Kişilik & Karakter Sürekli olarak ortamlarda geğiren kadın sizce itici mi? kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen böyle insanlara denk geliyorum ve Yakıştıramıyorum bi kadına Sizce itici bir şey mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sürekli olarak ortamlarda geğiren kadın sizce itici mi? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir rahatsızlık sonucu yapılıyorsa hoş karşılamak gerek. Diğer türlüsü kadın olsun, erkek olsun elbette iticidir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet iticidir. 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet itici. Genelde bunu erkekler yapıyor, birbirleriyle yarıştıklarını gördüm ıyy öğykk 🤢 0 0 Yorumla
DonsuzFilozof_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Ağzını eliyle kapattıktan sonra sorun yok bence 😅 ses illa çıkacaktır 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Toplum içerisinde sürekli geğiren insan kadın veya erkek farketmeksizin iticidir zaten. 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Toplum içinde hal ve hareketlere dikkat etmek lazım herkes için geçerli. 0 0 Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl gtunden sikip tahliye yollarını açmak lazım 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. itici ne ya iğrenç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir rahatsızlık sonucu yapılıyorsa hoş karşılamak gerek. Diğer türlüsü kadın olsun, erkek olsun elbette iticidir.
Evet iticidir.
Evet itici. Genelde bunu erkekler yapıyor, birbirleriyle yarıştıklarını gördüm ıyy öğykk 🤢
Ağzını eliyle kapattıktan sonra sorun yok bence 😅 ses illa çıkacaktır
Toplum içerisinde sürekli geğiren insan kadın veya erkek farketmeksizin iticidir zaten.
Toplum içinde hal ve hareketlere dikkat etmek lazım herkes için geçerli.
herhalde ya arkadaslarinin yaninda yaparsin o kadar
Masadan kalkarım ne bu rezillik
gtunden sikip tahliye yollarını açmak lazım
İtici tabi a.. hayvan gibi
itici ne ya iğrenç
İtici iğrenç