+1 yılAnneler babalar çocukları için "evlenince düzelir şu çocuğu hayırlısıyla baş göz etsek"deyip kadının başını fena halde yakar.
Kadında" ben bu serseriye adam ederim " deyip kendini kandırır. Ne olursa olsun huylu huyundan vazgeçmez bazen pişman olabilir iki üç gün düzelir gibi olurlar belki. Kadın"ha tamam adam ettim ben bunu" der. Ama sonu yine hüsran adam olmaz.
Bazıları da şöyle diyor "onun karakteri bu ben öyle seviyorum razıyım" hay hay razı isen ömür boyu çek ama hesaba katmadığı bir şey var bu kişinin.o da ne mi? çocuklar da bu kişiyi çekmek zorunda kalacak sağlıklı bir birey olamayacaklar. Bir çocuk ilk başta babasını örnek alır bence. Onun idolü olur kötü taraflarını hep iyi olarak algılar. " Babam küfür etti ama o kişiler hak etmişti".
"Babam annemi aldattı ama adam ne yapsın annem onun üstüne çok gidiyordu o da huzuru mutluluğu başka kollarda aradı." Bu iki örnekte olduğu gibi çocuklar hep babasının tarafındalar onlar için bu durum normal bu kötülüğü onlara yapmaya kimsenin hakkı yok.
Bu tür düşüncelere giren insanlar için söylüyorum seviyorum ben ona razıyım kabulüm gibi cümleler kuranlar kendinizi bır çıkmaza sürüklediğiniz yetmiyormuş gibi bide masum çocukları da peşinizden sürüklüyorsunuz olan çocuklara oluyor.
Kimse evlenince düzelmiyor 7 sinde neyse yetmişsinde o
O yüzden eşinizi iyi seçin...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sizi kadınların inkar ettiği ama gerçek olan bir şeyi söyleyeyim kadınlar nerede serseri piskopat şerefsiz karaktersiz erkek varsa gider onları severler onların dibinden ayrılmazlar öyle erkekler de yapılır gereği karaktersizlik şerefsizlik yaparlar aldatır döver ihanet eder hatta öldürür sonradan da kadına şiddet diye feryat figan ederler Kendi düşen ağlamaz böyle erkekleri bile bile tercih eden kadınlar yaşadıkları her şey onlara müstehak oluyor çünkü sonunu bile bile tercih ediyorlar ama saygılı kibar düzgün dürüst erkeği tercih etmiyorlar haksız mıyım
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yaramaz, onca zaman adam olmamış birini bir başkası adam edemez. Fıtratı bozuktur o kişinin.
80 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Yaramıyor. Gereksiz egolarına yenik düşüyorlar. Hatta bana göre şiddete, tacize veya cinayete de göre göre gidiyorlar.
60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yaramıyor tam tersi o serseri kadını aldatıyor kadında köpek gibi peşinde koşuyor o serserinin. yani işe yaramıyor. çünkü kadınlar akılları ile düşünmüyor. nerede kötü erkek varsa bir iki güzel sözüne hemen tav oluyor sonra da ben bunu adam ederim diyor ama karakteri olmayan adam da olamaz. bu yüzden de sonunda ya terk ediliyor ayda yalnız kalıyorlar ya da aldatılıyorlar.
10 Yorumla Kadınların herhangi bir serseriyi adam ettiği görülmemiştir.
131 Yorumla- +1 yıl
Maalesef doğru ailesinin adam edemediğini kimse adam edemez😊
Kimse kimseyi adam edemez, kadınların ki boşuna uğraş. Serseriyi heyecan verici bulup, adam ederim ben bunu palavrasını kendilerine inandırıyorlar.
Sonra ne mi oluyor, ya aldatılıtorlar, ya şiddete maruz kalıyorlar ya da en kötüsü bir binanın bilmem kaçıncı katından düşüveriyorlar...
Kadınlar güce bakar, güç derken kas gücünden bahsetmiyorum, hayatta kalabilen, işinde başarılı olan, etrafında sözü geçen yani gelecek vaadeden erkekleri çekici bulurlar.
Bu bahsedilen tip kadınlar da serserileri güçlü olarak algılıyor ve onları çekici buluyorlar ama sonları hiç iyi olmuyor.
Eğer bu tip erkekleri beğeniyorsanız acilen psikoloğa gidin, başınıza bir iş açmadan...
