Sizin için bir işi tamamlamak mı, pes edip bırakmak mı daha olasıdır?

Sizin için bir işi tamamlamak mı, pes edip bırakmak mı daha olasıdır?
Bazen başarılı bazen başarısız, mesela iş hayatına atılmak için çok çabaladım dizi film oyuncusu olmak istedim, milli sporcu olmak istedim, büyük markalara başvurdum bir kişi bile kabul etmedi o yüzden şu an da ekpss ve üniversite sınavlarına çalışıyorum inşAllah kazanacağım
Kpss çalışıyordum
Herkes ilk yılda yapamazsın sonra halledersin dedi. Dershaneye gidemedim yokluktan. Çalıştım temizlik yaptım.. Para biriktirdim ev tuttum. Ders çalıştım dertten irritabl oldum. Yılmadım 10 kilo verdim 40 küsüre düştüm yıkılmadım...
Olmadı kazanamadım 😂😂 hastanede yattım bikaç zaman. Vücudum iflas etmiş fdgdjskms. Şimdi umrum değil. B*k yesin kpss
Evet ibs. Allah canını alsın böyle sınavın
Kıçımın kenarı bile olmaz
Hsjsja neyse engel yemeyeyim KS den 😄😄
Umrum olmaz 😂😂. Sana da geçmiş olsun çok
Dikkat et semihhhh
Baktım kısa öz ve yararlı.. Ama ben böyle yenmedim. Karnımla konuştum.. Dedim ki canım göbüşğm şimdiye kadar iyi çalıştın. Elimden geleni yaptın. Ben biraz rahatlıyım özür dilerim. Seni seviyorum. Kendine dikkat et. Zamanla iyileş. Hadi beraber mutlu olalım deyip okşadım onu. O da tamam dedi 😅
Ağrıyan yerine dene işe yarıyor dostum
Yürekten gelen bir şeyse bırakmayı düşünmeye ihtimal yok, onun olması gerekiyor zaten öyle ya da böyle. Bunun haricinde en ufak kötü his, yapamama, isteksizlik hissedersem benim için doğru olmadığını anlayıp bırakmak, daha doğrusunu düşünüp onun için çabalamaya başlamak benim tercihim. 🙂
Çok çalışırım , uğraşırım kolay-kolay pes etmem.
Tşk😊
Rica ederim 😊💫
Cevap
5Cevap
Ben sonuna kadar giderim.. bitirmeden bırakmam zaten bir işi yarım bırakmak bana göre değildir.
Genelde inatçı bir yapım var. Mutlaka başarmam lazım.
Genelde yarm bırakırm
Yarıda bırakır yüzümü güldürmem jxnxjxm
Sonuna kadar gidiyorum sonu ne olursa olsun
Hangi işle uğraştığıma bağlı biraz da bence...
Orta derecede başarılı olurum
Baya olurum biter
Yaparım biter
%78 işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?