Sağlıklı doğdum şükürler olsun her daim karşı cinsle karşılıklı sevgi aşk duyguları yönünde eksiklik var bu devirin insanından da gelebilecek şeyler değil maalesef yanlış devirin doğru insanı olarak hep mahrum kalıcaz görülen onu gosteriyor çünkü bu devirin insanında bulunmayan şeyler bunlar 😅 başka da eksik yok şükürler olsun
Eksik olanı da kabullendim sanırım ve kabullendiğim için onlar dahi tamam geliyor bana. İnsanın en büyük eksikliği bence kendini bir şekilde yarım ya da yetersiz görmesi, kusurluyum, bir çok kusurum vardır muhakkak hem fiziki, hem karakter olarak ama bu kendimi sevmeme engel değil. Bu yüzden böyle gördüğüm herhangi bir özelliğim yok. Beni yarım, tam görmeksizin olduğum gibi kabullenen insanlar da etrafımda olduğu sürece ben daha çok tamamlanıyorum, ki zaten aksi olunca bir yerden muhakkak patlak veriyor...
Artık bunu duymaktan bıktım diyeceksin ama bu tip sorulara verilebilecek tek cevabım var ne yapayım 😅😅 Hayatım boyunca eksikliğini hissettiğim tek şey aşk. Bu anlamda tamamlanmaya ihtiyacım var. Bunun dışında mikemmel bir insanım, tamamlanmaya ihtiyaç duyduğum bir yönüm yok 😅
Bonjour! Verdiğim sevgiye karşılık almam. Veremiyorsa sevgiyi veya değeri ümitlendirmesin lütfen. Tek istediğim olan şeyde iki yüzlülük yapanlardan iğreniyorum. ❤
Her kavmin birtakım karakteristik kodları vardır Türkler merhametli ve duzen kurucu Yahudiler fitne bozgunculuk çıkarıcı Kürtler merhametsiz ve sert mizacı Çerkezler zamana dirençli ama kibirli Vb vb gibi Sen inkar edebilirsin elbette yine de