Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gece hayatımın en güzel ruyasını gördüm. Üstüne bu soruyla karsılasmakta beni mutlu etti :) asık olduğum adamı gördüm 2 ay sonra.. rüya bile olsa bu bana çok iyi geldi. Annesi bize geliyordu, beni istemeye geliyormus bir tek annesi ama kimse yok. Babamda televizyonu tamir ediyor ne hikmetse :D kızını istemeye geliyorlar hiç umrunda değil adamın :D annem yok olmaz diyor ben odamdayım. Sonra annesi odama geliyor kalk iki üç günlüğüne diyarbakıra gidiyoruz diyor. Bende kacıyormus gibi okul cantamı alıp cıkıyorum :D havucun (kod adı :)) durumunda Ahmet Kaya yaziyordu sanırım ondan etkilendim. Ahmet kaya konserindeymis havuc, konser alanına gidiyoruz. Havuc görüyor geliyor. Ne işin var burada dedi annen getirdi dedim. Arkadaslarini gonderdi biz de yola koyulduk. Annesi önde biz arkada.. elim değdi eline.. hıckıra hıckıra ağlayarak tuttum elini bırakma dedim. Yürüdük bayagi ellerimiz vıcık vıcık oldu artık sıkı sıkı tutmaktan.. ben onun kolundan öpüyorum o benim alnımdan.. evlerine geldik bahçeli evmiş, cardaklarında kahve içiyoruz o karşımda oturuyor ağlamaya başlıyorum aniden. Yanıma geliyor sıkı sıkı sarılıyor. Annem hakkımı helal etmem dedi. Nasıl sözünü çiğneyipte seninle konuşmaya devam edebilirdim diyor. Istemeseydi niye beni alıp buraya getirsin diyorum. Kötüydüm ana yüreği dayanamamis iste, şimdi seni öz kızından ayırt etmiyor diyor. Sarılıyor, öpüyor.. sonra uyanıyorum.. bir rüya ancak bu kadar güzel olabilirmiş.. okumazsiniz kim bilir :) ama bunları yazıya dökmek bile benim için mutluluk kaynağı :)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBas harfi "h" havuç diyim dedim bende :D
Cevap sahibi+1 yılHavyar mı öğhh havuc iyidir jkhgjh mide bulandırmaya hacet yok
En İyi Cevaplar
Bu gece görmüştüm
Küçük bir kız çocuğu evimize misafirliğe gelmişti ve ben onunla oyun oynuyodum aldım banyoya göötürdüm.
Küvet simsiyah bir suyla dolu falan aldım kızı yatırdım suya oyun oynuyoruz gülüyoruz ama kızı boğuyorum bu arada :D sonrada kız öldü zaten :D01 Yorumla
Sevgilimi Ailemle Tanıştırmaya Götürüyorum Eve
Vardığımızda Orda bir Kız Annesi ve Babasıyla Beni İstemeye Geliyorlar. Babama Noluyo Baba burada Diyorum Olum Sevgilin Senle Evlenmek İstiyor Diyor. Sonra Asıl Sevgilim Bana bir Tokat Atıyor.
Bende Ne Evlenmesi Ya Bu Kızla Evlenmem Benim Sevgilim Yanımda Diyorum. Sonra O Kız Ağlamaya Başlıyor Geliyor bir Tokat Atıyor Bana. Sonra Bu İstemeye Gelenler Gidiyolar. Bende Yanımdaki Sevgilimi Evine Gönderiyorum..
Sonunda Babamdan Ağır Bir Dayak Yiyorum. Uyandığımda Sevgilime Anllattım. Aşkım G*tün Açıkta Kalmış Dedi :dsdfhgawfa22 Yorumla
Gergedan kovaliyordu :d
16 Yorumla
Yengeç+1 yıliyi geceler ortak hatırlatırım ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yıluzun zamandır rüya görmüyorum ama küçükken hatırladığım çok saçma ve çok etkisinde kaldığım bir rüya var çok korkmuştum o yüzden hatırlıyorum sanırım seni cehenneme atacağız burası cehennem deyip bir sobanın kapağı açılıyordu ve o sobanın kapağından beni içeri atıyorlardı 5 yaşında felan'dım galiba
110 Yorumla
Terazi+1 yılevet çok korkmuştum peki ya senin gördüğün en saçma rüya?
Terazi+1 yılbu rüya belkide bir anlam bir mesaj içeriyordur geleceğin ile ilgili?