10 YorumlaKadinlarin hayatta en iyi basardiklari sey kendilerini aldatmalari. Bu tarz adamlar kadinlarin agzina sicar, sonra sanki adam zaten en basta farkli bir insanmis gibi yine kendilerini kandirirlar, bu defa da bak benim gibi kiza ne yapti derler, yine adam suclu olur. Bir suru agzina s…. r kadinin, sonra ben ne kadar gucluyum bakin dimdik ayaktayim derler, yine alkis alirlar. E iyi de sen en basta guclu olup, zaaflarina karsi gelebilseydin, zaten bu duruma dusmezdin demez etrafindaki kadinlqrdan bir tanesi bile. Hayattaki en basarili dolandirma hikayesi, bir kadinin kendi kendisini ayni boyle dolandirip, kandirmasidir:))
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kötü çocuklarla yapmak isteyip yapamadıkları kötülükleri yapmak için birlikte oluyorlar. İyi adamın iyi halini ise kendilerine dayatma ve baskı olarak görüp ondan tiksiniyorlar. Örneğin çoğu kadın aracıyla hız yapan trafik magandalarına bayılırken aracını adam gibi kullananlara mıymıntı sümsük sünepe diyor. Bisiklet sürerken bisikletimi gösterip yanındaki fanfinifonunun aracını üzerime sürmesini isteyen çok kadın gördüm. Yani kadınların kendileri düzgün değil ki erkeği düzeltmek istesinler bilakis dünyanın her yerindeki cezaevlerinde en ünlü seri katillere suç örgütü liderlerine her gün binlerce ilan-ı aşk mektupları, evlilik teklifleri yağıyor. Çünkü kadınların özündeki hipergami kötü olan her şeyi ödüllendirip iyi olan her şeyi cezalandırıyor.
10 Yorumla
+1 yılşu an 21 yaşındayım. 15 yaşımdayken 18 yaşında birisi ile sevgili oldum. Bir grubu vardı. Aldatıyordu çok belliydi. Ergenlik işte. Kafayı taktım. Sürekli alkol , sigara , arabalarla gezen çocuk askerde iken benden başka kimsenin hayrını görmeyince değişti. Yaza nişanlanıyoruz 🙏
24 Yorumla- +1 yıl
Allah tamamına erdirsin ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim, umarım herkesin gönlüne göre olur
- +1 yıl
Amin inşallah 🙏
- +1 yıl
Vay anasını
+1 yılSoruyu nasıl okuduysam öyle cevaplama gibi bir alışkanlığım var. Bu soruyu da "bu serseriyi ben idam ederim" diye okudum cfhcgfh o yüzden öyle cevap vereceğim. Bence idam ederim derlerse işe yarar. Çünkü çoğu erkek kadınların konuşmalarına dayanamıyor. Kadın iki dakika ağzını açıp konuşsa erkekler ölü taklidi yapar bile ¢
12 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş sjsj :D
- +1 yıl
gfhdghdg
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözüm meclisten dışarı , serseri tipli tarzı olanlar kadınlari cool ve umursamaz tavırlarıyla bir anda etkiye alıp anlık mutlu edebiliyorlar , ağızları iyi laf yapıp capkinliyn verdiği deneyimle iyide sevistikleri için hayati çok monoton olan kadın bir anda farklı dünyalara gidiyor kalp adrenalin pompalıyor birde yasak aşk falan yaşıyorsa zevkin doruklarinda ama unuttukları bir şey var o serseriler size müsaade ettiği kadar onun hayatında kalabilirler. Yarın öbür gün sizden sıkılıp bir baskasina yelken açacaklar bu süreç böyle gider. O filmlerde yaşanılanlar hikaye gerçek hayat oyle değil. Sözün özü anı yaşamak mı? Yoksa biriyle sağlam temeller üzerine gelecek kurmak mi? Kadınlar buna karar vermeli ona göre flortunu seçmeli. saygılar sevgiler
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaramaz, çünkü insanları değiştiremezsiniz. "Ben bu serseriyi adam ederim" diye başlanan ilişkilerin sonu hüsrandır. O serseri hayatınızı mahveder, arkasında enkaz bırakır, sonra ruhsal yaralarınızı tedavi etmesi için iyi bir adamın hayatını zehir edersiniz.
40 Yorumla
+1 yılSerseri ile büyümüş
Bir kimse adam olmaz
ayrıca annesinin ve babasının
adam edemediğini
Başka bir kadın edemez54 Yorumla- +1 yıl
Annesinin babasının adam olduğunu nerden çıkardın belki onlar da serseriler
- +1 yıl
Soyadları serseri olsun tam olsun serseri kadro 😄
- +1 yıl
Ben atomu parçalarım ama bir çocuğa babalık yapmaya gelince kendimi yeterli bulmam çok korkarım böyle bi canavar yetiştirmekten ama insanlar köpek gibi çiftleşiyor nedense
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılKimse değişmez çok zor.. tamir etmeye gerek yok kimseyi.. kemikleşmiş bir karakter var çünkü.. hangi huyunu alıp nereye monteleyip hangi parçayı söküp atabileceksin ki.. makine mi bu. herkesin bir ruhu var. robot olsa karşındaki... koy içine duymayı istediğin sözleri.. yapmasını beklediğin davranışları hemen yüklersin.. paket program insan evladinda işe yaramiyo..
