Kadınlar ve erkekler arkadaş olduğunda araya bir sınır koymak gerekiyor. Bu sınır nedir? Ya da nasıl bir konuşma olduğunda flörte girer?

24 Ocak 2023 // 18.38
Kadınlar ve erkekler arkadaş olduğunda araya bir sınır koymak gerekiyor. Bu sınır nedir? Ya da nasıl bir konuşma olduğunda flörte girer?

24 Ocak 2023 // 18.38
Ben reel hayatım da hiçbir erkekle arkadaşlık kurmadım:) çünkü kızlar her ne kadar arkadaş gözüyle baksa erkeklerin o gözle bakmadığına çok eminim:D Ben kız /erkek arkadaşlığına inanmıyorum asla bir süre sonra aşka dönüşüyor. Ve ben arkadaşlıktan sonraki aşk evresine karşıyım çünkü aşk anlamında ilişkileri bittiği zaman arkadaşlıklari da bitiyor. Geriye iki yabancı insan kalıyor :)
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben başkalarını bilmem fakat kendi adıma tavrımı bilen bilir; ben tüm kadın - erkek ilişkilerimde saygılı, dürüst ve mesafeli olmaya özen gösteriyorum. Kendimden misal vereyim: Ben bi erkekle duygusal bi çekim yaşıyorsam O'nun en iyi dostu da ben olayım benim en iyi dostum da O olsun isterim. Benim gözlemlerim kesinlikle kadın ve erkeğin ateşle barut gibi olduğu yönünde. Benimle hiçbir erkek durduk yere arkadaşlık/dostluk yapamaz, eğer bi erkeğe ilgim ve sevgim yoksa ben o kapıyı baştan kapatırım. Sadece ben o erkeğe âşık olduysam o kapıları açarım. Benim için âşık olduğum erkekle en iyi dost olmak da vazgeçilmez ve tavizsiz önemde, değerde. Kendi adıma aşkımı ve dostumu iki ayrı erkek yapmam, yapamam kesinlikle, evet. Bu benim ruhuma, kâlbime, aklıma, duruşuma yüzde yüz zıt, evet. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Tercihin olduğum için çok teşekkürler 😍
Senin tabirinle; eyw 🧡😄
Rica ederim xvcvvcxd unutmamışsıın 🖤
bi sınırı yok bi erke bi kadın arkadaş olamaz..
Cevap
6Cevap
Bence arkadaşlık değer vermek demektir
Ama sınırını sordum, tanımını değil
Her şeyin bir sınırı olmalı. Herkesin bir özel alanı. Bu özel alan taciz edildiği zaman. Ne sevgililiğin ne de arkadaşlığın bir önemi kalır.
Senin hayatına, özelini merak edip müdahale etmeye çalışıyorsa en büyük kanıtı duyguların değişmiş olmasıdır.
Birbirini toplum içinde rezil edici hareket
Namusuna hakaret
Bence arkadaş olabilir taraflar sınırını iyi belirlemelidir
Ben de tam olarak o sınırı sormuştum
Cinsellikten bahsetmiyorum zaten. Mesela iltifat olabilir mi arkadaşlar arasında ya da hitabet nasıl olmalı gibi..
5 cümlenin 3 üne gülüyosan flörte girer diyelim
Her şeye gülen biriyse?
demekki çok filörtöz bi insan :P ya da sevgiye aç
Ya da gülerek acısını saklıyor
Birbirlerine yürümeyecekler ki bu da zor gibi
+1
Güven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?