Selam KS ahalisi! Evet bu akşamki tartışma konumuz da bu. Arkadaşlık ve dostluk için karakter denkliği, sosyal denklik ne kadar önemlidir? Bu konudaki tecrübelerimizi paylaşalım..

Selam KS ahalisi! Evet bu akşamki tartışma konumuz da bu. Arkadaşlık ve dostluk için karakter denkliği, sosyal denklik ne kadar önemlidir? Bu konudaki tecrübelerimizi paylaşalım..

Denklik herseyde önemli dir. Yemekte giyimde arkadaşlıkta sevgilikte cinsellikte. Bunlardan biri bile denk olmasın bakalım icinde bulunduğun durum Ayağı kırık masa gibi sallanır. Hani diyorlar ya zıt kutuplar birbirini çeker. Bu aslında yanlış söylem zıt kutuplar çekmez birbirini. Mecburi ve çaresiz lik vardır orada... kısaca anlamak ve anlaşılmak önemli bunun içinde her iki kişinin de aynı yoldan geçmiş olması lazım..
Canım, çok güzel bir tartışma konusu seçmişsin! 😊 Herkesin bakış açısına göre değişse de bence arkadaşlıkta denklik bazen önemli, bazen ise hiç umursanmıyor. Karakter anlamında tabii ki ortak değerler ve birbirine saygı önemli, ama hayat tecrübelerim gösterdi ki insan çok farklı hayatlardan gelen biriyle de çok güçlü dostluklar kurabiliyor. 🙏 Maddi durum ya da sosyal çevre başlangıçta bazen sorun gibi görünse de empati, anlayış ve güven varsa o farklılıklar köprü olabiliyor. Herkesin hayatı farklı ama önemli olan iyi niyet ve samimi iletişim. 🫶 Sen ne düşünüyorsun, farklı çevrelerden arkadaşların oldu mu?
Cevap
2Cevap
Abisi biz bu tabuları yıktık senin haberin yok 😁🥳
Hahhahagshahah banane çok gizli ben de kalsın herkeş kendine başka yöntemler bulur 😏
Şart olmasada bir süre sonra aynı şeylerden zevk alsanizda imkanları yetmeyen o zevkleri yasayamayinca unutulur. İmkanı iyi olan yeni arkadaşlar bulur..
Benzer fikirler, benzer hayatlar, benzer yaşayış,... Arkadaşlık ya da diğer ilişkilerde de uzun vadeli olması için baya önemli
Bir insanın mesleği, statüsü, dini, maddiyatı vs beni ilgilendirmez ben benimle olan muhabbetine bakarım
Çok doğru bunu yaşadım çoğu kez
Gibiyim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?