Selamm,
Herkesin hedefleri var. Benim de var, sizin de vardır.. Hepsine ulaşmış olsak bile yeni hedefler belirleriz kendimize...
Şimdi sırada ne var?

Selamm,
Herkesin hedefleri var. Benim de var, sizin de vardır.. Hepsine ulaşmış olsak bile yeni hedefler belirleriz kendimize...
Şimdi sırada ne var?

Sushi yemem lazım onu başarmam lazım ya başka da bir şeye gerek yok. Çünkü zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum, sağlığım yerinde, aileme zaten gereken desteği veriyorum maddi, manevi. Gözüm hiçbir zaman fazlasında olmadı. Hayallerim de çok uç noktalar da değil. İyi bir insan olarak kalıp gideyim şu hayattan yeter.
Hayatta başardıklarım kadar başarmam gerekenler de var. Öncelikle fiziksel olarak daha güçlü olmak istiyorum, spor konusunda hedeflerim var. Sonra kariyer anlamında istediğim noktada değilim, bir şeyler üretip iz bırakmak istiyorum. Ayrıca karakter olarak da daha sabırlı, daha az alıngan biri olmalıyım. İnsan ilişkilerinde daha seçici olup, gerçekten değer verenleri hayatımda tutmalıyım. Henüz yolun başındayım.
Hepsini başaracaksın. Bunların hayatının kalitesini nasıl etkileyeceğini biliyorsun çünkü..
Teşekkür ederim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim
🙂🙂
Ayhh hangisini saysam bilemedim ama artık şöyle boylu poslu efendi biri olsa hayatımda istediğim herşeye ulaşırdım ya ya da bana dostluk yapsın en azından yaşama tutunurum kimsesizlikten kafayı yiyeceğim şğaislsşdl. Herhalde birde depresyondan çıkarsam hayatı sevsem her şey düzelecek gibi hedefim yaşam diyim kış uykusundan uyanmam lazım fdğdldşfmf.
Kalk kalk birine bağlama hayatının düzelmesini :D isteyen dahil olur, güzelleştirir.
Ben bekleyemiyorum sabırsızım yani bekliyoruz 4 senedir nerde ffmfmfk
Kimse seni kurtarmaya gelmeyecek ela kalk:D
Efendim çevremi nasıl susturuyim bir öneri verir misiniz : D
Detay bilmediğim için konuyu anlayamadım:D bişey diyemeyeceğim sdfgsd
Bişeyide anla fdlfjffk
Bilmediğim şeyi nasıl anlayayım sfdghsd
Var birşeyler ama onları başardim mi başka şeylere göz dikecem hayat böyle bir şey 😄
Eig için teşekkürler 🙏
Cevap
7Cevap
mutlu olmak tabi ki de huzurlu olmak.. sağlıklı ve sevdiğim kadınla bir ömür mutlu bir hayat yaşamak kaldı ama olur mu bilmiyorum.
şu an 2. el uygun bir araba almak hedefim bu oyuzden birikim yapıyorum
Ehliyet, lazer, spor okul bittikten sonra Gürcistan
Ilk üçü kolay ya 1 seneme bakmaz da Gürcistan biraz zor bakalımmm
Sezonluk bile gitsem kafi
Referans lazım iş yerinde yağcılık yapma vakti gelmiştir xkskd sektörde yeni olduğum için yurt dışı zor
Daha önce Gürcistana gezi amaçlı gittim fakat iş için o zamanlar düşüncem yoktu bakalım araştırmam lazım
Aynen
Her gün kendime yeniden doğmuş hayali veririm. O yüzden her gün bir başlangıç olur benim için. Düşündüğüm şey başarılarım değil başarmaya çalıştıklarım olacaktır.
10 milyon dolar ve dünya turu
Yazın yurt dışına çıkacağım başlarım euro kazanmaya
Teskruler dostum zaten fazla parayı bağışlayacagim para benim için amaç değil sadece araç. Umarim sen de hayallerine kavuşursun
Mantıklı hamle böylelikle mutluluk baki kalır
Kesinlikle mental metal kadar sağlam olmalı
Benim başarmam gereken, mesleğimde her geçen gün daha da ilerlemek.. Belki ilerde kendi çapımda bir kitap çıkarmak ve dünya turuna çıkmak
.
Beklediğim yerden alacaklarımı almak sonrası hedeflerini belirleyeceğim henüz daha karar vermedim.
Diploma almak...
Alırsın ya bişey değil o sdfgs
Bakalım 😅
Bir sürü şey var daha ömür yeter mi bilmiyorum
Yeter yeter:)
İnşallah
Evlenmek ve evlat sahibi olmak..
Cümlemizin..
Atanmak kaldı
İnşallah hayırlısı, sizin kaldımı?
Kdkfkgkgk en iyisi
En güzeli ya böyle başarı için yanıp tutuşmak