1,57 boyundayım ve kendimi çok seviyorum önce kendinle barışık olmayı öğrenmelisin uzun abiye yerine diz altı abiye tercih et hem abiyenin altına topukluda giyebilirsin bu kadar büyütecek bir şey yok
Eee? Daha kendi kuyundan çıkamadan bir sonuca varma ozaman yok kendimden nefret ediyom vs vs merak etme yazılmam sana sadece böyle gereksiz modlara girenleri sevmiyorum çirkinim çirkinim vs vs diye herkesin güzellik anlayışı farklı boşu boşuna böyle düşünme yani daha okadar düşmemişsin kendini ki konuyu tam bilmiyorum başkası dedi diyede özgüven eksikliği diyede yapma kendine
Evet bunlari yapabiliyorum ama ne biliyim hayat cok bos geliyor hoc basarili degilim ya da guzel degilim guzel bi kiz olsaydim hayatim daha rglenceli olurdu diyorum insanlarin bana tavri bile farkli olurdu
Eğlenebilmenin güzellikle alakası yok, insanların sana nasıl baktığının hayatına etkisi olmamalı. Çok güzel olduğu için hem cinslerince sürekli dedikodu malzemesi yapılan, erkeklerce obje olarak görülen arkasından dedikodusu yapılan yakınım var. İnsan elinde olmayana odaklı yaşar sanki elinde olmayanı elde etse her şey düzelecek gibi... İmrendiğin, heves ettiğin, içinde kalan şeylere sahip her insanın o şeylerle ilgili dertleri var. Geniş bak hayata...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendinden nefret edecek ne var anlayamadim, 155 boy Türkiye ortalamasına gayet yakın
Hiç bir elbise olmuyor gelinlik bile yakışmaz bana
Görmeden bir şey demek doğru olmaz
1,57 boyundayım ve kendimi çok seviyorum önce kendinle barışık olmayı öğrenmelisin uzun abiye yerine diz altı abiye tercih et hem abiyenin altına topukluda giyebilirsin bu kadar büyütecek bir şey yok
Benim boyum da 155 ama çuval gibi durmasının sebebi boy değil kilo.
Kendinden nefret etme istersen tipini at analiz yapim ama bana göre 1,55 boyunda bir kız herzaman avantajlı benim için seviyorum
Güzel değilim
Nerden bileceksin? Zevk meselesi bu? Benim içinde güzel kıza değil çirkin kıza bakıyor diyorlar ama bana göre gayet güzel
Ama bak beni güzel bulan hic kimse olmadi bu zamana kadar yani yok gercekten degilim demekki
Gösteremem ayrıca Instagram kullanmıyorumki ama göstermem yani ne biliyim
Eee? Daha kendi kuyundan çıkamadan bir sonuca varma ozaman yok kendimden nefret ediyom vs vs merak etme yazılmam sana sadece böyle gereksiz modlara girenleri sevmiyorum çirkinim çirkinim vs vs diye herkesin güzellik anlayışı farklı boşu boşuna böyle düşünme yani daha okadar düşmemişsin kendini ki konuyu tam bilmiyorum başkası dedi diyede özgüven eksikliği diyede yapma kendine
155 lerin çirkin olma olasılığı yoktur
Ama guzel degim aynaya bakiom degilim
Niye bu kadar özgüvensizsin
Elinde olanların değerini bil.
Elimdeki hiç bir sey guzel degil
Bu şekilde varlığının farkına varamadığın güzelliklerden de olursun. Gözün görüyor mu? Elin tutuyor mu? Kendi işini kendin görebiliyor musun?
Evet bunlari yapabiliyorum ama ne biliyim hayat cok bos geliyor hoc basarili degilim ya da guzel degilim guzel bi kiz olsaydim hayatim daha rglenceli olurdu diyorum insanlarin bana tavri bile farkli olurdu
Eğlenebilmenin güzellikle alakası yok, insanların sana nasıl baktığının hayatına etkisi olmamalı. Çok güzel olduğu için hem cinslerince sürekli dedikodu malzemesi yapılan, erkeklerce obje olarak görülen arkasından dedikodusu yapılan yakınım var. İnsan elinde olmayana odaklı yaşar sanki elinde olmayanı elde etse her şey düzelecek gibi... İmrendiğin, heves ettiğin, içinde kalan şeylere sahip her insanın o şeylerle ilgili dertleri var. Geniş bak hayata...
Minyonsun ne guzelkll 🥰😍😍😍
Hayır güzel değilim
En büyük 3 zaafimdan biri minyon
Benim boyda 186 senin için sorun olur mu
Oha boyun cok iyi 170 lik cok guzel kizlar var
Vardır illaki ama minyon seviyorum ben
Kilo boy orantısi önemli.
bende 155 im kiloda onemlı biraz ama kendını sev