiyoruz 50 km yolu 1 saat ayakta gidiyoruz paramız olmadığı için ama onuda her gün babası kendi özel arabasıyla okula bırakıyor onu diyor hep birde abim sürekli bana kendini geliştir kendini düzel diyor sonra abim sürekli bana sen hep çocuk gibi davranıyorsun diyor şimdi ben çok asosyalim öz güvenim sıfır hiç yok hiç arkadaşım bile yok hatta hiç çevrem bile yok sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hatta okulu bile şu an evde açıkta okuyorum liseyi yani şu an liseye gidiyorum şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde saf biriyim kimseye zararım yok asla kimsenin kötülüğünü de istemem öyle biriyim yani. Sizce Ne yapmalıyım? Sizce Abim haklı mı?
Sizce abim haklı mı?