Okumak zorunda değilsiniz sadece içime dökmek istedim?

Bıktım bu insanlardan artık. Kimse kimsenin umrunda değil mutsuz olunca kimse yüzüme bakmıyor Mutluysam benden iyisi yok sessiz olunca kibar olunca ezmeye çalışıyorlar ben kimseyi üzmemeye çalışıyorum her söylediğim lafa dikkat ediyorum saygılı ve kibar olmaya çalışıyorum ezik gibi davranıyorlar naif ve kırılgan bir kızım yeter artık beni rahat bırakın insanlardan uzak durmak beni daha çok mutlu ediyo her lafa takılıp uzulmektense yalnız kalmayı tercih ediyorum her şeyden çabuk etkilenmekten bıktım sessiz içine kapanık donuk diye etiketlenmeyi ben ister miydim sanıyorsunuz neler yaşadıklarımı bilmiyorsunuz sizin babanız gözünüz önünde annenizi dövdü mü hiç üniversite sınavına 1 gün kala babanız annenizi dövdü mu hiç anne baba ilgisinden eksik kaldınız mı hiç bu kadar hassas olmayı ben ister miydim sanıyorsunuz çok çabuk etkilendigim için dünyadan hayattan hemen çabuk kopabiliyorum ben istemez mıydım neşeli hareketli hayat dolu diye etiketlenmeyi ama olmuyo yapamıyorum beni rahat bırakın. Lisede ortaokulda ilkokulda hep ezildim dışlandım konusmuyo sessiz diye kimseye bir zararım olmazdı kendi halimde sadece ders calisirdim. Beni bu saatten sonra asla ezemeyeceksiniz artık oyunu kurallarina göre oynicam öyle birnseviyeye getiricem ki kendimi gıptayla. bakacaksınız. Pes etmicem :(

Okumak zorunda değilsiniz sadece içime dökmek istedim?