özel harekat birimleri operasyondayken,30 dakikalık uyku molasında 2 dakikada uyumaları gerekiyor ve bunun için olay şu, yüz kaslarından başlayarak tüm kaslarınızı gevşetiyorsunuz ama bütün kaslar. ve ben bu taktikle 2 dk içeriisnde kesinlikle uyuyorum, en önemlisi de 00.00 mutlaka yataktayım
Kişilik & Karakter konusunda 45,5b cevap paylaştı.
Maalesef yattığım gibi uykuya dalamıyorum. uyumam genel olarak 1 saat sürebiliyor bazen daha fazla. ve bir kez uykum kaçarsa da bir daha saatlerce gelmiyor. o yüzden uykumu düzenlemek çok zor oluyor benim için. bu yüzden dikkat ediyorum uykumu düzenli olmasına.
Kafamın içi ne kadar dolu olursa olsun acımıyorum. Kafamı yastığa koyar koymaz uyurum. Sadece bu konuda netim zaten. Başka bir konuda perişan haldeyim.
Bazen evet, bazen hayır. Dertliysem ya da kafamda zibilyon tane düşünce varsa -ki hemen her zaman böyle oluyor- kolay kolay uyuyamam. Önce o düşüncelerimi toparlamam ve bir sonuca varmam gerekiyor ¢
Son 2 haftadır sabahın köründe derse girdiğim için erkenden bayılıyorum. Bu akşam arkadaşımla dışarı çıktım enerji geldi. Şimdi sabaha kadar uyku tutmaz djsjs Normalde de zor uykuya dalan bir insanım. Çok yorgun olmam gerek direkt uykuya dalmak için.
Uyumak istediğim an uyurum, hiç uykum olmasa da dahi uyumalıyım deyip yatmam yeterli, bu konuda gerçekten hiç bir zaman sorun yaşamadım, Sanıyorum bunun sebebi işimin sürekli beyin yoran bir iş olması ile ve sürekli kitap okuyup, sözsüz müzikler dinlemekten olabilir, kafama bir şeyleri bilhassa uykumu kaçırmaya değmeyecek gereksiz önemsiz şeyleri takmaya fırsat vermiyorum kendime.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Çok güzel uyurum.. Dert yok tasa yok düşünecek kimsem de yok kedimden başka, love falan zaten Allah kurtarmış
Kafamı koydummu bı 5 dkya uyuyom
Kafamı yastığa koyduğumda hayata gözlerimi yumarım yani bilinçli olarak uyumam bayılıyorum resmen tık diye gidiyorum.
Eskiden imsonmia hastasıydım, kafam motor gibi çalışırdı, bunun yüzünden uykuya dalamazdım. Şimdi aştım şükür çok güzel deliksiz uykular çekiyorum
Nasıl aştın imsomnia'yı?
Spraktin diye bir şurup vardı. İştah açıcı etkisi vardı aynı zamanda uyku da getiriyordu. Onu kullandım bir ay falan ondan sonra uyku problemi gitti
Anladım sağol
Pek mümkün değil. Eskiden ben de saatlerce uyuyamazdım. Düşünceleri biraz saydam hale getirince daha rahat uyuyorum
Kafam yastığa değdikten itibaren 1 dakikada uyurum
İmkanı yok aynı senin dediğin gibi şimdi yatsam 4 5 i bulur uyumam.
Anında uyurum saniyesinde
Yok ben yıllardır uyumuyorum shs Keyifli geceler.
Evet uyurum 5-10 dakika içinde..
Hayır hemen uyuyamam
özel harekat birimleri operasyondayken,30 dakikalık uyku molasında 2 dakikada uyumaları gerekiyor ve bunun için olay şu, yüz kaslarından başlayarak tüm kaslarınızı gevşetiyorsunuz ama bütün kaslar. ve ben bu taktikle 2 dk içeriisnde kesinlikle uyuyorum, en önemlisi de 00.00 mutlaka yataktayım
Maalesef yattığım gibi uykuya dalamıyorum. uyumam genel olarak 1 saat sürebiliyor bazen daha fazla. ve bir kez uykum kaçarsa da bir daha saatlerce gelmiyor. o yüzden uykumu düzenlemek çok zor oluyor benim için. bu yüzden dikkat ediyorum uykumu düzenli olmasına.
Kafamın içi ne kadar dolu olursa olsun acımıyorum. Kafamı yastığa koyar koymaz uyurum. Sadece bu konuda netim zaten. Başka bir konuda perişan haldeyim.
şöyle olsam yeter be
Şans şans
beş dakikamı alır maksimum, löp diye rüyaya dalış yapanzi
peh
kıskanma karşim
Uyurum çok da iyi uyurum 😄 önceden kafama bir şeyler takardım şimdilerde hiç bir şey düşünmüyorum şükür kafam rahat
bir şeyleri zırt pırt düşünmeyince hayat daha güzel
Çok ama çok hızlı dalarım. Sabah kalktığımda telefonu yerlerde bulduğum da oldu telefonun yüzüme düştüğü de 😄
bize de bulaştırsana
Seve seve 😊 isterseniz sakinleştirici bitki çayları deneyebilirsiniz yardımcı olur belki
onlar bizi daha da sinirlendirir :D
Bazen evet, bazen hayır. Dertliysem ya da kafamda zibilyon tane düşünce varsa -ki hemen her zaman böyle oluyor- kolay kolay uyuyamam. Önce o düşüncelerimi toparlamam ve bir sonuca varmam gerekiyor ¢
Son 2 haftadır sabahın köründe derse girdiğim için erkenden bayılıyorum. Bu akşam arkadaşımla dışarı çıktım enerji geldi. Şimdi sabaha kadar uyku tutmaz djsjs Normalde de zor uykuya dalan bir insanım. Çok yorgun olmam gerek direkt uykuya dalmak için.
Uyumak istediğim an uyurum, hiç uykum olmasa da dahi uyumalıyım deyip yatmam yeterli, bu konuda gerçekten hiç bir zaman sorun yaşamadım, Sanıyorum bunun sebebi işimin sürekli beyin yoran bir iş olması ile ve sürekli kitap okuyup, sözsüz müzikler dinlemekten olabilir, kafama bir şeyleri bilhassa uykumu kaçırmaya değmeyecek gereksiz önemsiz şeyleri takmaya fırsat vermiyorum kendime.
maalesef hayır. Telefonu bırakırsan uyursun diyen çok oldu, öyle de denedim ama sonuç aynı. En az 1 saat sonra uyuyabiliyorum. Bazen sabahlıyorum da.