30 Yorumla
+1 yılsevgili üzerinden Annelik provası yapmak, eğer adam edersem bana daha çok bağlı olur düşüncesi, sonuç soğuk sandığın sıcak çorbayı içmek gibi onu ne zaman hisseder. Sizce evlendiğinde olabilirmi?
22 Yorumla- +1 yıl
Olabilir :D
- +1 yıl
düşüncelerinizi çok güzel metne dökmüşsünüz
+1 yılbazen evet..
bazen de hayır kendisi adam olamamış birisini sen nasıl adam edebileceksin ki
30 YorumlaBazı kadınlar bu konuda çok becerikli. Ben mesela her çiçekten bal almaya çalışırım. Genelde çok rahat olur ama kısa sürer. Almak o kadar kolaydırki basit bir şekilde hallederim. Ama hayatım boyunca tahminen 3 ya da 4 kadın öyle zorladıki beni hayat felsefemi değiştirmek zorunda kaldım. Bir adamın hayatını ne anası ne babası değiştirebilir hatta kendisi bile istese başaramaz. Ama kadınlar öyle güçlüdürki yeterki ne istediğini bilsin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam olanın değerini bilmiyorlar
Adam olmayanı adam etmek için boşa zaman ve emek harcıyorlar
Sonucunda milyonda bir adam edip en azından çile çekmezken kalanları üzülüp çektiği çileyle ve tüm erkekler şerefsz demeleriyle kalıyorlar
Sonuç olarak iyi insanlar haketmeyecek insanlarla ömrünü çürütüyor10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben bunu Nasrettin hocaya benzetiyorum… ya tutarsa.. kimseyi değiştiririm diye hayatıma almadım… biri de beni değişirsem diye hayatına almasın… insan öyle olunca beğendiği kişilere istediği ruhu yerleştirmek istiyor gibi oluyor.. sevecekse nedensiz olduğu gibi sevsin.. değiştirmek karışmak gereken insanlara gönül işlerinde hiç gerek yok hayatı zorlaştırmaktan üzmekten başka bi şey getirmez…
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyoruz herkesi kendimiz gibi yapmayı.
Kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmeye çalışmıyor.
Ben görmedim.
İlişkiye başlıyorsun ya da başlama aşaması.
Bir koşul koyma , sınırlama kabul etmeme.
Bu sadece kadında yok erkekte de var.
Hakimiyet kurca çabası.
Birbirimizden görüp ona göre davranma, birbirimizi dinleyip gaza gelme.
Bir insanin niye kendine ait bir hayat görüşü fikri olmaz.
Neden ısrarla birbirini taklit etmeye bu kadar ısrarcı olur.
İnanılır gibi değil.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaradığını zannedebilir. Bazı insanlar bir yanını bulmak ister. İşte onun erkeği romantik ve duygusal olur. Fazla empati yapar. Şu sıralar kızların sevdiği tipler değillerdir. Kızlar bunu çok rahat keşfedebilir. Kötü çocukluklarını onlar çoktan atlatmıştır, artık aile olmak istiyordur.
10 Yorumla Bazı kadınlarda işliyor. Dominant, karizma ve şeytan tüyü varsa bir kadında ve niyeti de iyiyse öyle bir adam ediyor ki. Ama genelde işlemez. Yine eskilerin bir lafı vardır. "huylu huyundan vazgeçmez diye" Hele bu zamanın insanları ile çok çok zor. Yani adam edeceğinize adam gibi adamlarla hayatınız daha iyi geçsin 👍
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslan yaramıyor yaramayacakta çünkü bir insan yedi yaşında nasılsa 70 yaşında da aynıdır ağaç yaş iken eğilir sonradan değil yatacan çıkar huy çıkmaz atalarımızın söylediği hiçbir söz boşa çıkmıyor değişmıyorlar yani bunun için uğraşmaya çabalamaya gerek yok giden bizden gidiyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşım yerinde. Karşımdaki de yaşı yerinde olan kişiler olacaktır… Bir zahmet adamlık mertebesine erişmiş olsun. Kendimden alıp karşıdakine katacağım, kendimden ödünler vereceğim yaşı geçtim. Karakteri sağlam olmayıp adam olmayan insanlar için harcayacak tek 1 dakikam bile yok…
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vallahi bu konuda eğer kafaya takmışsa hırsı varsa artık onun için yapılması gerekenler arasında olmuş oluyor. Ama bu kadın için ekstra bir çaba sarf etmek enerjisini tüketmek. Yersiz bir düşünce bence. Değişmeyecek adam değişmez. Belki kadın değiştiğini düşünür ancak adam o ana göre hareket etmek isteyecek.
