Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Benim için iticidir. yani ben siyasetin S sini bile duymak istemiyorum. o kadar dert var muhtemelen değiştiremeyeceği bir şeyi saatlerce konuşmaları bana itici geliyor.
Şu devirde ülkemizin veya dünya genelinin gerçeklerinden uzak, kadını tek standarta koyup sınırlı bakış açısı ile kadına bakıyorsa içler açısı ve üzücü bir durum.
Elbette bir kadının tek konuyla sınırlı kalıp takıntı yapmanın ne kadar çekilmez bir durum olduğunu biliyoruz. Kadın veya erkek fark etmez sabahtan akşama kadar aynı konuyu döndürmeside yanlış olur. İki yönden konuya bakınca böyle yorumladım.
Erkeklerin hoşuna bile gidiyor ama neye takıldığına da bağlı. Yani onlar gibi düşünürsek sıkıntı yok ama gerçek meselelerden bahseden insanlar erkek ya da kadın hoş karşılanmayabiliyor maalesef. İnsanlar bazı şeyleri duymak istemiyor :)
Türkiye’de yaşıyorsan memleket meselesiyle ilgilenmemek biraz zor çünkü başka kpnu bulunamıyor ülkeede hep dönüp dolaşıp aynı yere gidiyor. Kaçmaya çalışabilirsin tabi kaçabiliyotsan. Demem o ki kadının bu konularla ilgileniyor olması onu itici yapmaz, maruz kalıyorsa kadın napsın?