Hayatınızda bir sebepten ötürü sabır sınırınızı zorlayan ve “doldum” dedirten neler var?
https://m.youtube.com/watch?v=TNkNvhHYPho
https://m.youtube.com/watch?v=TNkNvhHYPho
Doldum dediğim birçok şey var bunun yanı sıra da kendi ülkemiz var ülkemizde olan tecavüz gibi mülteciler gibi doldum çok şey var umarım hepsi Bir an önce gider yangınlar seller ondan sonra buna benzer birçok şey
Merhaba,
Genel olarak ülkenin durumuna karşı çok doldum. Yarının ne olacağının bilmemem, geleceğe endişe ile bakmam ve bu kadar kayıtsızlığa karşı inanılmaz derecede oldum. Yani artık bardak almıyor diyebilirim.
Bu dünyanın boşluğu. Ama tabi merdiven altı edebiyatı yapmıyoruz burda. Şu cümleye çok iyi konsantre ol: 2 saniye sonra her şey yok olacak!
Bak, ne anlamı kaldı bu dünyanın? Mesele öbür dünya
"Boşverdim bende. Aslında doldursam öyle bir dolar ki. Ama dolmuyor nasılsa. Bende boşverdim" bir kitaptan minnak bir kesit paylaşmak istedim.
~her anlamda o kadar doldum ki bağıra bağıra susmaktayım 🌷
Cevap
5Cevap
Boş bir tip olmaktansa dolmak iyidir...
Doldum...
Özgürlüğe ve aşka hasretle doldum...
Bu da beni daha olgun ve güçlü yapıyor.
Benim sınavım da buymuş.❣️❣️
şu an dolmayı gectim bardak taştı.
Kendimi kapatma dönemim yaklaşıyor.
Pes etmeyen, laftan anlamayan insanlar var onlar dedirtiyo bunu
Eşimin ailesinden dolayı , eşimin baskısından dolayı, sinirlenince ağızdan çıkan kelimeleri alttan aldıkça, yapılan haksızlıklara , salak yerine koyulmaktan herseyden soğudum ve doldum. içime ata ata birikti artık hersey. Taştı bile
O kadar çok ki
Yanıltan dostlarim
Bana sürekli şiddet uygulayan eski eşim
Hayalkirikliklari
Adaletsiz ve yalnızca siyasal problemlere odaklanan yönetim sistemine karşı dolunun da dolusuyum şu günlerde.
Sınırlarımın fazlasıyla zorlandığı ve patlamak üzereyim dedğm çok zaman oldu ama kendimi frenlemeyi başardım
Ailemin beni sevmemesi, kendimi yanlız hissetmem doldum.
Hayatın bana yasattigi kotu olaylardan dolayi ve bu olaylarida hep kendim yapmamdan dolayi doldum
Ülkenin yıllardır bulunduğu durumdan sabrım taştı.
Üzüntüden doldum
Pms yüzünden ama ya😅
Nefes almak ve akın akın gelen sığınmacılar 😑
Sahte olan her şeye, bazı insanlara.
Sabretmekten artık bıktım sanırım
Şey var ya woojin o beni sıkıyor bide sm ile jyp
Belirsizliklerden saçma sapan düşüncelerden doldum
Bekar bir kız için aile evi
Hayat
Aile ilişkileri.
Mesai yapmaktan doldum
çok doldum yalnızlıktan