10 YorumlaNe istediğini bilen kadın belli bir yaşa kadar kendini yetiştirememiş bir erkekle uğraşmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey hiç yapmadım, o bana birçok kez yapıldı. Serseri olmasam da karakterim dolayısıyla çoğu zaman düzeltilecek kusurlu biriymiş gibi görülüp olduğum gibi kabul edilmedim ve beni değiştirmeye çalıştılar.
Bunu yaşayanlar böyle biriyle olmanın ne kadar sinir bozucu bir şey olduğunu bilir. Bu tipler insanı yalnızlığa itiyor. Şahsen bana öyle yaptı.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada birkaç tanesini yola getirdim. (Adam etmek tabiri hoşuma gitmiyor anladınız mevzuyu.)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinin adam edemediğini , hayatın yumuşatamadığı biri ile uğraşmam, o mantık başkasında yarama ihitmali olsa da bende sıfırdır. İşe yaramaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Yes be 😃
- +1 yıl
Öyle ama 😂
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kime göre, neye göre adam ama? Ben adam değilim diyeni görmedim. Özellikle burada herkes karakter abidesi mübarek 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Onu kim itiraf eder ki :D test et onayla işliyor
- +1 yıl
shsj 🤦♀️😅
Anası edemediyse ben hiç edemem diyorum ama gerçekten seversem ve onu adam etmek istersem o iş tamamdır yani bende😂💅😎
14 Yorumla- +1 yıl
Belki aşık olur ve booomm hsjs
- +1 yıl
Ama umutla başlanabilemez 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri, her zaman serseridir. Anca kendi değişmek isterse değilir. Hiç uğraşmam.
10 Yorumla
+1 yılYaramaz. Çoğu yanlış baştan belli oluyor zaten. Değişim kişide başlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılJoker ve Harley Queen i bilirsin! Onlar adam oldularmiydi? Pisikolok iken müthiş bir kötüye dönüşmüştü...
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel örnek sjsj
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kadınların kafasız olduklarını düşünüyorum.
Hakaret etmeyi veya bir kadını küçük düşürmeyi bende sevmiyorum ama bu şekilde düşünen kadınlar çok net beyinsizdir.
ZEKİ KADINLAR CANDIR.20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı. Bu tür adamların genelde ici bos bir egolari ve erkekliği kadından yol yordam dinlemeyecek bir üstünlük gördükleri aşikar. Ya kadinla yüz göz olurlar ya da adam edeceğim sanan kadının mental sağlığını bozarlar. Boş ve gereksiz bir uğraştır yani :)
10 Yorumla
+1 yılTabiyki hayır.. anca kırılan kendı olur..
ne gerek var bıkadar ısrara o oldugu gibi kabul edersın ya da yoluna bakarsın..
kimse kimseyi değiştirmeye çalişmasın..
cok yersız ve zahmetli bir yol.. işede yaramaz10 Yorumla
+1 yılBi kadın böyle diyorsa “adam ederim” ya maceraperest biridir ya da belasını arıyordur .
12 Yorumla- +1 yıl
Belki de gerçekten adam eder 😃
- +1 yıl
Hiç şüphesiz 😁
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın mayası neyse sonunda dönüp dolaşıp olacağı kişi yine mayasındaki kişiliğidir.
Akıllı insanlar, en başta kendisine uygun insanı seçer ve boşuna ömür tüketmezler. Ailesinin yaşkan eğemediğini ben mi yola sokucam yani...
10 Yorumla
+1 yılzaten ben adam ederek diye yola çıkarsa baştan kaybeder adam olmayan bir insan sıfatına koymak bile yanlış 😑
ama sen onu yola getirmek için kendini yakman lazım 😀
10 Yorumla
+1 yılİnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur bence kimseyi düzeltmeye çalışmayın olduğu gibi seviyorsanız sevin yoksa sadece kendinizi yiprattiginizla kalırsınız, denendi onaylandı :)
10 Yorumla
+1 yılBence yaramıyor benim eski sevgilim uyuşturucu kullanıyor du bayağı bir serseri çok adam etmeye çalıştım ama olmadı karakteri bozuk olan bir şey yaramıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGazetelerin üçüncü sayfaları ve haberlerin 40 saniyelik bölümü; " ben bunu adam ederim" diyen kadınların morarmış ve kanlı yüzleri ve sansürlü cinayetleri ile dolu.
