Merhaba moralim çok bozuk…
Siz moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz düzeltmek için?
Siz moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz düzeltmek için?
Selamlar,
Her insan gibi benimde moralim bozuk olduğu zaman yaptığım belli başlı şeyler var. Bunların başında öncelikle yalnız kalmak geliyor. Böyle durumlarda asla insanlar ile muhatap olmak istemiyorum. Sadece kendi kendime takılmak yetiyor.
Müzik dinlemek, film izlemek ve kitap okumak bana iyi geliyor. Bunun dışında yine müzik eşliğinde uzun yürüyüşler yapmayı seviyorum. Moralim bozuk olduğu zaman enerjimde olmuyor. Buda beni biraz daha tembel bir insan haline getiriyor maalesef.
Şarkı dinliyorum genel olarak, çünkü şarkı dinlemek bana iyi geliyor, bunların dışında genelde film izlemeyi seviyorum, çünkü izlediğim filmlerde beni mutlu ediyor veya diziler. bunların dışında sosyal medyada zaman geçiriyorum. üzüldüğüm zaman ya da moralim kötü olduğu zaman kahve içmeyi de seviyorum. kahve içmek de beni mutlu ediyor.
Merhaba, moralimi bozan konu her neyse önce onu çözmeye çalışırım yani çözebildiğim kadarını çözerim, çözemediğimi de oluruna yani akışına bırakırım. Kendime hep B, C ve D planları yaparım bu hayatta ve sonrasında da pozitif, beni mutlu eden şeylere odaklanırım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Mesela buraya kafa verdim hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum. Zihnen konudan uzaklaşmaya çalışıyorum diyelim. Bir güçle düzeltemem öyle ise zamanı kendimi yiyerek geçirmenin lüzumu yok.
Cevap
7Cevap
Kendi kabuğuma çekilirim, kafamı meşgul edicek uğraşı bulurum...
Sigara yakıp müzik dinliyor
Yürüyüş
Üstesinden geldiğim şeylere bi bakıyorum yetiyor
Müzik dinliyorum.
Bol bol müzik dinliyorum
Mastırbasyon rahatlamak için
Uyurum ya da içerim.
Tamam işte ölü gibi olman hissiz daha ne.
Kuranı kerim okuyorum
Para sayıyorum :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?