Terazi+1 yılrüya yorumlayabilen bir akraban varsa sormanı öneririm
Terazi+1 yılo sanki bir döngü gibi ne kadar çabalarsan çabala aynı noktaya geleceğini gösteren bir döngü gibi :S
Terazi+1 yılamin allah korusun tabikide
En saçma rüyam; dünya üzerinde Playstation oynamak yasaklanmış bütün playstationlara el konulmuş ama sadece benmki var bir kanalizasyn çkurunda oda yapmış orada oynuyorum ve FBI beni arıyor? Film falanda izlemem etkisinde kaldim desem ama popom baya bir balkonda falan kalmis herhalde :)
23 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemiyorum saçma mı ancak belirli aralıklarla hep aynı rüyayı görmekteyim.
Rüyamda yatağım, odamın kapısından duvarları parçalayarak hızlıca dış kapıya yönelmekte, merdivenleri hızlıca tırmanıp çatıya çıkmaktadır. Ardından apartmanın çatısından aşağı ben üzerindeyken kendisini bırakıyor ve yere çakılıyor, beni uykumdan ediyor.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüçüklüğümden beri belirsiz zamanlarda hep görüyorum :)
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok özür dilerim, tuvalette sıçıyordum rüyamda. hiç durmadan devam ettim. 1 kilo 2 kilo 3 5 6 7 10 kilo. sonu bir türlü gelmedi. korktum uyandım sonra.. aslında bir şey anlatan rüyaların nasıl desem, puslu bir havası olur. insan hisseder rüyanın bir şey anlattığını. bu rüya da öyleydi. sonra baktım bu rüya ne anlatıyormuş diye, sıkıntıdan kurtulacakmışım falan diyo işte bir şeyler.. bunalımın dibindeyim hala l*n
10 YorumlaBen rüyamı kontrol etmiştim bir hırsızdan kacıyordum 5. kat balkona geldım sıkıstım sonra rüyadıyım l*n bişi olmaz dedim atladım tam düşerken yerde top havuzu oluştu fjkbvdgjkknbhk galiba özel bir ismi vardı lucy li bişi ama unuttum
12 Yorumla
Yengeç+1 yıllucid rüya (y)
sen hiç rüyada sürekli düştün mü... durmadan düşüyorum uyanınca o düşme hissi hala geçmiyo yaa o süper oluyoo. D
32 YorumlaEvleniyodum gelinlik vardı üstümde sonra bir adama istemiyorum dedim. Adamın yüzünü hatırlamıyorum:DÇok tuhafıma gitmişti. kendime mal mısın madem istemiyosun bu güne niye geldin dedim:D :D :D
11 YorumlaHalisahaya gidiyorum arkadaşlarımla gece vampirler falan geliyo kaciyoruz ben bu halisahayi hayatimda hic görmemiştim ve bu rüyadan biraz zaman sonra bu halisahayi gerçekte gördüm yolun yaninda bir sahaydi ama vampirleri görmedim :)
119 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn saçması bir iki yaşında olan yeğenimin şeyime basıp ayak başparmağıyla kızlığımı bozmasıydı. d ozamanlar çok korkardım çünkü tecavüze falan uğramaktan.
En güzeli de İnönü deydim sahanın tam ortasında gelinlikle hemde futbolcular vardı etrafımda :D süperdi ya10 Yorumlaössye hazırlanırken gördüğüm bir kabustu. a b c... şıkları yaklaşık 20 cm çapındaydı ben soruyu çözüyordum ama doğru şıkkı karalamam yaklaşık 10 dkk a alıyodu soruları yetiştiremiyordum böyle hamburger kadar kodlamam gerekiyodu kabusun yarısında uyandım güldüm yani dahada detayları vardı rüyanın :D
20 Yorumla
+1 yılHırsız gelmisti eve sonra biz mutfağa kactik kapiyi ustune kapadik sonrada kapının altından bir anda tirnak makasini cikardi alttan tirnaklarimizi kesmeye basladi:) cok sacma biseydi bilinc altimda nasil şeyler var sasiyorum:)
42 Yorumla
Yay+1 yılTabikii:D
Eski sevgilim gözlerini çıkarıp yollamıştı.