10 Yorumla
+1 yılYarıyor. Ben çok flörtözdüm. Bir hatun geldi nefesimi kesti. Hoş şimdi o hayatımda yok ama erindiğimden midir yaşlı hissettiğimden midir nedir eski flörtözlüğümde yok.
10 Yorumla
+1 yılYaramıyor hatta daha da kötü oluyor 👍🏻 lütfen anasının babasının adam edemediğini adam ederim diye hayatıniza almayın sonucunda üzülürsünüz kızlar 🤗
10 YorumlaYaramıyor ne yazık ki bazısı adam oluyor da bazısı aynı hal ile devam ediyor
İyi kalpli insanları üzmek tam onlara göre olduğu için benim umurumda olmuyor10 Yorumla
+1 yılAdam olanı almak yerine ne gerek var bunlarla uğraşmaya bu hayata itle kopukla uğraşmak için gelmedik
20 YorumlaSerserilik içinde varsa olmaz o iş ama bir röportajda kızın biri ben serseri erkek seviyorum abi diye haykırıyordu
23 Yorumla- +1 yıl
Serefsiz olsunlar ben serefsiz seviyorum diyen de vardı sjsjjs
- +1 yıl
Youtubeda
+1 yılİnsanın hamurunda adam olmak varsa zaten bunu belli eder, uğraştırmaz direkt adam olarak gelir. Boşuna kendinizi üzmeyin bebiklerim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEli yüzü düzgün, işinde gücünde temiz namuslu erkekleri napacak ki kızlar ne varsa serserilerde var. Hem elin adamını niye adam ediyorlar onu da çözebilmiş değilim. Adam etmeye çalışıp edemeyince de tüm erkeklere düşman oluyorlar.
10 Yorumla
+1 yılyaramıyor sonra elleri böğürlerinde ritüel yapmaya başlıyor beyinsizler
ah bu ego...30 Yorumla
+1 yılPek yaradığı söylenemez, tabii benim gibi bücür otoriter değilse 😂 adamı 1 ayda mum eder kapımın kölesi yaparım 😄
10 Yorumla
+1 yılGenelde adam ettiğinizi sanır.. alirsiniz. bide bakmissiniz.. aslinda olmamis. Sonrada eliNizde patmar. Sıklıkla olan budur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden adam etmeye çalışırlar onu bile anlamam. Kimi zaman işe yarar kimi zaman yaramaz ama uğraşmaya değmez.
10 Yorumla İnsanların değişecegine inanmam ondan zamanını bosuna verme git adam olan ınsanı bul aıleninde onayı olur o zmn
10 YorumlaHayatımda gördüğüm en s. lakca düşünce. Böyle düşünen kadınların zeka seviyesi oldukça düşüktür. Ömür boyu değer görmemeye hazır olsunlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın eğitim alma zamanı geçmiş, kotası dolmuş ise, kimse çıkıp “ah ben adam ederim” iddasına girmesin.
10 Yorumla Yaramıştı. Bütün kötü alışkanlıklarını bıraktırdım da ne oldu 😂 boşa zaman kaybı, herkes nasıl olmak istiyorsa öyle olsun.
15 Yorumla- +1 yıl
Bir koç veya aslan kadını gördüm burada.
- +1 yıl
@HeyNikiNiki koç 😂
- +1 yıl
Tahminlerimde yanılmam, anaç duygusu çok var sizde. Bazıları için şans, bazıları için kara talih 😃
- +1 yıl
@HeyNikiNiki anaç duygum var evet ama kıskançlık daha fazla. Tutarım tutarım içimde sonra getiririm burnundan 😁
- +1 yıl
Ben kıskandığım zaman soğuyabilirim. Sizin mesleğiniz nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCık's!..
O niyetle başlanıyor... Sonra başaramayınca boşanılıyor🤣
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaramiyor.
Hem zaten ne demisler. Adam olacak cocuk şeyinden belli olur.(Serçe parmağından)
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar adam edebileni ne duydum ne gördüm. Etmeye çalışanı çok gördüm. Bence bir işe yaramıyordur. Yarıyor gibi duruyordur ama yaramıyordur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tam bir aptallıktan ibaret bir düşünce.
Bunu diyen kadın kesinlikle aşıktır. Başka bir açıklaması yok.
10 Yorumla - Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat