Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
şu an için eksik parça çok var aslında mutluluk ve huzur gibi. ama genel olarak beklediğim bir şey değil yani olursa olur olmaz ise olmaz gibi düşünüyorum daha çok. bunun dışında beklediğim bir şey yok ama olursa mutlu olacağım şeyler tabi ki var. aşk ve sevilmek gibi. hayatımda en çok bunların eksikliğini hissediyorum çünkü bunlarda olursa sanırım eksik yanlarım tamamlanmış olur benim için. şu an için biraz da şans gibi görünüyor.
Hayatının son gününe kadar hiçbir eksik parçan bitmeyecektir, hem hayat hem de biz devinim halinde olmaya devam ederiz mühim olan kendimizi tamamlamak için çabalamaktır ve bunun yanında her şeyi de eksik olarak görmemektir. Hayatımdaki eksiklik, kendi tutkumu bulamamak ve bir amaç uğruna uykumun kaçmamasıdır. Bir amacım olmali ki sabah kalkip kafamı soğuk suya sokarak kendimi uyandırmamı sağlasın.
Neye göre tamamlanmak kime göre tamamlanmak 🤔🤔 anne babama göre , saysalar benden yeni bi tane yapmak daha mantıklı olacaktır 😬😳 uzaktan tanıyana göre bu tamamlanmış fazlası var , fazlasıyla bitirelinin eksiğini tamamlayalım 🤔 bana göre , tamamlanmam için uyumam lazım, ama uykum gelmiyor
Hayatımdaki tek eksik güzel yemek yapan zengin bir kadın. Güzel yemek yapanı buluyorum ama aynı zamanda zengin de olması lazım :/ İkisi bir arada denk gelmiyor :/
Parasız olmuyor ki :/ Şimdi Londra'da Triplex evimde jakuzide ağlamak isterdim. Oradan dayanamayıp özel uçağımla maldivlerdeki adama gidip kendi clabımda eğlenmeye çalışırdım ah ah