Keskin kılıcımla zombi avına çıkmıştım.31 Yorumla
+1 yılInna yla tam evleniyorken annemin oğlum kalk git ekmek al demesiyle son bulması :)
11 YorumlaSon 5 gündür eski kız arkadaşımı ısrarla rüyamda görür oldum, artık uyku çekiciliğini yitirdi bıkkınlık geldi :|
22 Yorumlarüyamda bişey için param çıkışmamıştı. rüyalar herşeyin olabildiği yerler değilmidir benim param çıkışmadı l*n ! :((
25 Yorumla3 Ü 1 Arada = Onun Geri Gelmesiydi... Hem Saçma Hem İlginç Hemde Güzel :) Ama Rüya İşte :)
13 YorumlaArabayla sürat yaparken demir kapıyı kırmıştım ve yokuştan uçmuştum sonra tak diye bir yere vurdum arabadan uçtum ve yere çakıldım uyandıgımda ruyada kolum kopmuş ilerde görünüyodu ve kanda yoktu o an bir aglamisim görmen lazım :D
12 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 4,1b cevap paylaştı. rüyamda kız ıstemeye gıdıyorduk arkadaslarla ama kız evde yok dıyorlardı bende hadı gıdek kız yokmus dedım :D
11 Yorumla4 lü tim halinde ilerliyorduk benim timimde tom cruse vardı işin ilginç tarafı tren raylarında bsikletlet ilerliyorduk ve işiyerek ateş ediyorduk
12 Yorumlabir keresinde sevgilimle evleniyordum nikah masasinda evet dedikten sonra duvagini bir actim bulent ersoy cikti yemin ederim uyumaktan korkuyodum
23 YorumlaReal madride transfer olmuşum ronaldodan 7 numarasını alıp bunu yedeğe mahkum etmişim / anlycağın baya saçma bir rüyaydı :D
13 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılDayımın instagrama üye olup otoğrafımın altına Karizmaaaa diye yorum yazdığını gördüm 2 gün önce, gece 3te kalkıp instagramı kontrol ettim :D
12 Yorumla
Oğlak+1 yılFacede resim attıktan en fazla 5 dakika sonra başlıyo kimin yeğeni falan yazmaya, bilinçaltıma girmiş artık :D
iş yerinde abla diye hitab ettiğim iş arkadaşımı rüyada ilişki sonrası sigara içerken görmek. heralde yakın zamanda çok eski türk filmi tükettim ondan olsa gerek. :D
nuri alçoy a saygılar.10 YorumlaBazen rüyamda kapalı gişe bilim kurgu bilmiçekiyorum bildiğin :) uyanınca bilinçaltıma başımıza yönetmen kesildin * bir o olmamıştı şimdi tam oldu diye sesleniyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTezekten bir şehir ve tezekten Bir araba.. Şehri geziyorum, uyanınca hayatımın ne kadar b. tan olduğunu bir kez daha anladım :))
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnem para gelecek dedi ama yıllar gectı yok :))
Cevap sahibi+1 yılBen de umudu kestim :))
Ruyamda arkadasimin Annesini gordum beni cagirdi ve dediki sana evcil bilgisayar aldim gule gule oyna.. Birkacgun ne Anlama geldıgını dusundum ama bulamadım :D
211 Yorumla
Oğlak+1 yılValla ben bir keresinde yumurta tasımaya calısıyodum yumurtalar kırıkmıs ama kırık degılmıs o derece saçmaydı. Birindede Sürekli birileri vardı apartman kapısından giriyolardı, beni son kata kadar kovalıyolardı asagı atlayıp tekrar apartmandan girip kaçıyodum yukarı gene kosuyolardı pesımden sonra uyandım hıc bısı anlamamıstım:D
rüyamda karyağmıştı çekyatan baktığımda banyoda adamın fıçıda bir kızkı yıkıydu o kız benimarkadaşımdı yanlış anlamayın sevgili anlamında değil
12 Yorumla
+1 yılFatih ürek bana spor koçluğu yapıyordu ve bayırdan aşağı kondüsyon (imla hatam olabilir) bisikleti ile iniyorduk
10 YorumlaMuhteşem yuzyil izledigim zamanlar da bir gece şehzade olmusum savaşa gidiyordum arkamda ordu allah allah sesleriyle 4 sene izlemenin zararları iste
10 YorumlaTürkan Şoray bana kalemtıraş hediye etmişti... ne alaka lan?
22 Yorumlarihanna miley shakira ve ben yattayız parti yapıyoruz
12 Yorumla
+1 yıldiyetteyken rüyamda kurabiye yiyordum sonra adam öldürmüşüm gibi bütün rüya boyunca pişmanlık yaşamıştım. sabah da öyle bir psikoloji içine girmişim ki artık kalkar kalkmaz koşu yapmaya çıkacaktım :)
10 Yorumlabalyozla evlerin camlarini kirip sonrada yapmaya calisiyordum baya sacmaydi ama
15 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım; çok saçama salak bir rüya görmüştüm. Ama sabah uyandığımda hatırlamıyordum.
12 Yorumla
İkizler+1 yılEvet ablacım.
