Sevgiliyi tuval olarak kullanmak.. o bel'e şaheserler çizilecek 🫠😏

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🎨 🖌🖼
Sevgiliyi tuval olarak kullanmak.. o bel'e şaheserler çizilecek 🫠😏

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🎨 🖌🖼
Olmazsa olmazım, ölmeden önce oruç borçlarımı bitirmek ve üzerimde kalan kul haklarını helalleşerek temizlemektir. Bu, hem vicdanımı hem de ahiretimi rahatlatmak için önemli. Hayatta bu sorumlulukları tamamlamak, iç huzurumu ve manevi dengeyi sağlıyor.
Son kertede şiddetli devrimsel yöntemi başarmalıyız : İç savaş ölmeden önce başlatmalıyız = 3. Dünya Savaşını veya bir kentin olduğu bölgede atom bombasına benzer bombalı intihar saldırısı başarmak yani şöyle düşünün bir atom'a sahipsiniz ve o atom megakentte başarılı şekilde kuşatıyor hatta kanser olma ihtimali olanlar bile ölüyor hemencikten ve o kent gidilmesi mümkün olmayan bir yer haline geliyor
Az önce diziyi izliyordum. Tesadüf.
Kutsal topraklara gitmek istiyorum. Nasip olur umarım.
Eğitim hayatımla ilgili yapmak istediklerim, sanatla ilgili planlarım var bunları da tabiki yerine getirmek isterim. Daha bir çok şey var liste uzun.. bakalım ömür yeterse. 🌿
Yapmak istediğimi her şeyi yaptım çok şükür artık bir şey kalmadı çünkü en son istediğim şey de ulaşamıyorum zaten yaşayan bir ölüyüm sevgisiz yaşayan bir ölü
Cevap
23Cevap
Yapılan her yanlışa bir ziyaret borcum var onları yerine getirebilmek
aşkı bulmak
Deniz molll'daki 4 mertebeli yüksek kapalı kaydıraktan kayıcam bir gün boş olursa oralar benim max hedefim.🙈😂
Bende istiyorumm birlikte kayalım 😃😅
Gelicemm
Güzel şöyle tutkulu bir aşk yaşamadan eğer ölürsem gözlerim açık gider kesinlikle kerpetenle bile kapatamazlar jsjsj
Ahhshs yaşarsın umarım
İnşallah😃
Maldivlere gidip iyi bi tatil yapmak istiyorum :) şimdiden teşekkürler anladın sen :D
Yoo keyfime kalmış 😀
Ahaha :D

Galiba Chopper motorla uzun yol yapmak.
Hiçbir şey. Çoğu şeyi yaptım geriye kalanlarına da sağlık el vermiyor şu an. Sağlıklı olayım başka bisey istemiyorum.

Skydiving yapmak
Bu dünyaya benim kopyam olan bir kız çocuğu getirmek ✅
Koca göbekli olursa göbeğe çözersin üç boyutlu 😁😁
Tekne almak istiyorum
Yurt dışına çıkmak ve benim ölmeden önce yapılacaklar listesim vardı onu tamamlamak.
Hayalimde yurtdışında gitmek istediğim yerler vardı oda olmucakmış demekki hayırlısı artık.:
Ölmeden önce değil de tamamen yok olmadan önce Likya yolunu yürümeliyim.
Okadar çokki haa haa bütün adrenalin sporları başta olmak üzere ve tüm dünyayı gezmek...
Ölmeden önce mutlaka korkumu yenip uçağa binmeliyim🙂
Bir enstrüman çalmayı öğrenmek ve dünya turuna çıkmak
Bulaşık tableti yemek
Kirli düşüncelerim var
Dünya turu✈️🌍
Türkiye ve küçük bir dünya turu..
Yaşamak gerek
Bazılarını gıcık yapmak
Sevgiliyi tuval olarak kullanmamak
Düşüncelerimi geliştirmek
Türkiye'nin bütün illerini gezip görmek..
Bilmem hiç düşünmedim. Aklımda bir şey yok
Kuzey ışıklarını görmek istiyorum.
Ask yaşamak dünya turu mümkünse mutlu bir evlilik
Sevilmek ama nasip olmaz gibi
Hayalimdeki işi yapmak
Marsa gitmek
Kitap yazmak.
Sevmek
Yurt dışına gitmek
Projelerim
Virajlarda gazlamak
Evlenmek 😂