Mesela arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle bu şekilde konuşuyorsa, siz ne düşünürsünüz.

Mesela arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle bu şekilde konuşuyorsa, siz ne düşünürsünüz.

Dominant ve baskın bir kadın tarzına yakıştırdığım hitabetlerden birisi yavru, yavrum gibi kelimeler, son derece çekici buluyorum en az bebeğim kadar güzel sözler fakat ben her arkadaşa söylenmesini tasvip etmiyorum sadece çok yakın kadın arkadaşa ve sevgiliye, eşe, evlâda söylenmeli benim düşüncem bu yönde. Herkese yavrum demem, diyeni de ciddiye almam. Herkese diyen iticinin ve yapayın dibidir.
Ay ben çok çekici yavrum derim mesela ahahah,
Sevgilime o kelimeyi kullanmam, Ama samimi olduğum kardeşlerime arada sanane yavrum, o öyle değil böyle olur yavrum gibi arada kullanırım. Oda yaş tan kaynaklı zaar🤪 ama bana yavru ceylan diyebilir istediğim kişi, 😒😍🥰
Erkeksi kadındır o, eline tesbih verin :D itici geliyor bana yavrum kelimesi, bir erkeğin de kullanmasını sevmem aslında güzelim dururken djdj
Çok haklısın bir tek tesbih eksik kalmış, birde güzelim kelimesi daha iyi katılıyorum :D ✌️
Dimi ama :D
:D 🙏🌸
Teşekkür ederim Barış ✌️🥳
Rica ederim can ✌️🌸
Severim ama ben pek kullanmam😀😀
Cevap
27Cevap
Yavrum kelimesi sadece evlâda yakışan bir hitap şekli bana göre, diğer türlü bir kadının ya da erkeğin demesi evet itici...
Yakışmıyor cidden kadınlara böyle kelimeler 😃
Bazıları erkeksi yazmış yorumlar da. Yavrum derken tonlama önemlidir. Erkek gibi erkeksi bir şekilde yavrum demezsin. Tatlı tatlı dersin. Şebeklikler yaparak dersin. Nazik bir tonda dersin. Çocuksu bir tonda dersin. Erkek gibi kaba şeklinde yavrum derseniz tabiî ki itici olur. Ben yavrum derim. Bakınız eski Türk filmlerinde kadınlar ne kadar güzel bir tonlama ile yavrum diyor.
Mümkünse bir kadın erkeğe yavrum demesin ya.. Hiç yakışmıyor çok itici.. Erkekler kadınlara söyleyebilir ama gayet makul.. 😅
Evet hemde çok itici, yavrum diyen erkekte itici bana göre. Önceden severdim aslında ama çok duyduğum için itici geliyor artık.
Bana göre oldukça iticidir, öyle bir sevgili olmasa da olur
Öyle mi.. 😅
Kadının erkeğe söylemesi zaten itici.. Söylememeli.. 😄
Şştt.. 🥰
Hayır bana hiç itici gelmiyor niyede gelsin sevdiğim insanlar dedigi süreçde bi problem olmaz ha tanımadığım bi insan derse itici gelir, nerden senin yavrun oluyorum be derim ssdfsfsd
Bu sadece kadın için değil erkek için de hoş bir cümle değildir yani bir çocuğuna kendinden küçük birisine yavrum demek şefkatli bir şekilde güzel, ama yetişkin bir kadın ya da adama yavrum diyerek hitap etmek yanlış anlamalara neden olur.
Aşkım yavrum gibi kelimeleri kullanana kadar iticidir hele hele Herkesin içinde kullanması daha da iticidir sevmem cıvık halleri Kadın dediğin Asil olacak.
daha çok hapisteki hanım ağlarım deyimi bu hiç unutmam babam bir sevgili yapmıştı yani 29 tane suç kaydı olan bir kadın babama yapışmıştı tabii o zamanlar ben 29 tane suç kaydı olduğunu bilmiyordum bana yavrum diye seslenedi ya da ne haber anam rüküşlük göstergesi neyse ki o kadından kurtuldumi
Bir tek @LEYYA_GS bana o şekilde hitap ettiğinde rahatsız olmuyorum 😄❤️ Başkası etse rahatsız olurum.
@LEYYA_GS O da kabulüm 😄❤️
😅😅😅😆niye itici olsun da gerçekten biraz şey eğer sevdiği adama bunu söylüyorsa evet iticidir bence 😅😅😅😆😂
Eğer yavrum diyorsa genellikle söyleyeceği kelimeler emir kipi içerecektir rica ile O nedenle benim Pek hoşuma gitmiyor
Hoş gelmiyor kulağa ama o kelime takılmıştır bu aralar ağzına o ayrı.
Bendede farklı kelimeler oluyor dönem dönem söylediğim
Yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli? Sana neler demeli ay seni çıtır çıtır yemeli diyorum ben ahajajsjsjsjsjsjsjd
Yavrum demenin de bi şekli var ama. Bende bazen yavrum diyorum özellikle benden küçüklere. Ama böyle çocuğunu uyaran anne edasında.
Evet ben itici buluyorum.
“ yavrum " kelimesi bir kadini maskülen gösterir ve ben kadınlara maskülenlik yakıştıramıyorum.
Sevgilime yavrum demem çünkü kaba durur ama sevgilim bana yavrum desin. Yavru , yavrum hitabı çok hoşuma gidiyor
sert şekilde ya da yawrrum gibiyse koşarak kaçarım
Hayır neden itici olsun ki
Bence aşkım diyen kadın iticidir.
Samimi ve doğal insanları çok seviyorum..
iki tarafın söylemesi de itici erkeklerin kızlara kızım demesi çok çekici bence🤩
Sevdigim insansa söylerim hiçte itici degil bana göre sevdiğim herkese söylerim
evet
sadece kadın değil erkekte öyle
her şekil itici bence
Kocam şu an karşımda iticisin diyor bana ona yavrum dediğim için hahaha 😂
Evet bana itici geliyor gibi. "Hayatım, canım " diyebilir.
Kız kankam diyorsa itici değil ama diğerleri diyorsa itici o nedir ya.
Böyle kelimeler bana çok itici geliyor erkekte de kızda da.
Bence yavrum diyen kadınlar da erkekler de itici
Maço kız lafı gibi
Biz yavrum demeyiz en fazla oğlum bana bak ayağını denk al deriz
kadın için itici diyemem ama tuhaf geliyor.. ama erkek derse iticidir bana göre sjdjdjdj
Beni ilgilendirmez başka kadınların ne dediği,
Ülkenin zeka seviyesi yorumlarda... Erkek sesiyle düşünüyor hepsi kafalarına...
Hangi kadının hangi tonda söylediği önemlidir. Değişken bi konu
Evet iticidir. Çok nadir kişilere denebilir. Yavrumu deme şekli de çok önemlidir.
Kardeşlerim dışında kimseye yavrum demiyorum... Bence itici değil
Yengem hep söyler berbat
Sevmiyorum ya 😒
Bana kimse yavrum demesin
Ben demem ama erkeklere yakışıyor yanii
Bana kimse yavrum demedi sevgilim dedi
Tehlıkleı ucu bucagı olmayan bır tabır
Başlarda diyorsa itici
çok iticiyimdir sjsj
Tuhaf bence ya demesin 😃
His bulmuyorum hem erkekte hem kadında.
Sevmiyorum evet iticidir