- Astroloji & Burçlar konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılRüyamda ajan olmuştum bunlar hep fazla film izlemekten :D
10 Yorumla Will Smith ben takı içiyoruz, ibrahim tatlıses çip köfte yoğuruyor, polonezköy de mangal yapıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılçok yakışıklı ve zengin bir adamdım ve sevdığim kız teklıfımı kabul edıyordu :)
10 Yorumla
+1 yılAyaklarım kollarım olmuştu kolumda ayaklarım saçma sapan bişeyler işte.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBedenimden ayrılıp kendimi uyurken seyrettiğimi hatırlıyorum, en ilginç ve korkutu rüyam buydu.
10 Yorumla
+1 yılOyuncak tavşanımla evlenmiştim ve ondan hamile kalmıştım :(
30 Yorumlaokadar saçma sapan şeyler görürümki uyanınca aklıma bile gelmiyorlar
10 Yorumla
+1 yılYakın zamanda gördügüm bir rüyayı anlatıyım. Beni simsiyah bogalar kosturuyodu ve boynuzlarını geciriyodu ama hicbisey olmuyodu. duvar gibi yere cıkmak istiyodum izin vermiyolardı. uyanınca agladım gecti:D
10 Yorumlahızlı ve öfkelide oynuyodum resmen yok böyle bişey ya :D
112 Yorumla
Yengeç+1 yılhayat devam ediyo ona bakmak lazım :D
https://www.youtube.com/watch?v=te7b_if_bIs
buda yarım kalan fılmıme armagan olsun :)
+1 yılçok var kahretsin ama bir ucunu bağlayamıyorum anlatıcamda unutuyorum hep.
20 YorumlaKöprü altında bir robotla kafalarımızı degismistik ha bide ergenlik ruyalari var onlara girmeyeyim :)
20 YorumlaUzayda kara delige giriyordum girdikten sonra kirklmaya ugradim
Ve ani bir uyanmayla ufkum acildi biliyorum cok garip ve sacma :D10 Yorumla
+1 yılRihanna'nın dogum gunüne gitmek ki oyle bir hayranlığım falan yoktur kendisine :)
10 YorumlaEvimi Özel Tim basıyodu salonun ortasına geçip stop stop stop my home diye bağrıyordum asdasdas:D
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılYemek Yiycem karnim aç ama param yok rüyada birde ulan hayal et olsun ama beyin yokki :))
20 Yorumla
+1 yılBir ara brezilyadaydım bide baktım imam hatibin kapısından çıkıyorum şaka değil günlerce düşündüm hala algılayamadım şahsen :)))
14 Yorumla
Terazi+1 yılBrezilyada dunya kupasi vardi işte imam hatip nalaka onu cozemedim sacmaliğin daniskasi :))
Terazi+1 yılRüya tabirlerinin tükendiği nokta ☺
- Astroloji & Burçlar konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBen karınca kadar küçük kalmışım dev bir goril beni kovalıyordu ben de ezilmemek için ölümüne koşuyordum ne saçma ama :)
20 Yorumla
+1 yılsurekli sacma ruya gorurum ornegin denizde yuzerken bir anda çöl olur ya da kedi kusar ve icinden yilan cikar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkede savas cikmisti her yer yaniyodu. sonra bende elimde devasa bir balyozla insanlarin kafasini eziyodum. sonra birden bizim eve gectim. kardesim yataginda uyuyodu onunda kafasini ezmistim vok kotuydu :/ :((
10 Yorumlaruyamda benım kanatlarım çıkmmıs ucuyordum boyle sonra bıtane guversın pompalıyla kanadıma sıkmıstı yere dustum sonra bırtane kopek benı tutup guvercının onue goturmuslerdı :D
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. bir istanbuldaydım sonra bir baktım ingiltereye gitmişim arkadaşım orda yaşıyor ingiltereye bizim ev ışınlanmış orda takılıyoruz böyle saçma sapan bir şeydi
10 Yorumla
+1 yılEn güzelini anlatamam:D en kötüsünüde hatırlamıyorum :/
10 Yorumlapenıısm cok buyuk kopru kuracak kadar dıı ustune kızlar bınmışş ama 1 km falan boyle bıldın kanalızazyon boruları oluryaa oylee gıdıyoo kokubende ama bıtısını bulamadım cok uznduu en son uyandım terlemıısım ohh be dedım ruyaymıss
10 Yorumla7 leşim vardı öldürmüştüm hepsini kaçiyordum polislerden en sonuda yakalamışlardı beni :D
10 YorumlaEniştem salonda striptiz yapıyodu bana donunu kolsuz atletini falan üstüme atıyodu direğe bacağını doluyodu iğrenç bişeydi 1 hafta kendime gelemedim
20 Yorumla
+1 yılİki defa kıyametin kopmak üzere olduğunu gördüm ve iki seferinde de yatağıma uzanıp uyudum... Saçma değil ilginç
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat