Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Birden bire akla düşmüyor ki böyle durumlar 😅 çok fazla aksilik yaşadım hayatım boyunca. Dilim ve elim yüzünden başıma çok iş açıldı. Ama özellikle aklıma gelen yok maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ahh smellim hangi birini sayayım 😬o kadar çok ki oooo say say bitmez ama zirvede bir tane var. Yani hiç hiç olmaması lazım olup nasıl olduğuna hala şaşırdığım bir şey 🤦♀️sen biliyorsun yanlış kişiye hiç olmıycak bir isimle hitap ettiğim de zaten ruhum kanım çekildi 😳😬😂
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Stalklarken temiz çalışırım hiç açık vermedim shsh ama sayfada dolaşırken dikkatsiz olduğumdan yanlışlıkla takip ve beğeni attığım çok olmuştur. Yanlış anlaşılma olabilecek birini bile denk getirmişliğim var.😃
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Bu tarz anılarım olmadı benim. yani kimseyi stalk yaparken yanlışlıkla fotoğrafını beğenmedim ya da buna benzer olaylar başıma gelmedi. keyif günler.. 😂
Eski sevgilimle olan mesajlarıma bakıyordum, bir mesaj atmıştı aklımda kalan onu bulmaya çalışıyordum o ara yanlışlıkla görüntülü arama başlattım askfkfkg kafamı yerin 45 kat altına sokup yıllarca çıkmak istemedim :D